درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
منو که فقط یه عده معدود می شناسن:دی
می دونم که میاد ولی به خاطر گل روی vavi - شیپورچی اینا:x مجبور شدم:دی + این کسایی که الکی حساس شدن.
.
.
.
vavi جون اینهمه خودتو خسته نکن:x :دی
با این اکانت دووم بیار رکورد شیپورچی رو نگیر ازش:(

p.s: آقا منو دعوا نکنید خودم می گم میاد...حرفم چیز دیگه بود.

این قدر صحبت از شیپورچی می کنید، واقعا یوزر فعلی ایشون را می شناسید!!:|

منطقی ترین حرفی که تو این تاپیک خوندم !
یرادر عزیز مگه ماله باباته که تکلیف تعیین میکنی برا کدوم پلتفرم بیاد ؟
طرف اسکاتلندی نبوده یه وقت ؟
به عبارت Dont Give a F*ck :دی منطقی ترین کار ممکنه !

حالا که کم تر 6 ساعت تاپیک 8 صفحه بحث شده... یعنی خیلی ها اهمیت می دن...

منو که فقط یه عده معدود می شناسن:دی می دونم که میاد ولی به خاطر گل روی vavi - شیپورچی اینا:x مجبور شدم:دی + این کسایی که الکی حساس شدن. . . . vavi جون اینهمه خودتو خسته نکن:x :دی با این اکانت دووم بیار رکورد شیپورچی رو نگیر ازش:( p.s: آقا منو دعوا نکنید خودم می گم میاد...حرفم چیز دیگه بود.

من نمیدونم تو دنیای واقعی چه شخصیتی داری ولی با توجه به رفتارت این جا تو سایت واسه همه شناخته شدی هستی!!
همین حرفهات و متلکهای نه چندان جالب و بی مزت در مورد اون دوتا کابر هم ادامه رفتارهای گذشتت هست,مثلا وقتی خودت مطمئنی میاد امضا کردی که دل اون دو تا کاربر و اونایی که حساس شدن رو بسوزونی یا به خیال خودت حرصشون بدی؟؟؟؟:lol:

ببینید منم به دلایلی دوست ندارم رو PC بیاد!:(

اول از همه اینکه همه یه سیستم خوب ندارن که بازی رو روان اجرا کنه و مجبورن از سر و ته گرافیک بزنن تا اجرا بشه!=((

حالا اون بیچاره هایی که سیستمشون قدیمیه به کنار!!!:((

وقتی بازی رو PC بیاد توی ایران خیلی ها میرن قشنگ تو کف!:d

ولی سوای همه اینا من دوست ندارم بیاد چون یارو تو آمریکا و اروپا توی بهترین شرایط میره بازی رو کرک میکنه و به شرکتی که این همه هزینه و زحمت کشیده ضرر میزنه و همون بهتر بازی رو PC نیاد که آدم بشن خارجیا...:|

حرفت درسته
اما یه سریها یا خیلی شکمشون سیره یا هنوز به بلوغ نرسیدن ،مشکل سره اینه
بدون کوچکترین فکری بی محابا از واژه های دزد و دزدی استفاده میکنن
شایدم همه بازیهاشونو ارجینال میخرن و بچه مایه دارن
اما کوچولوهای نازنین خدمتتون عرض کنم تو ایران طبق براوردی که به ما تو سازمان بهداشت دادن بالای 80% زیر خط فقرن یعنی حتی نمیتونن از نظر غذا و پوشاک نیازشونو کامل برطرف کنند(خط فقر به معنی گشنه خوابیدن نیست که الان بگیرید بخندید یعنی نمیتونن مواد مغذی که لازمه بدنه و حاوی ویتامین و املاح هست نظیر گوشت و لبنیات و ماهی و ... رو تامین کنند)
اینکه شما شکمتون سیره خدا رو شکر ولی والدین خیلیا و حتی خیلی از بچه های اینجا به سختی میتونن از عهده خرجشون بربیان ولی شرافتمندانه زندگی میکنن و دست تو جیب بقیه نمیکنن
که حالا تو بیای و اسمشونو بزاری دزد
وقتی اینکار دزدیه که ایران قانون کپی رایتو بیاره تو کشورش
وقتی دزدیه که ایران عضو اقتصاد جهانی بشه که سقف حقوق نیز تو اونجا تعیین بشه نه الان که ما با کلی اضافه کاری 1.400 به زور میگیریم
وقتی دزدیه که اون کمپانی به قیمت جهانی بازی رو تو ایران عرضه کنه
من گفتم کاری هم ندارم الان پاکش کنن یا اصلا بنم کنن
ما ایرانی ییم احترام همو داشته باشیم نیایم همدیگه رو دزد خطاب کنیم.و گر نه همون امریکا کلی از پول نفت ما رو دزدید (کاری به سیاست اصلا ندارم)حالا ما داریم اون پولا رو اینجوری پس میگیریم
شرمنده ،اگه بد حرف زدم میدونم اسپم دادم ولی برخورد که با واژه دزد همدیگه رو صدا کردند

با عرض معذرت از همه، (عضو اقتصاد جهانی؟؟؟) ما عضو هرجا بشیم اونجا را هم بدبخت می کنیم!

با عرض معذرت از همه، (عضو اقتصاد جهانی؟؟؟) ما عضو هرجا بشیم اونجا را هم بدبخت می کنیم!
اگه طرز فکرمون اینی باشه که شما میگی بله
اما اگه همه چی از پایه درست بشه خیر ایرانی ها تنها مشکلی که دارن خودشونو جدی نمیگیرن
البته یه مانع بزرگ از سال 57 پدرامون جلومون درست کردن که باید این مشکلو اول حل کنیم بعد بفکر باقی چیزا باشیم

اگه طرز فکرمون اینی باشه که شما میگی بله
اما اگه همه چی از پایه درست بشه خیر ایرانی ها تنها مشکلی که دارن خودشونو جدی نمیگیرن
البته یه مانع بزرگ از سال ... پدرامون جلومون درست کردن که باید این مشکلو اول حل کنیم بعد بفکر باقی چیزا باشیم

به هزاران دلیل این مانع رفع نشدنی می باشد هموطن گرامی!

راکستار یه مقدار دیرتر روی PC عرضه میکنه که ملت هوای پایرت خوری برای تجربه بازی نخوره به سرشون:d
اما چه 1 ماه چه 6 ماه بالخره برای PC عرضه میشه:d

بازی رو کنسول همون 720p معروفه دیگه ؟ :( ولی چاره ایی نیست مفت باشه کوفت باشه :d

به شخصه هیچ امیدی ندارم این بازی برا پی سی بیاد یعنی 100 درصد مطمئنم نمیاد چون راکستار با پی سی بدجور قمر در عقربه ولی خب خیلی دوست دارم خر کله راکستار رو گاز بگیره این بازی رو برا پی سی بده اونم نه برا تجربه کردنش فقط میخوام قیافه اونایی که الان به غرور حداقل اینجا میان میگن منم امضا کردمو ببینم.. خعلی باحاله جان شما یکی از قشنگ ترین لحظه های زندگیم میشه ارزشش از 100 تا GTA V هم بیشتره:دی

بابا ملت زیاد مسخره نکنین این کنسول که جرات اجرا بازهای جدید GTA-5 ---BF4 نمیتونن تو بالای کیفیت تصویر 720P اجرا کنن پس بهتر خودشون شاد کنن که آتاری دستی بازی میکنن
چطوری میخوان من نمیدونم تو کیفیت 720P تو کنسول GTA-5 بازی کنن بهتر از همین الان کنسول بازها بر بساط جمع کنن با این حالت آتاری 30سال پیش اسمش گذاشتن گیم جدید میاد HIGH END باز شدیم بیخیال بابا بس
GTA-5 چه بخواین چه نخواین واسه پورت شده واسه PC اونم ما کیفیت مانیتور جدید UHD 4K 3840 x 2160 با 4تا گرافیک GTX780 بازی خواهیم کرد.
من خودم شخصا مانیتور Asus PQ321Q گرفتم 3500$ دلار 14میلیون دادم مانیتور مانیتور 32اینچ که کیفیت
UHD 4K
3840 x 2160 گیم با جزییات 4برابر کیفیت Full HD 1920*1080 1080p بازی کنم کل سیستم 50میلیون در میاد واسه
5ساعت گیم واقعی با 4تا گرافیک که 15هزینه برداشته 3میلیون CPU فلان رم 2ماه خودم علاف کردم یه پک رم بیاد واسه 3میلیون رم
Newegg.com - ASUS PQ321Q Black 31.5" 8ms (GTG) HDMI Widescreen LED Backlight LCD Monitor 4K 350 cd/m2 Built-in Speakers height adjustable
G.skill Tridet-X 4*8GB=32GB 2933MHz تا گیم با بهترین کیفیت آخرین تکنولوژی اجرا کنیم
حلا PC اومدن نامه میزنین به شرکتا بهتر آبروی خودتون نبرین که حتی جرات اجرا GTA-5 تو کیفیت Full HD اومدین رو 720p اجرا مییکنه دیگه بس بابا آبروی گیمرها بردین میخواین یه کنسول پفک نمکی چی بگین
در حالی که تکنولوژی کنسول شما دست ما سخت افزار و اورکلاکرها هست اونقد تکنولوژی شما رو 10سال عقب انداختن اون INTEL-Nvidia-AMD هست کنسول شما ساپورت میکنن 1لحظه ساپورت نکنیم باید برین دنیاد پس زیاد خودتون اینور انور نزنین
پس خود شرکت گیمر ساز میدونن Nvidia-INTEL-AMD یه لحظه ساپورت نکنن Microsoft Xbox-SONY PS-4-3 از لحاظ سخت افزاری کنسول ساپورت نکنن اونوقت که فقط PC هست تو وسط
پس به دین ترتیب قدرت تکنولوژی دست ماست هر چی دارین بهتر شاد باشین به سخت افزار ما به شما تکنلوژی کنسول 10سال عقب نگه داریم پس کلید شما دست ماست
نامه شما چه بزنین چه نزنین AMD-Nvidia گفته ما گیم که میگم برای PC پورت کنی باید که کنسول شما گرافیک سی پی یو دست ما سخت افزار بازها یه لحظه قطع کنن باید اونوقت آتاری دستی بازی کنین

حاجی 2،3 میلیون داری قرض بدی من پی اس 4 بگیرم؟ یه مانیتورم میخوام حتما خبرشو بهم بده
:|
خدایی این بحثو تمومش کنید انقدر تو سر وکله هم نزنید قرار باشه میاد ، نباشه هم نمیاد مث رد دد فوق فوقش یه هفته کنسول رفیقتو میگیری بازی میکنی میدی بهش بره دیگه!

به جامعه غیور بازی‌سنتر تبریک می‌گم، باز هم حماسه ساز شدید :bighug:

واي اين بحث بي مورد و مسخره و بچگانه PC VS CONSOLE كي تموم ميشه. والا تو ممالك ديگه هم اين بحثارو ميكنن ولي اونا چقدر زيبا و منطقي و با اطلاعات صحيح بحث ميكنن ما چقدر كودكانه.
بيايد اينجا رو بخونيم هممون خجالت بكشيم

بعد 6 ماه بالاخره میاد دیگه
چرا این همه تو سرو کله هم میزنید:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or