درخواست از GTA V : Rockstar را برای PC منتشر نکنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
grand-theft-auto-v-playstation-3-ps3-1357326682-076_690x431.jpg

در شرایطی که خیلی از PC Gamer ها این روزا امیدوار شده اند که GTA V حتی با تاخیر بر روی PC در سال 2014 منتشر شود اخیرا در سایت CHANGE.ORG امضایی راه افتاده است به منظور جلوگیری از انتشار بازی GTA V بر روی PC که این اتفاق توسط" Trevor Phillips " از ایالات متحده راه اندازی شده است.

علت این موضوع را نیز اینگونه اعلام کرده اند:

تا PC باز ها یاد بگیرن دزدی نکنند!

تا قبل از این برای انتشار GTA V برای pc در همین سایت، حدود ۳۴۰ هزار امضا جمع آوری شده بود.این در حالی است راک استار هنوز خبر ساخت نسخه pc بازی GTA V را تایید نکرده ولی می توان انتظار داشت که چند ماه پس از انتشار نسخه های کنسولی، شاهد انتشار بازی برای pc نیز باشیم.

GTA V در تاریخ ۱۷ سپتامبر ( 5 روز دیگر ) برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
اینم یکی دیگه از اسناد:

28803666215892948822.jpg

رفته رفته اطلاعات جدید بازی بازها از نسخه ی پایرت بدست میارن که نشان بر وجود نسخه ی PC میباشد !
احتمالات در حال وقوع پیوستن حقیقت هستن !

ویرایش 0.1

سایت IGn نیز بازی رو برای تاریخ Q4 سال 2013 لیست کرده است
Grand Theft Auto V - PC - IGN DE

با تشکر از
sa_sa

دوستان گل کنسول باز یک دلیل فقط یک دلیل واسه نبود نسخه PC بیارن من خودم رسما دنیای گیم رو میبوسم میزارم کنار :دی
تا الان هزار تا چیز از وجود نسخه PC لو رفته!

از سوتی Nvidia گرفته تا استخدام گرافیست برای استدیو راکستار لیدذ و این سوتی های راکستار!

هنوز امید هست! فایلهای نسخه لیک شده GTA V خبر از عرضه بر روی پلتفرم PC و PS4 می دهد!

همانطور که ممکن است بدانید، کرک کننده های بزرگ همینطوری بازی لیک شده را برای شما از خود سایت سازنده آپلود نمی کنند!!! آنها به فایلهای داخل بازی و Data ی بازی نیز نگاهی می اندازند و این کار فقط مهارت بالا و کمی کار کردن با تورنت را می خواهد! و البته شانس!
طبق گفته های یک هکر بزرگ به نام ۴Chan ، ایشان نسخه ای از بازی GTA V لیک شده برای Xbox 360 را دریافت کرده و در حین مشاهده فایل های خسته کننده بازی به یک فایل با پسوند XML رسیده که در داخل آن رازی جالب نهفته شده است! کلمه Orbis (نام سیستم عامل PS4!) و دو کلمه Platforms > PC به چشم می خورد! یعنی ممکن است آرزوی طرفداران همیشگی این بازی برآورده شود؟! آیا R* هنوز قلبش از سنگ نشده و دلش به حال ما PC داران می سوزد؟ خب فقط باید منتظر ماند!

دوزِتان :HM

من امضا کردم
با PC باز ها مشکلی ندارم ولی به نظرم متن درخواست خیلی خوب و گویا بود
و به نظرم چه این امضاها جمع بشن چه نشن راکستار برای PC بازیش رو منتشر نمی کنه
به 2 دلیل
1: دزدی کردن رو همه پلت فرم ها هست اما رو PC به قدری زیاده که شرکت یا ضرر می کنه یا این که سود اندکی از port کردن برای PC نصیبشون می شه
2: راکستار چندین و چند بار به خاطر ماد هایی که PC بازها برای بازی هاش ساختن دادگاهی شده پس عرضه برای PC ریسک داره

:arrowd:
: راکستار چندین و چند بار به خاطر ماد هایی که PC بازها برای بازی هاش ساختن دادگاهی شده پس عرضه برای PC ریسک داره
:-/
جدیدا مجمع تشخیص مصلحت راکستار هم راه افتاده گویا که ملت براش تصمیم میگیرن\m/ GTA خودش در حال حاضر دادگاهی هست و توی آمریکا هم باهاش مشکل دارن. مشکل از خود بازیه نه از مادهاش (لولوت). لابد بتزدا باید اعدامی باشه نه؟:-/

اتفاقا راکستار این بازی رو برای PC منتشر میکنه چون شرط میبندم نزدیک 0.0000001 از شماها هنوز هم نمیدونین PC اون پلتفرم مرده 10 سال پیش نیست و نمیدونین Steam چکار کرده که ناشرای شرقی هم برای عرضه بازیاشون روز شماری میکنن.

پ.ن 1: باز جای شکرش باقیه اگر بازی یه روزی قراره Steamworks بشه، به این معنیه لیک شدن در کار نیست. نه مثل ...
پ.ن 2: منم رفتم امضا کردم دور همی بخندیم=))

آخرین ویرایش:
2: راکستار چندین و چند بار به خاطر ماد هایی که PC بازها برای بازی هاش ساختن دادگاهی شده پس عرضه برای PC ریسک داره

اینجا کلا مد شده انگار همین جوری رو هوا حرف زدن، داداش یکی دو تا از این نمونه دادگاهی شدن به خاطر mod ها رو بده ما هم ببینیم.

من امضا کردم
به 2 دلیل
1: دزدی کردن رو همه پلت فرم ها هست اما رو PC به قدری زیاده که شرکت یا ضرر می کنه یا این که سود اندکی از port کردن برای PC نصیبشون می شه
والا من که خودم PC Gamer ـم اصلا دور اون سایت Change.org هم نرفتم! چون هر ننه قمری میاد هی نظر سنجی میزاره راکستار برای PC منتشر کن! یکی دیگه میاد میزاره منتشر نکن! باز یک عده آدم هم میان رای میدن!
کافیه یکم سن گیمر بودنتون زیاد تر باشه و اخبار GTA San Andreas و GTA IV رو دنبال میکردین بعد میومدین میگفتین واسه PC عرضه نمیشه! خودمم اون زمان اخبارو دنبال نمیکردم و فقط یک بازی میومد و میخریدمش تمام :دی ولی تاریخچه رو که نگاه کردم قضیه GTA های قبلی دقیق همین قضیه GTA V هست!
تا الان این تاپیک مسخره 16 صفحه رفته جلو و مخالفای نسخه PC هیچ دلیلی غیر از پایریت بازی PC بازا گیر نیاوردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

یک چیز دیگه هم اینکه GTA روی PC با همین Modding ـش زندس و گرنه ارزش خاصی رو PC نداره و مثل بقیه کنسولا هست!
همین Modding ـش اینقدر ارزش داره که ملت 6-12 ماه واسش صبر کنن! و کسایی که میان نسخه اوریجینال کنسولیش رو میخرن 6-12 ماه بعد هم میان نسخه PC رو اورجینالشو میخرن تا از مدینگش استفاده کنن در نتیجه این سود بزرگی میشه واسه راکستار!
که البته یک سری از قرار داد داشتنه T2 با سونی و مایکروسافت حرف میزنن که نمیدونم واقعی هست یا نه!

من امضا کردم
به 2 دلیل

با این که امضا کردید هیچ کاری ندارم اما:

1. پس اینکه هم‌اکنون چندین هزار نفر قبل از عرضه‌ی جهانی GTA V در حال بازی کردن این عنوان هستند، آمار دروغیه؟ یا اینکه نسخه‌ی PC انتشار یافته و ما بی‌خبریم؟ ثالثا با تفاسیر شما، چرا GTA IV برای PC منتشر شد؟ ضمنا، شما نگران سود راکستار هستید؟

2. مادی که شما ازش صحبت می‌کنید، در خود بازی وجود داشت و فقط بلاک شده بود که با یک اسکریپت یک خطی، دوباره قابل دسترسی بود. گناه راکستار هم باید به پای PC گیمرها نوشته بشه؟ یک لحظه فکر کنید اگر PC Gamer ها این ماد رو "ساخته" بودند، برای چی باید از راکستار شکایت می‌شد؟

سر ماد سازنده رو دادگاهی می‌کنن و برا اون باید رو pc عرضه نشه جدیدا؟:lol:پس باید از این به بعد هر روز یکی‌ از اعضای bethesda تو میدان یکی‌ از شهر‌های بزرگ اعدام بشن.

چــــــــــــــــی میگی؟! :دی جونِ من!؟
ولی فک کنم اون بازیای کنسولیه که 1 هفته زودتر لیک میشه نه PC... PC همیشه خدا 4 5 ساعت بعد از انتشار رسمی لینکای دانلودش میاد الان جدیدن PS3 از Xbox ام زودتر لیک میشه بازیش :|
شرکت ضرر میکنه؟! همون چیزی که الان از تیم باندی باقی مونده بخاطر فروش آخر L.A Noir رو پی سی بود و گرنه اونو منتشر نمیکردن که دیگه کلا محو میشدن...
بعد دیابلو و WOW و استار کرفت این وسط کشکن دیگه نه!؟ که هیمشه خدا تو روز اول انتشار رکورد میزنن , اگه اینطوری بود شرکتی مثه بلیزار 10 20 سال پیش فنا میشد :|
هفته ای کم کم 10 20 تا بازی مستق و غیر مستقل تو استیم واسه پی سی میاد...اکثرشون از فروش بازیاشون راضین چون قیمتاش خوبه همه میخرن , نیازی به پایرت نیست ....

یه نگاه به سیدرا و لیچرای تورنتای بازیای 360 و PS3 بکنی دیگه همچین حرفی نمیزنی که پایرت رو پی سی خیلی زیاده که شرکت ضرر میکنه

تا دلتون میخواد برین امضا بدبن بلکه یکم از اغدتون کم شد راک استار هم بیکار نیست که بیاد با امضای شما تصمیم بگیره عجب ادمایه خنده داری هستن این کنسول بازا=))=))=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or