درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
اگر pc گیمرها پایورت خورن در عوض هر سال حداقل 500$ باید بابت ارتقاء سخت افزار پول تو جیب amd , intel , nvidia بکنن یعنی به شکل مستقیم دارن به صنعت سخت
افزار و نرم افزار و گیم کمک های سرشاری رو میکنن برعکس کنسول بازها که یک سخت افزار 300$ رو 10 سال استفاده میکنن.
اگر اینها 60$ پول نرم افزار میدم ما 500$ فقط پول گرافیک رو باید بدیم. کل صنعت گیم در نبود pc گیمر منحل خواهد شد و استدیوها این رو خوب میدونن وگرنه با وجود piracy باز هم از
pc حمایت نمیکردن

یه سوال این وسط واسم پیش اومد:d تعداد لایکهای پست اول ( خبر ) تا دیشب بیشتر از 50 تا بود الان شده حدود 10 تا ! از دیشب همه افتادن جون هم تو این تاپیک اخراجی زیاد داشتیم که لایک ها کم شده یا لایکهاتون رو کنسل کردین؟:d آخه خیلی جالبه از 50 یهو بیاد 10 !!

من تو یه فروم دیگه همچین چیزی برام پیش اومد و فهمیدم هروقت پستم رو ویرایش میکنم تعداد لایکها 0 میشن

شما هم دیروز ویرایش کردی شاید برا همین باشه :d

- - -ویرایش - - -

اگر pc گیمرها پایورت خورن در عوض هر سال حداقل 500$ باید بابت ارتقاء سخت افزار پول تو جیب amd , intel , nvidia بکنن یعنی به شکل مستقیم دارن به صنعت سخت
افزار و نرم افزار و گیم کمک های سرشاری رو میکنن برعکس کنسول بازها که یک سخت افزار 300$ رو 10 سال استفاده میکنن.
اگر اینها 60$ پول نرم افزار میدم ما 500$ فقط پول گرافیک رو باید بدیم. کل صنعت گیم در نبود pc گیمر منحل خواهد شد و استدیوها این رو خوب میدونن وگرنه با وجود piracy باز هم از
pc حمایت نمیکردن

خب پولی که تو جیب نویدیا و بقیشون میره چه ربطی به راک استار داره؟

راک استار خیریه نداره که کمک کنه به PC گیمرا

البته فک نکنین من خوشحال یا ناراحت شدم از این خبر نه چون واقعا فرقی برام نمیکنه

بعدش شما 500 دلار سیستم داری میتونی 10000 تا بازی بکنی اما ما برا هر بازی باید 60 دلار پول بدیم

حالا بگو کدوممون بیشتر پول میدیم؟ :d

من تمام GTA و CALL OF DUTY ها که برای کنسولا و کامپیوتر اومدنو بازی کردم
یادمه 2 تا GTA رو تا آخر بازی نکردم ولی هموشون عالی بودن
امیدوارم اینم برای پی سی بیاد
به نظر من بازی gta توی کنسول یه حال دیگه میده :d به عنوان کسی که روی هر دو بیشترشونو بازی کردم
اون قضیه لایک ها هم که میگی نباید اینطوری باشه مگر اینکه دوستان خودشون برداشته باشنش، من این خبرو الان خوندم و لایک کردم، به موضوعشم کاری نداشتم برا لایک، به هر حال یه خبر بود دیگه;)
نمیدونم برای من که با یک کامپیوتر قدتمند و 4 هسته ای SAN ANDREAS GTA توی کنسول از کیفیت بالاتری برخوردار بود و همین طور باگ کمتری داشت :d
انگار مستقیم نسخه های کنسولو برا کامپیوتر آماده میکنن که این وسط نسخه کامپیوتر از همه ضعیف تره

ولی جدای از همه مسائل، تلاشِ زننده تاپیک که کاملاً هم هدفش مشخصه قابل تقدیره :d
یه امضانامه کاملاً بی‌اهمیت رو تبدیل به خبر کرده که مثلاً بگه یه عده دوست ندارن واسه PC بیاد :d
خودتونو خسته نکنید، امکان نداره این بازی واسه PC نیاد. بالاخره میاد و بهترین نسخه بازی هم خواهد بود.

من تو یه فروم دیگه همچین چیزی برام پیش اومد و فهمیدم هروقت پستم رو ویرایش میکنم تعداد لایکها 0 میشن

شما هم دیروز ویرایش کردی شاید برا همین باشه :d

- - -ویرایش - - -

خب پولی که تو جیب نویدیا و بقیشون میره چه ربطی به راک استار داره؟

راک استار خیریه نداره که کمک کنه به PC گیمرا

البته فک نکنین من خوشحال یا ناراحت شدم از این خبر نه چون واقعا فرقی برام نمیکنه

بعدش شما 500 دلار سیستم داری میتونی 10000 تا بازی بکنی اما ما برا هر بازی باید 60 دلار پول بدیم

حالا بگو کدوممون بیشتر پول میدیم؟ :d

شما که واضحه اصلا برات فرقی نمیکنه!
هر جور شما بخوای حساب کنی pc گیمر بسیار پر هزینه تره. یه قلم ram رو pc اندازه قیمت یه ps4. اصلا تو این زمینه بحثی نیست.
اینکه شرکت های سخت افزاری رابطه تنگاتنگی با استدیوها دارن که یه چیز کاملا مشخصه و لابی های پنهان و اشکار این سه یا چهارتا برند سخت افزاری اگر نبود استدیوها طبیعتا با وجود ضرر
دوباره حاضر نمیشدن رو pc هم عرضه کنن مثلا همین کرایتک با اون امار سرسام اور piracy که داره چرا دوباره حاضر میشه رو pc کار کنه.طبیعتا از طرف nvidia و amd ساپورت داره میشه.
وگرنه طرف روانی نیست 700$ پول کارت گرافیک بده بشینه mk بازی کنه.(یه دلیل موجه برای خرید همچین کارت گرافیکی میخواد که اون دلیل رو کرایتک بهش میده)
برای ساخت بازی هم از گرافیک های رده workstation از nvidia و amd استفاده میشه. پس هم چی به هم مرتبط هست.

آخرین ویرایش:
ولی جدای از همه مسائل، تلاشِ زننده تاپیک که کاملاً هم هدفش مشخصه قابل تقدیره :d
یه امضانامه کاملاً بی‌اهمیت رو تبدیل به خبر کرده که مثلاً بگه یه عده دوست ندارن واسه PC بیاد :d
خودتونو خسته نکنید، امکان نداره این بازی واسه PC نیاد. بالاخره میاد و بهترین نسخه بازی هم خواهد بود.

زننده تاپیک بنده خدا خبر رو ترجمه کرده و گذاشته :d هدفش همون چیزی بوده که تا حالا ده ها خبر تو بازی سنتر گذاشته اینم روش! همین امضا نامه کاملا بی اهمیت تو خیلی از سایتهای ایرانی و خارجی دیگر تیتر خبریشون شده یه سرچ تو گوگل بزنید .موفق باشید;)

در اینجا عقده ها معلوم میوشد. احتمالا mic برای pc gamer ها ban wave را مینداخت.:))

زننده تاپیک بنده خدا خبر رو ترجمه کرده و گذاشته :d هدفش همون چیزی بوده که تا حالا ده ها خبر تو بازی سنتر گذاشته اینم روش! همین امضا نامه کاملا بی اهمیت تو خیلی از سایتهای ایرانی و خارجی دیگر تیتر خبریشون شده یه سرچ تو گوگل بزنید .موفق باشید;)

گوشای ما رو مخملی فرض کردی؟ از بین صدتا خبر و امضانامه همونی رو ترجمه کردی که هدف پشتش بوده. دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانی ولی ما رو احمق فرض نکن و حاشا نکن که هدف داشتی از این ترجمه.
اون ده ها خبر دیگه‌ای هم که توی سایت گذاشتید همشون، به نفع مایکروسافت و به ضرر سونی بوده:
سونی پول اضافی میگیرد.
مایکروسافت فُلان کار خوب را می‌کند.
و ....
لازم نیست دکترای فلسفه داشته باشیم تا قصد و غرض شما رو از تاپیک‌های خبرتون بفهمیم!

طرف اومده نوشته 50 میلیون پول دادم سیستم خریدم دل همتون بسوزه!

آدم یاد اون بچه های 3-4 ساله میفته که میگن بابایی جون من واسم اسباب بازی خوشگل خریده دلت بسوزه:)

گوشای ما رو مخملی فرض کردی؟ از بین صدتا خبر و امضانامه همونی رو ترجمه کردی که هدف پشتش بوده. دستت درد نکنه بابت اطلاع رسانی ولی ما رو احمق فرض نکن و حاشا نکن که هدف داشتی از این ترجمه.
اون ده ها خبر دیگه‌ای هم که توی سایت گذاشتید همشون، به نفع مایکروسافت و به ضرر سونی بوده:
سونی پول اضافی میگیرد.
و ....
لازم نیست دکترای فلسفه داشته باشیم تا قصد و غرض شما رو از تاپیک‌های خبرتون بفهمیم!

و البته افشین این نکته را هم اضافه کن که نصف خبر ترجمه نشده!!
297.gif

Created by Trevor Phillips and spotted by IAmDoge at Reddit, the petition has to be one of the most unsuccessful Change.org posts I’ve ever seen. Someone always agrees, or at least signs as a joke, right? Not true. As of writing, there’s only a single solitary signature, that of Mr Phillips himself.
That’s not to say there aren’t other people that share the sentiment, however. As no PC version has been announced, more vocal components of the net have been quite happy in bragging that the 360/PS3 has “one of the most important games of the generation” and that the so called “master race” must do without.

در مورد لایک ها : دیشب تقریبا همه لایک ها پرید!! علتش را من هم متوجه نشدم!!
306.gif

کلا ایشون که خودشون توی طراحی X1 حضور داشتن، منافع مایکروسافت رو در خطر میبینن و در جهت نابودی هر گونه تهدید از جانب PC و PS فن ها، سریعا اقدام به عمل میارن.
پستهایی که توی تاپیک های دیگه میدی رو ما هم میبینیم ها. حواستون جمع جمع باشه. فن بوئیسم بیش از حد براتون مشکل ساز میشه.

ديگه دوستان بي انصافي نكنيد همين بر و بچه هايي كه خبر رو زحمت ميكشن تر جمه ميكنن اگه نبودن سايت رونقي نداشت به هر حال قصد هر چي باشه بجاي گير دادن بايد تشكر كرد

البته آقا فرشاد شما هم زحمت بكش روح خبرنگاري رو حفظ كن و يه مقدار در زدن خبر دقت بيشتري به خرج بده البته جسارت ميكنم ببخشيد;)

سونی پول اضافی میگیرد.
و ....

متاسفم واقعا که خیلی نمک نشناس هستید و حیف زحمت و وقتی که آدم میذاره و اینطوری امثال شما می زنید تو ذوق آدم !!من همیشه سعی کردم در خبرهام بی طرف باشم و هر نوع خبری گذاشتم چه به نفع سونی چه مایکروسافت! لطفا این دو نمونه رو به عنوان مثال ببینید آیا اینا رو کسی غیر از من زده؟

http://forum.bazicenter.com/thread80156/
http://forum.bazicenter.com/thread80089/

هر دو خبر هم کاملا به نفع سونی بوده و سونی فن ها هم خیلی از خبر و نوع ترجمش راضی بودند و کوچکترین انحرافی در خبر نداشتم! شاید بعضی وقتها تو تاپیکها کامنتهای خاصی بذارم اما در اخباری که میذارم و مطالبی که ترجمه میکنم دخل و تصرفی نمی کنم.من هیچ قصد و غرضی ندارم و بارها گفتم فقط به خاطر فان خبر میذارم و علاقه ای هم به خبرنگاری ندارم کاملا هم انتقاد پذیر هستم مثل چند روز پیش یه خبر در مورد یوشیدا گذاشتم که یه جمله اشتباه توی خبر گذاشته بودم که ماکان تذکر داد و منم سریعا معذرت خواستم و پاکش کردم.واقعا خیلی بی انصاف هستید
:|

متاسفم واقعا که خیلی نمک نشناس هستید و حیف زحمت و وقتی که آدم میذاره و اینطوری امثال شما می زنید تو ذوق آدم !!من همیشه سعی کردم در خبرهام بی طرف باشم و هر نوع خبری گذاشتم چه به نفع سونی چه مایکروسافت! لطفا این دو نمونه رو به عنوان مثال ببینید آیا اینا رو کسی غیر از من زده؟

http://forum.bazicenter.com/thread80156/
http://forum.bazicenter.com/thread80089/

هر دو خبر هم کاملا به نفع سونی بوده و سونی فن ها هم خیلی از خبر و نوع ترجمش راضی بودند و کوچکترین انحرافی در خبر نداشتم! شاید بعضی وقتها تو تاپیکها کامنتهای خاصی بذارم اما در اخباری که میذارم و مطالبی که ترجمه میکنم دخل و تصرفی نمی کنم.من هیچ قصد و غرضی ندارم و بارها گفتم فقط به خاطر فان خبر میذارم و علاقه ای هم به خبرنگاری ندارم کاملا هم انتقاد پذیر هستم مثل چند روز پیش یه خبر در مورد یوشیدا گذاشتم که یه جمله اشتباه توی خبر گذاشته بودم که ماکان تذکر داد و منم سریعا معذرت خواستم و پاکش کردم.واقعا خیلی بی انصاف هستید
:|

ادامه بده حتما خبر نگار خوبی میشی . فقط هرچی خودت خوشت میادو تو متن ترجمه نکن اینجا اکثرا تسلط کافی رو زبان دارن
همه میتونن جدید ترین خبرهارو خودشون پیگیری کن پس منتی نیست

حالا که اینقدر پسر خوبی هستی این خبرم بزن تو سایت

رمهای DDR4 برای PC GAMER های حرفه ایی.. امروز خبرش اومد تو سایتها
http://www.techpowerup.com/190662/g...memory-and-live-demo-of-ddr3-3000-at-idf.html
122a.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان فن کنسول ها بعضا خیلی مغرورانه یا یه طرفه صحبت میکنند !...
(منظورم این نیست که pc بازها توشون اینطور نیست ! ولی الان تو این تاپیک pc مظلوم واقع شده) :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or