درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
کیف این بازی رو pc هست نمیدونم راکستار چرا همزمان عرضه ش نمیکنه!!فکرشو بکنید بازی برای pc اومده...بعدش هزار تا مد برای بازی عرضه میشه که اصل کیفش همون مود ها هستن...
شما مگه امضا نکردی؟؟؟؟؟ پس الان چرا داری این حرفا رو می زنی؟؟؟؟؟

این حرف از اون حرفای گرانبها هفته دلیل جالب و باحال بود که شنیدم من در کل pc بیشتر ترجیح میدم تا کنسول با اینکه این همه کنسول دارم هیچی pc نمیشه . :|

این اقدام های یک مشت انسان نا چیز اصلا نیازی نداره بش فکر کنیم. اگه راکستار میخواست به مضخرفاتی مثل این کسی که این امضا رو راه انداخته گوش بده دیگه راکستار نبود بلکه کمپانی های دیگه بود

اینکه دیرتر بیاد قابل احترامه !
چون که بیشتر کسانی که روی کنسول بازی میکنن روی pc هم با مود و موس و کیبور بازی میکنن دوباره.
ولی اگه همزمان بشه روی فروش کنسول تاثیر میزاره .... ولی اینکه نیاد ! بحثش جداست ! احمقانه ترین حرف ممکن هست که تا حالا شنیدم.

کسایی که امضا میکنن چند وقت بعد که واسه پی سی بیاد چطوری روشون میشه تو چشم پی سی بازا نگاه کنن؟؟:)

حالا انگار همه ی کنسول گیمر ها میرن بازی رو اوریجینال میخرن !

بشخصه هیچ حس خاصی نسبت به اومدن یا نیومدنش رو پی سی ندارم !:d

منم همینطور.ps3 هم دارم ولی دیگه حوصله این جور بازیها رو ندارم .

فکر کنم دیگه باید از صحنه گیمری خداحافظی کنم:d
هنوز که هنوزه بعد از 2 ماه tlou رو نرفتم اخرش.
ولی با امضات حال کردم
زنده باد dead space :d

بدبخت عقده ای روانی آخه تو رو سننه که بازی برا pc بیاد یا نه فقط بهت می تونم بگم shut the **** up!
این بازی برا پی سی میاد و با کیفیت بصری بهتر و امکانات بیشتر بهترین تجربه رو به ارمغان می اره!

یکی نیست بگه مگه شما ضرر میکنی عمویی؟!:huh:
بریم پیجشو پیدا کنیم فحش بارونش کنیم:shrewd:

the petition has to be one of the most unsuccessful Change.org posts I’ve ever seen.

آقا حرص خوردن نداره تو خود متن خبر نوشته که این یکی از غیر موفق ترین امضا نامه هاست.همین الان 1370 بیشتر امضا نشده.
برای اومدن GTA V روی PC حدود 340,000 امضا جمع شد.
این آخه چه خبریه؟هر ننه قمری میتونه بره تو سایت change.org امضا نامه را بندازه. .
اونور وضع در آمد نسبت به قیمت بازی ها متناسب ولی واقعا درد داره آدم ببینه ایرانی جماعت یک همچین چیزی امضا کنند.
تویی که ادعای اورجینال باز بودنت میشه یک مقدار به دیگران فک کن.همه مثل تو مامی و ددی پول دار ندارن. . . .
من خودم PS3 اورجینال بازی میکنم و نمیام بگیم حتما همه باید اورجینال بازی کنند.
امثال شما برای اینکه کمبود دارید و فکر میکنید خیلی دیگه هاردکور گمیر هستین دارید اینکار میکنید.

بله بله بله......
مطمعنا بره كسايي كه كنسول دارن خيلي راحته!!!!
حاضرم شرط ببندم همه اينا كسايي ان زير ١٣ سال كه عقده كنسول دارن تا ولشون كني ميرن سراغ دعوا...
اصلا pc رو درك نكردن اينا!والا هر بازي با بدترين پورت تو پي سي بازم حداقل گرافيك بهتري داشته يا فريمش بيشتر بوده!
بله با اين كار ياد نمي گيرن كه دزدي نكنن ياد ميگيرن برن سمت كنسول!!
به قول دوستان الان همه كنسوليا اورج ميزنن ديگه!؟!؟!؟ما كه نديديم......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or