درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
مثل این میمونه که بگن جنس های لوکس و قیمت بالا تولید نکنید تا دزد ها یاد بگیرن دزدی نکنن :-w

دوستان pcباز یعنی این بازی اومدنش اینقد براتون مهمه که اولا توی این چندصفحه پدروخواهرومادر R* و این یارو رو گزاشتین به حراج و دوما هرچی توی دلتون و دهنتون اومده گفتین...؟؟؟
واقعا خوندن این چند صفحه نشون داد که کار pcبازا خیلی درسته...البته نه همشون:D
در کل خدا کنه بازی روی pcعرضه شه تا شماهم لذت ببرین!

شما مگه امضا نکردی؟؟؟؟؟ پس الان چرا داری این حرفا رو می زنی؟؟؟؟؟
دلت خوشه ها!!کی امضا کرد؟من؟؟!!من خودم pc گیمرم و کنسول ها رو فقط واسه انحصاریهاشون گرفتم...
آرشیو بازیهای pcم رو ببینی فکت به زمین میخوره!!:dحالا بیام از پشت به pc خنجر بزنم؟؟؟!!!

اینم ذهن یه کنسول گیمر این دور زمونه ! سکوت میکنم باز بن نشم بخاطر این جماعت !

اینهمه توهین نکنید. با کمال افتخار می گم من الان امضا کردم نه به خاطر پایرسی به خاطر اینکه بالای صد بار توسط PC گیمرها! سکه یه پول شدم.
طرف میومد تو پی ام هم فحش می داد وسط تاپیک هم بماند. اینجا هم همش الفاظ زشت استفاده می کنید. باشد تا خودتون بزرگ شید و تو ایران نیاید هی نظر شخصی تون رو تحمیل کنید که PC چون گرافیک داره پلتفرم برتره و خارجیاشم این پایرسی رو تموم کنن.
طرف حرف حق زده راست می گه! اونوقت میان فحش هم می دن! عوض فحش دادن بهتر بود کمتر پایرت می کردن (خارجی ها رو می گم)

آخرین ویرایش:
همون بهتر که نیاد ...وقتی هم که میاد تا 100 تا پچ و وصله تنگش نندازی درست و حسابی اجرا نمیشه ... بیشتر اعصاب خوردی تا لذت!.

اصلا این مسئله اینقدر مسخرس ، حرص آدمو در میاره تازه آدم هرجوری شده پایرت خورش کنه :دی

دلت خوشه ها!!کی امضا کرد؟من؟؟!!من خودم pc گیمرم و کنسول ها رو فقط واسه انحصاریهاشون گرفتم...
آرشیو بازیهای pcم رو ببینی فکت به زمین میخوره!!:dحالا بیام از پشت به pc خنجر بزنم؟؟؟!!!
:arrowd:
لینک امضا رو بدید بریم امضا کنیم تا برای pc عرضه نشه...:d
مرسی فرشاد امضا کردم...:d
حاجی با خودت چند چندی؟
297.gif

این آخر نسلی این جماعت توهمات الکی زیاد زدن و دیگه شورش رو هم در آوردن !!

تو هر سوراخی از اینترنت میری ( تیوب - بوک -سایتها خبری - فرومها و .... ) یه عده ریختن دارن به کنسولها و به کنسول بازها فحش میدن !!!!!

تعداد هم که کم نیست !!! عملا تمام دنیا هستن !!! مگه میشه الان کسی خونش PC نباشه !!

ولی رو هم مگه چند میلیون کنسول فروخته شد کل این نسل ؟!؟!

آخرین ویرایش:
این آخر نسلی این جماعت توهمات الکی زیاد زدن و دیگه شورش رو هم در آوردن !!

تو سوراخی از اینترنت میری ( تیوب - بوک -سایتها خبری - فرومها و .... ) یه عده ریختن دارن به کنسولها و به کنسول بازها فحش میدن !!!!!

مومن، این خودت نبودی که تو نمایش معرفی PS4 ، تو چت باکسش هر دو ثانیه یه بار می نوشتی : PC Su*ks
297.gif

مومن، این خودت نبودی که تو نمایش معرفی PS4 ، تو چت باکسش هر دو ثانیه یه بار می نوشتی : PC Su*ks
297.gif

چه چیزایی یادتونه ! :دی

اون رو دقیقا در جواب همون عده " به اصطلاح " Pc fan که اومده بودن وسط نمایش PS4 کنسول رو به فحش میکشیدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or