درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
اصلا اومدن اون همه مد برای PC یه دنیاییه برا خودش.

راکستار اگه میخواست به این امضا ها توجه کنه قبلش لااقل اومدنش رو pc رو تایید میکرد
پ.ن:بعضی ها چقدر عقده ای ان!:|:|:|

این یارو حتما دیوونست مگه میشه بازیه به این مهمی برای PC نیاد؟:confused:

نکته جالب اینه که تو صفحه حمایت بعد از رد کردن از 300 هزار خیلی وقت بود کند بالا میرفت ولی امروز دوباره شروع کرده به افزایش
بعد کنسول بازا میگن به pc کپی خور
امار دیابلو بیش از ده میلیون نسخه فروش تو هفته اول ،
کنسول بازا اولا مجبورن تا هک بشه اورجینال بازی کنند .در اینجا از قدیم میگند گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
نکته دوم اینه که کنسولها تو اروپا به راحتی بن میشه و نمیصرفه که برای هر بازی یه کنسول بن شده رو دستشون باد کنه
نکته سوم تعداد زیاد گیم برای pc هست اگه قرار باشه (الکی هم نگین ما اینهمه انحصاری داریم)هر روز برای pc هوار تا بازی میاد خوب pc بازا مجبورن هر گروهی برن چند تا از هر بازی ارجینال بازی کنند و بقیه پایرت کنند تا هم همه بازیها رو pc سود کنن تا هم نسخه بعدی رو بدن دوباره
به کنسول بازا تبریک میگم اینقدر دلشاد شدن این صفحه درست شده
خواهش میکنیم صفحات عدم انتشار بازیهای دیگر نیز دیابلو 4, star craft ,total war ,company of heroes ,... رو برای pc ایجاد کنن و گر نه خودم ایجاد میکنم تا دل این همه جوان شاد شه و ذوق مرگ شوند.

آخرین ویرایش:
اینم بدون شک واسه pc میاد البته شاید اینیکی یه مقدار دیرتر بیاد ... به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :d
من خودم هیچ مشکلی با مولتی شدن بازیها ندارم .. اینکه یه عده بیشتری بازی محبوبم رو بازی کنن نه به حال من سودی داره نه ضرری.

- - -ویرایش - - -

نکته جالب اینه که تو صفحه حمایت بعد از رد کردن از 300 هزار خیلی وقت بود کند بالا میرفت ولی امروز دوباره شروع کرده به افزایش
بعد کنسول بازا میگن به pc کپی خور
امار دیابلو بیش از ده میلیون نسخه فروش تو هفته اول ،
کنسول بازا اولا مجبورن تا هک بشه اورجینال بازی کنند .در اینجا از قدیم میگند گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
نکته دوم اینه که کنسولها تو اروپا به راحتی بن میشه و نمیصرفه که برای هر بازی یه کنسول بن شده رو دستشون باد کنه
نکته سوم تعداد زیاد گیم برای pc هست اگه قرار باشه (الکی هم نگین ما اینهمه انحصاری داریم)هر روز برای pc هوار تا بازی میاد خوب pc بازا مجبورن هر گروهی برن چند تا از هر بازی ارجینال بازی کنند و بقیه پایرت کنند تا هم همه بازیها رو pc سود کنن تا هم نسخه بعدی رو بدن دوباره
به همه کنسول بازا تبریک میگم اینقدر دلشاد شدن این صفحه درست شده
خواهش میکنیم صفحات عدم انتشار بازیهای دیگر نیز دیابلو 4, star craft ,total war ,company of heroes ,... رو برای pc ایجاد کنن و گر نه خودم ایجاد میکنم تا دل این همه جوان شاد شه و ذوق مرگ شوند.
دوست عزیز سعی کن اینقدر از واژه همه استفاده نکنی .. چون جا واسه افرادی که ممکنه تو کنسول بازها باشن که با گفته شما تفاوت داشته باشن نمیزاری!

آخرین ویرایش:
کیف این بازی رو pc هست نمیدونم راکستار چرا همزمان عرضه ش نمیکنه!!فکرشو بکنید بازی برای pc اومده...بعدش هزار تا مد برای بازی عرضه میشه که اصل کیفش همون مود ها هستن...

کلا این قضیه عرضه یه بازی با تأخیر تأثیر زیادی روی فروش نداره فقط باعث میشه اون چند نفری هم که نسخه اصلی بازی را واسه PC تهیه میکنن با کمرنگ شدن هایپ زمان عرضه بازی تعدادشون کمتر بشه ،کسی هم که بخواد روی PC پایرت کنه روی کنسول هم پایرت میکنه ،بازیهای زیادی هم بودن که به خاطر کیفیت بهترشون روی Pc تونستن فروش خیلی خوبی داشته باشند .

فکر کنم این حرکت باعث میشه تا دزدها با pc بازی نکنن. نه اینکه pc بازها دزدی نکنن.
حالا خوبه اخیرا بعضی نسخه های کنسولی زودتر هم لیک میشه.

کنسول بازهای این نسل برید اخرین gta تون رو بازی کنید که نهضت pc همچنان پابرجاست ....

بعضیا از پستاشون مشخصه که راکستار ارث پدریشونه و اونا باید تصمیم بگیرن چی بشه و چی نشه.
نیومد هم نیومد. نیم تنه چپ بدن برای یه سری از افراد تعبیه شده.

58594201286884370499.jpg
نیومد هم نیومد؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ بازیباز نیست کسی که منتظر اومدن GTA نباشه!!! :دی

ملت ایران که Xbox فناش ۹۹ درصد پایرت خورن ،.،!
پس لطفا زیاد تز ندید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or