s.1
کاربر سایت
اگر از داخل win فیلم پخش می کنید بله اصلا hdr تشخیص نمی ده اما با usb خودش یا داخل بازی ها که روشن کنید دقیقا می فهمه چه hdr باید پخش کنه re 7 hdr10 هست.ممنون، خیلی نکته خوبی فرمودید.
راستش چون TV من نه HDR تشخیص میده و نه رنگ 10 بیت(یعنی هرچی فیلم مخصوص HDR و با رنگ 10 بیت هم بزارم بازم HDR و RC2020 اگر روی Auto باشند روشن نمیشند!) بنابراین خودم همیشه HDR و RC2020 رو روشن میذاشتم، اما بعد از فرمایش شما RC2020 رو خاموش و در عوض رنگ زنده رو روشن و رنگ رو روی 60 گذاشتم، نتیجه عالی بود! تصویر و رنگ ها خیلی عالی و طبیعی تر شدند.
شارپنس و رزولوشن هم روی 70 گذاشتم، تصویر در عین حال که هنوز دقیق هست، خیلی نرمتر شد.
بنابراین پست قبلم رو اینطور اصلاح کردم(sony x800):
1. اول از همه تلویزیون رو روی حالت Game قرار بدید و بعد تنظیمات زیرو اعمال کنید.
2. حتما رنگ زنده (live Colour) روی High.
3. در تنظیمات HDR رنگ رو روی Auto قرار بدید و HDR رو روشن کنید، رنج رو هم روی Full قرار بدید.
4. کنتراست(سطح سفیدی) رو روی 90 الی 100 تنظیم کنید.
5ِِ. هم وضوح و هم خلق واقعیت رو روی 70 قرار بدید تا تصویر هم نرم و هم دقیق بشه.
6. کنتراست پیشرفته رو روی High قرار بدید.
7. رنگ رو روی 60 قرار بدید.
نکته ی بعدی اینکه اگر full hd بزای می کنید clrear از 31 یا نهایت 37 بیشتر نذارید نویز می افته روی برخی تصاویر ضمن اینکه بالاتر از این مقدار عملا دارید بالاتر 4k می کنید یعنی زیادی تصویر واضح می شه بیشتر از 4k native حتی
کنتراست هم من 100 می ذارن سونی به قدری هوشمندانه کنتراست تنظیم می کنه که اصلا نیازی به دستکاری نداره خیلی سریع در هر حالت تصویر کم یا زیادش می کنه چیزی که سامسونگی که داشتم درش خیلی خنگ بود خیلی جاها هم برعکس عمل می کرد.
هر مدل سونی هم تنظیماتش البته فرق می کنه به فرض x800d که کلا چیپ پردازندش هم فرق می کنه برای همین باید زمان بذارید برای تنظیماتش
رفیقه خوبم بدون گارانتی و مهلت تست و حتی بدون فاکتور میده این سونی رو بنظرت اعتماد کنم؟ ولی سامسونگ با گارانتی ۱۸ ماه دوستان خودمم نظرم سونی ولی با این شرایطی که میفروشا میترسم مشکلی نداشته باشه یه وقت
با گارانتی این مدل خیی گرون در میاد
نکته ی جالبی رو گفتید حقیقتش بانه ای ها هم 18 ماه گارانتی سرکاری می دن اما 1 هفته مهلت تست برگشت می دن این دیگه تصمیم شما هست که چی بخرید ممکنه سونی بخرید 10 سال کار کنه سامسونگ بخرید ماه 19 بعد از گارانتیش بسوزه یا بلعکس برای من گارانتی سامسونگ عالی عمل کرد اما خوب tv من 6 ماه نشده نویز افتاد روش مرخص شد. برای همینم دیگه سمت مونتاژی نمی رم مخصوصا اینکه خود تعمیرکارش بهم گفت سونی بخر خودمم سونی دارم
Last edited by a moderator: