درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
چه چیزایی یادتونه ! :دی

اون رو دقیقا در جواب همون عده " به اصطلاح " Pc fan که اومده بودن وسط نمایش PS4 کنسول رو به فحش میکشیدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم ....

مومن ما حافظه مون قویه!!:دی
یه عده راضی نبودن از نمایش! حالا معلوم نبودن ماکرو فن باشن یا پی سی فن! (شاید وسطشون هم پی سی فن بوده باشه)
ولی شما همه را PC Fan فرضشون کردی!:دی
کلا مومن، پی سی هیتر هستی دیگه!!:دی

با تشکر از پرنس که داره تا می تونی شفاف سازی می کنه :دی

از سهیل و مومن هم خواهش می کنم بکشن بیرون چون چهره هاشون توی انجمن شناخته شده است :دی

واقعا حس خودخواهی ما ایرانیا زبون زده خاصو عام شده ، طرف چون کنسول داره میخواد جز اون پلتفرم هیچ چیز دیگه نباشه . منطق و انسان دوستی ؟؟ واقعا لیاقتشو داریم ؟؟ . شاید یک نفر ، فقط یک نفر توی این تاپیک کنسول نداشته باشه ، یا اثلا رو pc با تنظیمات و مودهاش حال کنه ، حالا خوبه انحصاریم نیست آخه
PC بو میده ؟؟؟؟

160 میلیون نفر PS3 و X360 دارن ، واسه چی برای PC هم بیاد ؟ معلومه که اکثر پی سی فنا حتی اونور آب پایرت خورن

GTA IV روی PC یک میلیون هم زوری فروخت ، متاش هم 8 نمره اومد پایین

منم امضا دادم

آخرین ویرایش:
یعنی هنوز این فنهای اونور آبی نفهمیدن ما کنسولامون هم کپی خور کردیم ;;)

اینهمه توهین نکنید. با کمال افتخار می گم من الان امضا کردم نه به خاطر پایرسی به خاطر اینکه بالای صد بار توسط PC گیمرها! سکه یه پول شدم.
طرف میومد تو پی ام هم فحش می داد وسط تاپیک هم بماند. اینجا هم همش الفاظ زشت استفاده می کنید. باشد تا خودتون بزرگ شید و تو ایران نیاید هی نظر شخصی تون رو تحمیل کنید که PC چون گرافیک داره پلتفرم برتره و خارجیاشم این پایرسی رو تموم کنن.
طرف حرف حق زده راست می گه! اونوقت میان فحش هم می دن! عوض فحش دادن بهتر بود کمتر پایرت می کردن (خارجی ها رو می گم)
اونی که نظرشو تحمیل می کنه شما و امثال شمایید که به هر تاپیکی که اسم PC داره به صورت انتخاری حمله می کنید و شروع می کنید به ترول;) خیلی از PC گیمر ها کلا طرف بخش کنسولی نمی رن و شاید تعداد پست هاشون اونجا 2 رقمی هم نباشه. وضعیت بخش اخبار(که اکثرا اخبار کنسوله) هم کاملا واضه مشخص ـه و اونجا معلومه کی فن بویه و هنوز بزرگ نشده.:)
شما هم سعی کن اول خودت بزرگ شی بعد برای دیگران نسخه بزرگ شدن بپیچی;)
عمه منه میاد لایک می ده؟
لایک دادن من به جبهه(!) سونی(که بر عکس اون یکی جبهه ازش خاطرات زیادی دارم) به شما مربوطه؟
پ.ن:من بدون مشورت شما 2 تا پست دیگه هم لایک کردم،اگر صلاح نمی دونید دیگه لایک نکنم.

آخرین ویرایش:
با تشکر از پرنس که داره تا می تونی شفاف سازی می کنه :دی

از سهیل و مومن هم خواهش می کنم بکشن بیرون چون چهره هاشون توی انجمن شناخته شده است :دی

من یکی که عمرا گزگ داده باشم دست کسی. اون سال 2008-2009 هم که PC Fan بودم به خاطر کف GTA IV آواتارم اسنیک و زیدان (شخصیت اصلی FFIX) بود;)
بعدش همون موقع بود که PS3 گرفتم و بعدش 360 و از وقفه ای که بین PS1-PS2 تا نسل جدید افتاده بود اومدم بیرون. دیدم چقدر الکی فکت می دن (یه JRPG رو که کلا آدم حساب نمی کنن:دی یه کاربری هست به اسم pc gamer صد تا پست تو تاپیک اخبار ff داره اومده گفته ff xiii شخصیتاش بچه بودن:)) ) کلا کشیدم بیرون از PC.

- - -ویرایش - - -

اونی که نظرشو تحمیل می کنه شما و امثال شمایید که به هر تاپیکی که اسم PC داره به صورت انتخاری حمله می کنید و شروع می کنید به ترول;) خیلی از PC گیمر ها کلا طرف بخش کنسولی نمی رن و شاید تعداد پست هاشون اونجا 2 رقمی هم نباشه. وضعیت بخش اخبار(که اکثرا اخبار کنسوله) هم کاملا واضه مشخص ـه و اونجا معلومه کی فن بویه و هنوز بزرگ نشده.:)
شما هم سعی کن اول خودت بزرگ شی بعد برای دیگران نسخه بزرگ شدن بپیچی;)

عمه منه میاد لایک می ده؟
اون بلاگه رو حتما یادته من یک کلام نظر شخصیم رو گفتم حرفم رو تحریف کردید و بهم دسته جمعی حمله کردید!!
رو PC بیشتر از دین و هر چیز دیگه تعصب دارید و چیز ثابت شده ست.
ژست حقوق بشر هم جایی بگیرید نشناسنتون! صدای ID هم دراومده بود چند سال پیش به خاطر پایرسی...
منم انتحاری جایی حمله نکردم و کلا به خاطر فن بازی بن نشدم! تا الان کلی ناسزا به بازی های کنسول از جمله ژاپنی ها شنیدم که شدم این و خیلیم نرم بحث می کنم! خیالمم راحته با این حرفا چیزی از شخصیت من عوض نمی شه چون نه ترولم نه انتحاری.
یه نظر شخصی کاملا محترمانه هم هیچ ربطی به بزرگ نشدن نداره! سر کسی رو نبریدم-فحشم ندادم.
ختم کلام باید برم به کارای مهم ترم برسم.
ا
لایک دادن من به جبهه(!) سونی(که بر عکس اون یکی جبهه ازش خاطرات زیادی دارم) به شما مربوطه؟
پ.ن:من بدون مشورت شما 2 تا پست دیگه هم لایک کردم،اگر صلاح نمی دونید دیگه لایک نکنم.
اصلا نمی فهمید چه می گم. منظورم اینه که شماها هم پشت هم زیاد در میاید پس بهتره نیاید به بقیه بگید ترول و انتحاری.
حوصله توضیح ندارم. به طور خلاصه فقط بدونید عقیده مخالف شماها هم وجود داره و هیچ بایدی وجود نداره;)
فکر می کنم این پتیشن رو راه انداختن که تعداد آدم های "خاص" رو در دنیا بشمارن.

خدا رو شکر که آدم های "خاص" فروم هم دارن کم کم رو میشن
yahoo_4.gif
البته انتحاریای بی شمار (شیپورچی، vavi و...) و اونایی که N عدد پست در مذمت بازی های ژاپنی دارن خاص ترن و اقلیتین که فقط تو کشور گل و بلبل هم هستن!

آخرین ویرایش:
مومن ما حافظه مون قویه!!:دی
یه عده راضی نبودن از نمایش! حالا معلوم نبودن ماکرو فن باشن یا پی سی فن! (شاید وسطشون هم پی سی فن بوده باشه)
ولی شما همه را PC Fan فرضشون کردی!:دی
کلا مومن، پی سی هیتر هستی دیگه!!:دی

باو همونجا که مارک سنری اومد هی میگفت ساختار شبیه PC هست ، دیگه PC اجباری ها ترکوندن :دی فحش جلو و عقب بود که میومد طرف کنسول جماعت ! :دی

ما هم غیرتی شدیم خو :دی

والله تا قبل اون فقط میگفتم I AM IRON MAN و با اون یارو بلژیکیه فحش کاری میکردیم :دی

اگه قرار بود راک استار به این درخواستا گوش کنه که الان همه PCبازها Red Dead رو تموم کرده بودن و منتظر GTA V واسه پنج روز دیگه بودن/:) .راک استار هرکاری عشقش بکشه میکنه

160 میلیون نفر PS3 و X360 دارن ، واسه چی برای PC هم بیاد ؟ معلومه که اکثر پی سی فنا حتی اونور آب پایرت خورن

منم امضا دادم
این افتخار بزرگ را به شما تبریک میگم !
دوست داشتم ببینم اگه یه PC باز میومد همچین کاری میکرد (مثلا جمع اوری امضا که دیابلو 3 برای کنسول نیاد ) عکس العمل شما چی بود ؟

فکر می کنم این پتیشن رو راه انداختن که تعداد آدم های "خاص" رو در دنیا بشمارن.

خدا رو شکر که آدم های "خاص" فروم هم دارن کم کم رو میشن:d

بسه ابرو همدیگه رو نبرید
من خودم رو 360 بازی میکنم اما چه اشکال داره یه هموطن رو pc بتونه بازی کنه؟
بعضی ها جوری پیام میدن انگار شرکت rockstar مال پدرشون هست
والا من به شخصه واسه کامپیوتر بیاد خوشحال میشم
با این که اصلا خوشم نمیاد پا کامپیوتر بشینم و بازی کنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or