خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان من 4 روزه دارم پست میزارم لطفا یکی جوابمو بده ... ممنون میشم واقعا
من یه تلویزیون 40 تا 46 اینچ میخواستم ... بودجمم 2 میلیون تا 2500 هس، بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟!
برادر عزيزم اگه ٤٣ اينچ هست شما ميتوني UH650 LG برداري كه ١٩٠٠ قيمتش هست
همين مدل رو توي سايز ٤٩ يا شايد هم ٥٥ بتوني خريداري كني
ولي اين تي وي زياد توصيه نميشه

توي سايز ٤٣ X800D Sony رو هم ميتونيد خريداري كنيد ك فك كنم ٢٠٠ يا ٣٠٠ از بودجه ي مد نظرتون گرونتر باشه ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من 4 روزه دارم پست میزارم لطفا یکی جوابمو بده ... ممنون میشم واقعا
من یه تلویزیون 40 تا 46 اینچ میخواستم ... بودجمم 2 میلیون تا 2500 هس، بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟!
بودجتو 3 تومن افزایش بده یک سونی 43 x800d یا سامسونگ ku7970 سایز 50 میتونی بگیری با گارانتی

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل تلویزیون بدونم
Sony KDL-43X8000D
برای پرو مناسبه ؟
با بودجه 3.500 بهترین تلویزیون 4K چه مدلی پیشنهاد میشه؟
تي وي مد نظرتون تي وي خوبيه و كاملا جواب ميده برا PRO
حتي سايز ٤٩ اينچش هم مدل خوبيه يكي از دوستان تاپيك دارن سايز ٤٩ اينچش رو

سامسونگ ٧٩٧٠ هم ميتونيد خريداري كنيد سايز ٥٠ اينچ

همچنين UH850 LG با سايز ٤٩ ك تو چند پست قبلي هم دوستمون تازه خريداري كردن و حتما يه ريويو ازش ميذارن

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
بلاخره ای تی وی مام رسید برییم یکم باهاش ور بریم ببینی دنیا دست کیه.
به به داداش مبارك باشه انشاالله ... كلا بچه ها تي وي جديد ميخرن انگار خودمون خريديم . كلي حال ميكنيم

ببينم ريز و پيزشو در مياري يا نه ... حتما ريويو هاي مشتي بذار تا مام كيف كنيم ...

انشاالله ك تك تك پيكسل هاش برات روشنايي داشته باشه و چرخ سي پي يو كنسولت برات بچرخه

• Like
Reactions: t33 and SAEED_TAJ
تي وي مد نظرتون تي وي خوبيه و كاملا جواب ميده برا PRO
حتي سايز ٤٩ اينچش هم مدل خوبيه يكي از دوستان تاپيك دارن سايز ٤٩ اينچش رو

سامسونگ ٧٩٧٠ هم ميتونيد خريداري كنيد سايز ٥٠ اينچ

همچنين UH850 LG با سايز ٤٩ ك تو چند پست قبلي هم دوستمون تازه خريداري كردن و حتما يه ريويو ازش ميذارن

ممنون بابت توضیحات خوبت
من چون یک مقدار مشکل فضا دارم و خیلی نمیتونم فاصله بگیرم از تلویزیون نمیتونم مدلهای 49 اینچ رو بخرم و همون 43 اینچ کفایت میکنه
فقط قیمت گارانتی دار این مدل سونی در چه حدود هست ؟

ممنون بابت توضیحات خوبت
من چون یک مقدار مشکل فضا دارم و خیلی نمیتونم فاصله بگیرم از تلویزیون نمیتونم مدلهای 49 اینچ رو بخرم و همون 43 اینچ کفایت میکنه
خواهش ميكنم دوست عزيز

بعيد ميدونم ك اين مدل ٤٣ اينچ سوني با گارانتيش وجود داشته باشه . شايد دوستان اطلاع دقيق تري داشته باشن
اما بدون گارانتيش بانه موجود هست .
بهترين گزينه ي ٤٣ اينچ موجود همين مدل هستش دوست عزيز

ممنون بابت توضیحات خوبت
دوست عزیز این مدل با گارانتی موجود نیست.همون بدون گارانتی بخر که ساخت مالزی هست و از خریدش پشیمون نمیشی

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

برادر عزيزم اگه ٤٣ اينچ هست شما ميتوني UH650 LG برداري كه ١٩٠٠ قيمتش هست
همين مدل رو توي سايز ٤٩ يا شايد هم ٥٥ بتوني خريداري كني
ولي اين تي وي زياد توصيه نميشه

توي سايز ٤٣ X800D Sony رو هم ميتونيد خريداري كنيد ك فك كنم ٢٠٠ يا ٣٠٠ از بودجه ي مد نظرتون گرونتر باشه ...

در تکمیل صحبت آقا عرفان..
خرید تی وی ۶۵۰ ال جی اشتباهه.چون اصلا کیفیت جالبی ندارن و پولت حروم میشه..
پولتو بیشتر کن همون سونی ایکس ۸۰۰ بخر که واقعا عالی هست

سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل تلویزیون بدونم
Sony KDL-43X8000D
برای پرو مناسبه ؟
با بودجه 3.500 بهترین تلویزیون 4K چه مدلی پیشنهاد میشه؟
عالیه و تا حدود ۳۵۰۰ میتونی ۴۹ اینچ همین مدلم بخری که اونم خیلی عالیه

بلاخره ای تی وی مام رسید برییم یکم باهاش ور بریم ببینی دنیا دست کیه.
مبارکت باشه.نسبت به قیمتش خیلی خوبه..

دوستانی که قصد خرید تی وی دارید به نظرم یا چیز خوب بخرید یا تا موقعی که بتونید تی وی خوب بخرید صبر کنید..تی وی چیزی نیست که بشه هر روز تعویضش کرد.خرید مدلهای پایین و ارزون اشتباهه و بعدن با ضرر باید تعویض کنید..
حتی اگه میخوایید تی وی 4k ارزون بگیرد به نظرم تی وی خوب full hd بگیرید خیلی بهتره.

Last edited by a moderator:
به به مبارکه ایشالا لذتشو ببرید

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
قربونت دادش انشالله هرکی به برندی ازتی وی میخواد برسه

به به داداش مبارك باشه انشاالله ... كلا بچه ها تي وي جديد ميخرن انگار خودمون خريديم . كلي حال ميكنيم

ببينم ريز و پيزشو در مياري يا نه ... حتما ريويو هاي مشتي بذار تا مام كيف كنيم ...

انشاالله ك تك تك پيكسل هاش برات روشنايي داشته باشه و چرخ سي پي يو كنسولت برات بچرخه

قربونت عرفان جان داداش به گرت پای سونی شما که نمیرسه

مبارکت باشه.نسبت به قیمتش خیلی خوبه..

قربونت سعید جان حالا چون من این خریدم نمیخوام بگم ولی دقیقا حرفت درسته سعید نصب به قیمتش واقعا خوبه با اپشن که داره ونصب به تی ویهای نصل قبلتر خودش مثل نمونه ub820 2014 که اونم دارم واقعا پیشرفت داشته هم از نظر motion .local diming. اتصالات .سیستم عامل که به webos3 ارتقاع پیدا کرده خیلی خوش دست .فقط یه پیکسل سوخته داشت موقع تحویل گرفتن دیدم سعید جان که اونم طبق فرمایش شما که قبلا گفتی 1.2تا مورد نداره مام تحویل گرفتیم البته یه هفته ای مهلت تست داره.خلاصه قدرت خرید مام در این حد بود دیگه

Last edited by a moderator:
قربونت سعید جان حالا چون من این خریدم نمیخوام بگم ولی دقیقا حرفت درسته سعید نصب به قیمتش واقعا خوبه با اپشن که داره ونصب به تی ویهای نصل قبلتر خودش مثل نمونه ub820 2014 که اونم دارم واقعا پیشرفت داشته هم از نظر motion .local diming. اتصالات .سیستم عامل که به webos3 ارتقاع پیدا کرده خیلی خوش دست .فقط یه پیکسل سوخته داشت موقع تحویل گرفتن دیدم سعید جان که اونم طبق فرمایش شما که قبلا گفتی 1.2تا مورد نداره مام تحویل گرفتیم البته یه هفته ای مهلت تست داره.خلاصه قدرت خرید مام در این حد بود دیگه
مباركت
اگه تونستي چند تا عكس از پيكسلش تو زمينه سفيد و مشكي و آبي و سبز بزار ببينم،
امكان داره پيكسل سوخته نباشه

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360
مباركت
اگه تونستي چند تا عكس از پيكسلش تو زمينه سفيد و مشكي و آبي و سبز بزار ببينم،
امكان داره پيكسل سوخته نباشه

Sent from my iPad using Tapatalk
سعید اوون عکس اولی گوشه سمت راست بالا زیاد مزاحم نیست نمیدونم از چیدمان پیکسله یا سوخته نمیدونم متوجه شدی یا نه عکسام زیاد خوب نشد در کل مثل عکسای بعدش زیادتوو تصویر نیست. بازم خودت ببین از صبح انقدر به صحفه نگاه کردم برا کالیبره دیگه چشام هنگ کرده هر تصویریو میا م درست کنم میزنم بدتر خرابش میکنم باید یه استراحت کنم.راستی اوون اپدیت زدم hdr game mode بهش زیاد شد توو رزیدنت اویل7 این موود خیلی خوب شد اگه شد بعدا یه چندتا عکس با کنسوول میزارم شرمنده اینارو حول حولی گرفتم چشام خستس.

Attachments

• ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۱۱۳۲۸.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۱۱۳۲۸.jpg
    135.4 KB · مشاهده: 51
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۵۱۳.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۵۱۳.jpg
    211.9 KB · مشاهده: 51
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۷۲۰.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۷۲۰.jpg
    318.8 KB · مشاهده: 50
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۸۵۸.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۰۳۵۸۵۸.jpg
    208.7 KB · مشاهده: 51
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۱۱۴۴۳۳.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۱۱۴۴۳۳.jpg
    249.6 KB · مشاهده: 54
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۰۴۷۰۳.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۰۴۷۰۳.jpg
    241.9 KB · مشاهده: 53
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۰۵۳۴۷.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۰۵۳۴۷.jpg
    311.8 KB · مشاهده: 49
  • ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۱۴۳۱۳[1].jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۵_۲۱۴۳۱۳[1].jpg
    183 KB · مشاهده: 47
سعید اوون عکس اولی گوشه سمت راست بالا زیاد مزاحم نیست نمیدونم از چیدمان پیکسله یا سوخته نمیدونم متوجه شدی یا نه عکسام زیاد خوب نشد در کل مثل عکسای بعدش زیادتوو تصویر نیست. بازم خودت ببین از صبح انقدر به صحفه نگاه کردم برا کالیبره دیگه چشام هنگ کرده هر تصویریو میا م درست کنم میزنم بدتر خرابش میکنم باید یه استراحت کنم.راستی اوون اپدیت زدم hdr game mode بهش زیاد شد توو رزیدنت اویل7 این موود خیلی خوب شد اگه شد بعدا یه چندتا عکس با کنسوول میزارم شرمنده اینارو حول حولی گرفتم چشام خستس.
به به به ... چه عكسايي داداش ... كيف كردم ... چه كيفيتي داره تي ويت ... مباركت باشه ...
خيلي هم خوبه ... پيكسله هم اصن بهش توجه نكن ... اينقدر ريز هست ك فك كنم از فاصله يك متري به بعد اصلا پيدا هم نباشه

من اين تي وي رو از نزديك ديدم ... كيفيتش خيلي خوبه . تو عكساي خودت هم مشخصه

داداش گيم هاي مشتي هم بزن روش صفا كن ... عكساش رو هم بذار ما هم لذت ببريم ...
شرمنده اسم كوچيكت رو هم نمي دونم

داداش این تی رو چون خودمم میخواستم بخرم از نزدیک دیدم و تستش کردم..نسبت به قیمتش فوق العاده عالیه..
عکسهایی هم که گذاشتی مشخصه که تصویر خیلی خوبی داره..
برای اون پیکسلم به دلت بد راه نده..تا 3 تا هم طبیعیه و مشکلی نداره..جاشم جوریه اصلا تو چشم نیست..
انشالا بخوبی برات کار کنه..

• Like
Reactions: t33 and Xenon360
خب دوستان اینم چنتا عکس با PS4 PRO با تلوزیون SONY X850D

اول Rise of Tomb Raider و رزولوشن 4K ... و همونطور هم که میدونید فاقد قابلیت HDR ... اما خروجی تصویر PS4 Pro روی 2160 - RGB گذاشته شده .
و بعدش هم Battlefield 1 که فک کنم با همون رزولوشن 1080 اجرا بشه

ذكر اين نكته هم فراموش نشه كه دوستان كيفيت عكسها ك با موبايل گرفته شده در مقايسه با تصوير اصلي خود تلوزيون با چشم واقعي ، خيلي ضعيف تره .
هنگام تماشا با چشم واقعي ، تفاوت بسيار بهتر هستش

IMG_3711.JPG IMG_3712.JPG IMG_3714.JPG IMG_3717.JPG IMG_3720.JPG IMG_3723.JPG IMG_3725.JPG IMG_3730.JPG IMG_3734.JPG IMG_3738.JPG

آخرین ویرایش:
دوستان تست های موقع خرید چی هست؟
تست پیکسل ها که 4 تا عکس با رزولوشن 2160*3840 به رنگ های آبی و سفید و سبز و مشکی درست کردم
دیگه چی؟
سونی منوی مخفی داره؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or