درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
بابا بسه دیگه اینهمه به هم توهین کردید . مگه دست ماست که راک استار gta رو برای pc عرضه کنه ؟؟ بیخیل باو

حتی این تاخیری که PC باز ها باید تحمل کنن تا نسخه PC بیاد مسخره ـست. چه برسه به این که بخواد همچین بازی برای PC نیاد!!

خدایی فاز اونایی که رفتن امضأ کردن چی بوده؟
فازشون که مشخصه ؛ ولی نمیشه گفت . . .
کسی که کنسول نداشته باشه گیمر نیست. (راست گفته حرف دل همه کنسول فن هاس):))
برای من و خیلی های دیگه بازی با غیر PC (مخصوصا این بازی) هیچ لذتی نداره. ربطی هم به گیمر بودن یا نبودن نداره.
لذتی که تو بازی کردن با موس و کیبورد هست کجا و اون اسباب بازی ها که بهش میگن کنسول کجا . . .

یه سری (افراد خاص) توی پ.خ گفتن از این به بعد توی این بحثا نمیاییم و منم به حرفشون احترام گذاشتم و چند وقتیه نیومدم. ولی انگار قرار نیست پای حرفی که زدین، بمونین.
ادامه بدین خودم شخصا میام خدمتتون.

آخرین ویرایش:
انشاالله که واسه PC هم بیاد. نیومد همون نسخه x360 میخریم. در ضمن من موندم توی ایران که اکثر (همه!!!!) pc بازها و کنسول بازها تو کار Pirate هستن دلیل کری خوندن تون واسه هم چیه!؟؟؟ اصلا خداییش این وسط راک استار ما را به حساب میاره!!؟ که دارین واسه هم خط و نشون ترسیم! میکنین!؟؟ :-/

انشاالله که واسه PC هم بیاد. نیومد همون نسخه x360 میخریم. در ضمن من موندم توی ایران که اکثر (همه!!!!) pc بازها و کنسول بازها تو کار Pirate هستن دلیل کری خوندن تون واسه هم چیه!؟؟؟ اصلا خداییش این وسط راک استار ما را به حساب میاره!!؟ که دارین واسه هم خط و نشون ترسیم! میکنین!؟؟ :-/

واقعاً!
شرط میبندم سر جمع 20 نفر از اعضای اینجا تا حالا یه بازی اوریجینال نخریدن:p اصلاً تو ایران اگه بخوای pirate بازی نکنی باید یه کاره ی مملکت باشی تا ورشکست نکنیl-) اونوقت هی میان میگن خدا کنه برای pc نیاد تا pcبازا درس عبرت بگیرن:))

توصیه من اینه که دیگه کسی اینجا پست نزنه که خیلی تاپیک خزیه:d

ما مثل همیشه فوقش 2-3 ماه صبر میکنیم و بازیرو با کیفیت بالاتر و گرافیک nextgen روی PC تجربه میکنیم ... اینهمه hater و سوختن یه عده هم بخاطر همینه و اینکه توانایی اینستال کردن یه بازی رو ندارن . شماهام برین اونجارو امضا کنین باشد که سبک بشین انشاء الله.

من توی این 6 سالی که توی BC عضو بودم کاربرانی با این عمق از بچگی ندیدم .

حالا چی بخوریم بزرگ شیم؟
yahoo_1.gif

یکم فکر کن میفهمی
yahoo_1.gif

آخرین ویرایش:
یه سری گفتن از این به بعد توی این بحثا نمیاییم و منم به حرفشون احترام گذاشتم و چند وقتیه نیومدم. ولی انگار قرار نیست پای حرفی که زدین، بمونین.
ادامه بدین خودم شخصا میام خدمتتون.

شما با فحش دادن موافقید یعنی؟ من حرفای کسی که این پتیشن رو ساخته منطقی تشخیص دادم، تو امریکا نشسته دلیل منطقی اورده. پس توهین هایی که کردن به منم هست. اصلا نمی خواستم امضاش کنم تا پستا رو خوندم سراسر توهین بود. حتی یه دین که 100 نفر هم پیرو نداره هیچ جای دنیا نمیان اینطوری فحشش بدن.
اشکالی نیست، اگه منظورت منم اصلا هزار نفر بیان بریزن سر من گردن ما از مو باریکتر.
ضمنا این فروم اصلا برام مهم نیست و جای دیگه ای هست که فعالیت می کنم به خاطر FF (یعنی می کردم الان که دیگه وقتش رو ندارم!)
اینجا فقط میام پروفایلم رو می خونم اخیرا.
من توی این 6 سالی که توی BC عضو بودم کاربرانی با این عمق از بچکی ندیدم .
بابا رکورد!
بابا پدربزرگ! :)
حالا چی بخوریم بزرگ شیم؟ :)
احمق خطاب کردن و فحش بار کردن کسی که تو امریکا نشسته طبق قوانین مملکت خودش به درستی یه تز رو داره خیلی منطقیه حتما؟ :)
یه پتیشنه، این بازیم احتمال زیاد برای PC میاد چیزی که می مونه توهین های بی دلیله این وسط و حساسیت های بیجا!!! (رفتار بزرگهاست اینا...:دی)

آقا تمومش کنید دیگه بلک لیستم سه رقمی شد ...

توی سایت‌های گیم ادمای Master Race بدجوری رو اعصابن. هم نوع PCـش هم کنسولش.

به شخصه هیچ امیدی ندارم این بازی برا پی سی بیاد یعنی 100 درصد مطمئنم نمیاد چون راکستار با پی سی بدجور قمر در عقربه ولی خب خیلی دوست دارم خر کله راکستار رو گاز بگیره این بازی رو برا پی سی بده اونم نه برا تجربه کردنش فقط میخوام قیافه اونایی که الان به غرور حداقل اینجا میان میگن منم امضا کردمو ببینم.. خعلی باحاله جان شما یکی از قشنگ ترین لحظه های زندگیم میشه ارزشش از 100 تا GTA V هم بیشتره:دی

شما با فحش دادن موافقید یعنی؟ من حرفای کسی که این پتیشن رو ساخته منطقی تشخیص دادم، تو امریکا نشسته دلیل منطقی اورده. پس توهین هایی که کردن به منم هست. اصلا نمی خواستم امضاش کنم تا پستا رو خوندم سراسر توهین بود. حتی یه دین که 100 نفر هم پیرو نداره هیچ جای دنیا نمیان اینطوری فحشش بدن.
اشکالی نیست، اگه منظورت منم اصلا هزار نفر بیان بریزن سر من گردن ما از مو باریکتر.
ضمنا این فروم اصلا برام مهم نیست و جای دیگه ای هست که فعالیت می کنم به خاطر FF (یعنی می کردم الان که دیگه وقتش رو ندارم!)

بابا رکورد!
بابا پدربزرگ! :)
حالا چی بخوریم بزرگ شیم؟ :)
احمق خطاب کردن و فحش بار کردن کسی که تو امریکا نشسته طبق قوانین مملکت خودش به درستی یه تز رو داره خیلی منطقیه حتما؟ :)
یه پتیشنه، این بازیم احتمال زیاد برای PC میاد چیزی که می مونه توهین های بی دلیله این وسط و حساسیت های بیجا!!! (رفتار بزرگهاست اینا...:دی)

بیخودی مظلوم نمایی نکن سهیل,اینجا دیگه همه میشناسنت!!:d
تو اگه هیشکی چیزی هم نمیگفت باز میرفتی امضا میکردی!!!:d

حرفت درسته
اما یه سریها یا خیلی شکمشون سیره یا هنوز به بلوغ نرسیدن ،مشکل سره اینه
بدون کوچکترین فکری بی محابا از واژه های دزد و دزدی استفاده میکنن
شایدم همه بازیهاشونو ارجینال میخرن و بچه مایه دارن
اما کوچولوهای نازنین خدمتتون عرض کنم تو ایران طبق براوردی که به ما تو سازمان بهداشت دادن بالای 80% زیر خط فقرن یعنی حتی نمیتونن از نظر غذا و پوشاک نیازشونو کامل برطرف کنند(خط فقر به معنی گشنه خوابیدن نیست که الان بگیرید بخندید یعنی نمیتونن مواد مغذی که لازمه بدنه و حاوی ویتامین و املاح هست نظیر گوشت و لبنیات و ماهی و ... رو تامین کنند)
اینکه شما شکمتون سیره خدا رو شکر ولی والدین خیلیا و حتی خیلی از بچه های اینجا به سختی میتونن از عهده خرجشون بربیان ولی شرافتمندانه زندگی میکنن و دست تو جیب بقیه نمیکنن
که حالا تو بیای و اسمشونو بزاری دزد
وقتی اینکار دزدیه که ایران قانون کپی رایتو بیاره تو کشورش
وقتی دزدیه که ایران عضو اقتصاد جهانی بشه که سقف حقوق نیز تو اونجا تعیین بشه نه الان که ما با کلی اضافه کاری 1.400 به زور میگیریم
وقتی دزدیه که اون کمپانی به قیمت جهانی بازی رو تو ایران عرضه کنه
من گفتم کاری هم ندارم الان پاکش کنن یا اصلا بنم کنن
ما ایرانی ییم احترام همو داشته باشیم نیایم همدیگه رو دزد خطاب کنیم.و گر نه همون امریکا کلی از پول نفت ما رو دزدید (کاری به سیاست اصلا ندارم)حالا ما داریم اون پولا رو اینجوری پس میگیریم
شرمنده ،اگه بد حرف زدم میدونم اسپم دادم ولی برخورد که با واژه دزد همدیگه رو صدا کردند

حرف منطقی...
طرف گفته همه PC گیمرا یاد بگیرن پایرت نکنن...
یعنی همه PC گیمر ها پایرت میکنن؟ لابد اینم منطقیه؟ بعد شماها پایرت نمیکنین؟! همه تون هم از دم اوریجینال میخرین؟ تو آمریکا نشسته از روی باد معده حرف میزنه. نه وضعیت ما رو دارن نه زندگیشون مثل ماست. اینو خوب تو کله-تون فرو کنین که اینجا از سر اجبار پایرت میکنن. من اگر پایرتم، تو هم هستی. شک نکن تو این موضوع.
طرف Bullsh!t محض گفته چون نه به اون مربوطه، نه به شما و نه به من که کدوم بازی روی کدوم پلتفرم کوفتی میاد.Rockstar هم اونجا نشسته و میدل فینگر نشون اونایی میده که از این طومارها درست میکنن.
و چه خوبه قبل از پست دادن همه-مون پستهایی که توی تاپیک های دیگه دادیم رو به خاطر بیاریم. خیلیا از هر فرصتی برای مظلوم نمایی استفاده میکنن...

بیخودی مظلوم نمایی نکن سهیل,اینجا دیگه همه میشناسنت!!:d
تو اگه هیشکی چیزی هم نمیگفت باز میرفتی امضا میکردی!!!:d
منو که فقط یه عده معدود می شناسن:دی
می دونم که میاد ولی به خاطر گل روی vavi - شیپورچی اینا:x مجبور شدم:دی + این کسایی که الکی حساس شدن.
.
.
.
vavi جون اینهمه خودتو خسته نکن:x :دی
با این اکانت دووم بیار رکورد شیپورچی رو نگیر ازش:(

p.s: آقا منو دعوا نکنید خودم می گم میاد...حرفم چیز دیگه بود.
حرف منطقی...
طرف گفته همه PC گیمرا یاد بگیرن پایرت نکنن...
یعنی همه PC گیمر ها پایرت میکنن؟ لابد اینم منطقیه؟ بعد شماها پایرت نمیکنین؟! همه تون هم از دم اوریجینال میخرین؟ تو آمریکا نشسته از روی باد معده حرف میزنه. نه وضعیت ما رو دارن نه زندگیشون مثل ماست. اینو خوب تو کله-تون فرو کنین که اینجا از سر اجبار پایرت میکنن. من اگر پایرتم، تو هم هستی. شک نکن تو این موضوع.
طرف Bullsh!t محض گفته چون نه به اون مربوطه، نه به شما و نه به من که کدوم بازی روی کدوم پلتفرم کوفتی میاد.Rockstar هم اونجا نشسته و میدل فینگر نشون اونایی میده که از این طومارها درست میکنن.
و چه خوبه قبل از پست دادن همه-مون پستهایی که توی تاپیک های دیگه دادیم رو به خاطر بیاریم. خیلیا از هر فرصتی برای مظلوم نمایی استفاده میکنن...
از این لحاظ نگاه نکردم...ولی به نظرم ارزش اینهمه حساسیت رو نداشت.
آره اینکه گفته همه پایرت می کنن غیرمنطقیه ولی آمارش از پلتفرم های دیگه بالاتره نه.
منم همین رو می گم راک استار اول و آخر کار خودش رو می کنه (مثل IV میاد) و اندازه یه کامنت تو سایت راک استار هم تاثیر نداره این کار. به خاطر همین می گم نباید حساسیت نشون داد.
باور کن ربطی به بچه بودن-احمق بودن و... یه امریکایی نداره - یا اینکه بازی نیاد این موضوع:دی
راستی من از شما و هیچ کس (به جز این vavi اینا) چیزی به دل نگرفتم سر هیچ بحثی.
اونم که گفتم خاطره یه بحث ساده بود.

آخرین ویرایش:
حرفت درسته
اما یه سریها یا خیلی شکمشون سیره یا هنوز به بلوغ نرسیدن ،مشکل سره اینه
بدون کوچکترین فکری بی محابا از واژه های دزد و دزدی استفاده میکنن
شایدم همه بازیهاشونو ارجینال میخرن و بچه مایه دارن
اما کوچولوهای نازنین خدمتتون عرض کنم تو ایران طبق براوردی که به ما تو سازمان بهداشت دادن بالای 80% زیر خط فقرن یعنی حتی نمیتونن از نظر غذا و پوشاک نیازشونو کامل برطرف کنند(خط فقر به معنی گشنه خوابیدن نیست که الان بگیرید بخندید یعنی نمیتونن مواد مغذی که لازمه بدنه و حاوی ویتامین و املاح هست نظیر گوشت و لبنیات و ماهی و ... رو تامین کنند)
اینکه شما شکمتون سیره خدا رو شکر ولی والدین خیلیا و حتی خیلی از بچه های اینجا به سختی میتونن از عهده خرجشون بربیان ولی شرافتمندانه زندگی میکنن و دست تو جیب بقیه نمیکنن
که حالا تو بیای و اسمشونو بزاری دزد
وقتی اینکار دزدیه که ایران قانون کپی رایتو بیاره تو کشورش
وقتی دزدیه که ایران عضو اقتصاد جهانی بشه که سقف حقوق نیز تو اونجا تعیین بشه نه الان که ما با کلی اضافه کاری 1.400 به زور میگیریم
وقتی دزدیه که اون کمپانی به قیمت جهانی بازی رو تو ایران عرضه کنه
من گفتم کاری هم ندارم الان پاکش کنن یا اصلا بنم کنن
ما ایرانی ییم احترام همو داشته باشیم نیایم همدیگه رو دزد خطاب کنیم.و گر نه همون امریکا کلی از پول نفت ما رو دزدید (کاری به سیاست اصلا ندارم)حالا ما داریم اون پولا رو اینجوری پس میگیریم
شرمنده ،اگه بد حرف زدم میدونم اسپم دادم ولی برخورد که با واژه دزد همدیگه رو صدا کردند

شک نکن اینایی که میگن تمام بازیها رو اوریج میخرن همشون دارن دروغ میگن عقده خود کم بینی دارن

هیچ دکتری نمیتونه هزینه یک سال بازی بپردازه یا باید پدرش ع باشه همچین پولی داشته باشه یا خودش پسر رئیس جمهور سابق

اینا نهایت خیلی بازی بخرن مثل همه ماها تو سال نهایت بیستا بازی بتونن بخرن اونم اگه بخرن

اینا که میبینی حس اوریج بازی میگیرن میگن همه بازیهارو اوریج میخرن شک نکن دروغ میگن .. نهایت 15 بازی طرف اوریج میخره 700 بازی کپی خور میکنه میزنه به بدن
بعد چون کلا 15 تا بازی اوریج خریده یهو حس ببو گلابی نازل میشه

اگرم واقعا طرف بخواد در طول سال نهایت ده تا بازی اوریج بخره (و به قانون کپی رایت پایبند باشه ) اصلا بازیهای دیگه رو بازی نکنه که دیگه هیچی..

عقده خود کم میبینی دارن توجه نکنید به این ادما :d

خودم بشخصه در سال نهایت ده عنوان اگه بتونم سعی میکنم اوریج بخرم بقیه همه کپی خور .. حالا اگه من دزدم اوکی ارز کشورمو نمیریزم تو شکم اون وریا پس درود به شرافت منه دزد که حداقل راستگو هستم

آخرین ویرایش:
دوست داشتم ببینم اگه یه PC باز میومد همچین کاری میکرد (مثلا جمع اوری امضا که دیابلو 3 برای کنسول نیاد ) عکس العمل شما چی بود ؟
منطقی ترین حرفی که تو این تاپیک خوندم !
یرادر عزیز مگه ماله باباته که تکلیف تعیین میکنی برا کدوم پلتفرم بیاد ؟
طرف اسکاتلندی نبوده یه وقت ؟
به عبارت Dont Give a F*ck :دی منطقی ترین کار ممکنه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or