INCENT∇
کاربر سایت
دوست عزیز ... میتونم یه سوال داشته باشم چرا به نظر میاد روی حالت hdr خاموش کیفیت تصویر و رنگ پردازی بهتره ؟ مگه نباید برعکس باشه ؟ به نظرم فلسفه ی hdr زنده کردن رنگ هاست که در تصویر hdr فعال رنگ ها خیلی رنگ و رو رفته است ...
تا اونجایی من نظرات تاپیک های اجنبی رو دنبال کردم برام مشخص شد که به جز HDR بازی های FF15 و RE7 از باقی بازی ها نباید انتظار HDR خوبی داشت و از طرفی گاهی اگر تو عکس حالت HDR بی رنگ و رو تره بخاطر این هست نمایشگر موبایل و یا کامپیوتر ما توانایی کنترل روشناییشو نداره واسه همین بجای روشنتر، سفیدتر و واشد نشون میده.
البته دوست عزیز فلسفه hdr واقعیتر کردن رنگاست یجورایی تو نگاه اول تو حالت خاموش شاید رنگا خیلی پررنگتر و قشنگتر دیده بشن و شارپنس تصویر بهتر به چشم بیاد اما وقتی hdr فعال میکنی شاید از کنتراست رنگا بنظر بیاد کم شده اما واقا رنگا طبیعی تر میشن و روشنایی بازی خیلی بهتر میشه دو تا حالته کلا بازم بستگی به سلیقه داره اکثرا این مشکلو با hdr دارنو میگن چرا پس رنگا کمرنگتر میشه شایدم یکی از دلایلش این باشه که هنوز اونجور ک باید جا نیفتاده و ما داریم یه نمونه ابتداییشو میبینیم شاید هورایزن مثلا hdr خیلی بهتری بده بازم من باید رو 8985 ام امتحان کنم تا ب ی نتیجه رسید
بله، منم به نتیجه ی شما رسیدم، مثلا در بازی Hitman حالت HDR رو روشن میکنم و بعد با کالیبر میرسم به اون چیزی که میخوام که البته کمرنگتر و کم کنتراست تر از حالت قبل هست اما بنظرم معقول و طبیعی با جزئیات واضحتر هست.
اگر سرچ کنید تعداد افراد ناراضی از HDR بازی های Pro که تلویزیون های بالارده ی Sony یعنی 930 و سامسونگ یعنی ks9000 دارند هم کم نیست اما در رابطه با HDR بازی FF15 چند تاپیک که در reddit و avforum و neogaf و... بررسی کردم، چندان کسی مشکلی نداشت.
بنابراین یا با FF15 تلویزیون رو باید تست کرد و یا Horizon رو گرفت.
آخرین ویرایش: