خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام به همه دوستان عزیز
من هم بالاخره x8500d گرفتم با گارانتی دو ساله
ممنون از همه راهنمایی هاتون
فقط اینکه وقتی برای تحویل آوردن چه تست هایی بگیرم؟
ممنون

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
به به داداش مباركت باشه ... تلوزيون بسيار خوبي گرفتي ... اگه ك PRO هم داشته باشي ك نور علا نور هست

شما ك گارانتي دار گرفتي نبايد زياد نگران باشي بابت تست و اينا

فقط همون پيكسل سوخته رو چك كن با عكس هاي تمام آبي و قرمز و سبز و سفيد
اگه چيزي مشاهده كردي بهشون بگو

چند گرفتي دادا با گارانتي ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: t33 and golbehi
به به داداش مباركت باشه ... تلوزيون بسيار خوبي گرفتي ... اگه ك PRO هم داشته باشي ك نور علا نور هست

شما ك گارانتي دار گرفتي نبايد زياد نگران باشي بابت تست و اينا

فقط همون پيكسل سوخته رو چك كن با عكس هاي تمام آبي و قرمز و سبز و سفيد
اگه چيزي مشاهده كردي بهشون بگو

چند گرفتي دادا با گارانتي ؟

خیلی ممنونم سلامت باشید
گرفتم 5400 از سونی نوین توی جمهوری یه اسپری و یه کابل hdmi هم اشانتیون دادن که به نظرم زیاد جنس خوبی نداره

• Like
Reactions: Xenon360
سلام به همه دوستان عزیز
ممنون

اقا به سلامتی خداوکیلی خیلی خوشحال شدم چه حس خوبیه هر کی میاد ومیگه من فلان تلوزیونو خریدم ادم حالش خوب میشه

اقا به سلامت خداوکیلی خیلی خوشحال شدم چه حس خوبیه هر کی میاد ومیگه من فلان تلوزیونو خریدم ادم حالش خوب میشه
خیلی ممنونم
ایشالا همه اون مدلهایی که مدنظر دارن بخرن و لذت ببرند

ازدوستانی که تلویزیون سامسونگ دارن یک سوال داشتم
سطح سیاه hdmi باید رو چه سطحی باشه؟
من رو کم که میزارم جزییات تصویر از بین میره و تصویر خیلی سیاه میشه!!!
از اون ور روی عادی که میزارم یک مقدار ناحیه های سیاه یک مقدار به سفیدی میزنه!!!
تلویزیون قبلیم سونی w800 چند تا گزینه برای این منظور داشت.کم _ متوسط -زیاد.ولی تو سامسونگها
فقط گزینه کم رو داره!!

ازدوستانی که تلویزیون سامسونگ دارن یک سوال داشتم
سطح سیاه hdmi باید رو چه سطحی باشه؟
من رو کم که میزارم جزییات تصویر از بین میره و تصویر خیلی سیاه میشه!!!
از اون ور روی عادی که میزارم یک مقدار ناحیه های سیاه یک مقدار به سفیدی میزنه!!!
تلویزیون قبلیم سونی w800 چند تا گزینه برای این منظور داشت.کم _ متوسط -زیاد.ولی تو سامسونگها
فقط گزینه کم رو داره!!
محسن خان دقيقا همينطوري هست
تلوزيون سامسونگ ما هم همين دوتا گزينه رو داره توي حالت game mode ... بقيه حالت ها رو تست نكردم ببينم داره . ولي فك كنم روي همون متوسط بود

وقتي سطح سياه hdmi رو ميداشتم روي كم ميذاشتم احساس ميكردم رنگها جذاب تر ميشن ... ولي جاهاي تاريك، تاريك تر ميشد و جزئيات توي نقاط كم نور تصوير خيلي زياد از بين ميرفت
من Dark Souls 3 رو روي تي وي سامسونگمون تموم كردم . وقتي ميذاشتم روي كم چش و چالم در ميومد تا لوكيشن هاي بازي رو كند و كاو كنم ولي رنگها جذاب تر ميشدن
اما وقتي ميذاشتم روي متوسط رنگها جذابيتشون از دست مي رفت ولي جزئيات توي نقاط كم نور محيط بازي خيلي بيشتر ميشد ... اما عمق رنگ مشكي كاهش پيدا ميكرد ب نظرم
در كل من روي همون متوسط بازي ميكردم ... ولي برا مانيتور سامسونگي ك داشتم سطح سياهي رو ميذاشتم روي كم ... بخاطر همون قضيه ي رنگ ها ك بهتر ميشه ... اما بازم جزئيات از بين ميرفت ...

يه مشكل ديگه هم ك با تي وي سامسونگمون داشتم اين بود كه توي تصاويري ك توي بيشتر تصوير از رنگ سياه استفاده شده ، خود تي وي بك لايت تصوير رو كاهش ميده .
مثلا وقتي يه نوشته ي سفيد ك ٢٠ درصد از تصوير رو در بر گرفته و بقيه ي تصوير مشكي هست رو نشون ميده ... تي وي بك لايت رو كم ميكنه و اين خيلي رو اعصاب بود
حتي توي محيط هاي تاريك بازي يا فيلم هم اين كار رو انجام ميداد ...حالت تصوير رو هم روي دايناميك ك ميذاشتم هم بيشتر اين اتفاق معلوم بود... توي فروم همسايه هم اونايي ك سامسونگ داشتن همين اتفاق براشون ميفتاد . بعضيا ك پي گيري كرده بودن ... سام سرويس گفته بود برا صرفه جويي مصرف برق تي وي اين كار رو ميكنه و يك مزيت هست ...
ب هيچ وجه هم نميشد غير فعالش كني

مثلا آخر فيلمها ك ميزنه كارگردان فلاني ... چون فقط اسم كارگردان رو وسط تصوير مينويسه و بقيه ي تصوير سياه هست بك لايت رو ب بيشترين حد كم ميكنه تي وي...

ميخواستم بدونم توي تي وي هاي جديد سامسونگ هم هنوز اين ويژگي هست ؟؟؟

• Like
Reactions: t33
محسن خان دقيقا همينطوري هست
تلوزيون سامسونگ ما هم همين دوتا گزينه رو داره توي حالت game mode ... بقيه حالت ها رو تست نكردم ببينم داره . ولي فك كنم روي همون متوسط بود

وقتي سطح سياه hdmi رو ميداشتم روي كم ميذاشتم احساس ميكردم رنگها جذاب تر ميشن ... ولي جاهاي تاريك، تاريك تر ميشد و جزئيات توي نقاط كم نور تصوير خيلي زياد از بين ميرفت
من Dark Souls 3 رو روي تي وي سامسونگمون تموم كردم . وقتي ميذاشتم روي كم چش و چالم در ميومد تا لوكيشن هاي بازي رو كند و كاو كنم ولي رنگها جذاب تر ميشدن
اما وقتي ميذاشتم روي متوسط رنگها جذابيتشون از دست مي رفت ولي جزئيات توي نقاط كم نور محيط بازي خيلي بيشتر ميشد ... اما عمق رنگ مشكي كاهش پيدا ميكرد ب نظرم
در كل من روي همون متوسط بازي ميكردم ... ولي برا مانيتور سامسونگي ك داشتم سطح سياهي رو ميذاشتم روي كم ... بخاطر همون قضيه ي رنگ ها ك بهتر ميشه ... اما بازم جزئيات از بين ميرفت ...

يه مشكل ديگه هم ك با تي وي سامسونگمون داشتم اين بود كه توي تصاويري ك توي بيشتر تصوير از رنگ سياه استفاده شده ، خود تي وي بك لايت تصوير رو كاهش ميده .
مثلا وقتي يه نوشته ي سفيد ك ٢٠ درصد از تصوير رو در بر گرفته و بقيه ي تصوير مشكي هست رو نشون ميده ... تي وي بك لايت رو كم ميكنه و اين خيلي رو اعصاب بود
حتي توي محيط هاي تاريك بازي يا فيلم هم اين كار رو انجام ميداد ...حالت تصوير رو هم روي دايناميك ك ميذاشتم هم بيشتر اين اتفاق معلوم بود... توي فروم همسايه هم اونايي ك سامسونگ داشتن همين اتفاق براشون ميفتاد . بعضيا ك پي گيري كرده بودن ... سام سرويس گفته بود برا صرفه جويي مصرف برق تي وي اين كار رو ميكنه و يك مزيت هست ...
ب هيچ وجه هم نميشد غير فعالش كني

مثلا آخر فيلمها ك ميزنه كارگردان فلاني ... چون فقط اسم كارگردان رو وسط تصوير مينويسه و بقيه ي تصوير سياه هست بك لايت رو ب بيشترين حد كم ميكنه تي وي...

ميخواستم بدونم توي تي وي هاي جديد سامسونگ هم هنوز اين ويژگي هست ؟؟؟

فکر نکنم.من همچین چیزی تا به الان ندیدم
فکر کنم شما باید میرفتی روی قسمت سیستم تلویزیون اونجا گزینه های مصرف انرژی هست.همه رو باید خاموش کنی
در رابطه با گزینه سطح سیاه hdmi من راه حلشو پیدا کردم.روشنایی تصویر رو یک مقدار کم میکنی.
اما خوب بهتر بود گزینه های بیشتری رو برای این گزینه میزاشتن

• Like
فکر نکنم.من همچین چیزی تا به الان ندیدم
فکر کنم شما باید میرفتی روی قسمت سیستم تلویزیون اونجا گزینه های مصرف انرژی هست.همه رو باید خاموش کنی
نه تما گزينه هاي مربوط ب صرفه جويي و اينا همه خاموش بود ... خيلي من گشتم توي تي وي . كلا اكثر كسايي ك داشتن همين مزيت براشون ب شكل اجباري فعال بود . بيشتر رو اعصاب بود تا مزيت

اونا حتي توي منوي مخفي تي وي هم رفته بودن اما باز نتونسته بودن غير فعال كنن...

اگه توي تي وي هاي جديد سامسونگ اين قابليت ب اصطلاح مزيت رو برداشته باشن ك خيلي بهتره

سلام به همه دوستان عزیز
ممنون

مبارکتون باشه، من با این سایت تست کردم، باید لپ تاپ یا کیس کامپیوترتون رو با HDMI به تلویزیون وصل کنید و این سایت رو باز کنید:

Quick online LCD test for easy detection of dead pixels and dead subpixels at mobile and stationary displays.
بعد 5 تا صفحه ی نقطه نقطه(دونه دونه) با 5 رنگ سفید مشکی قرمز آبی سبز نشون میده که ردیابی پیکسل سوخته رو فوق العاده راحتتر میکنه و اگر مشکلی باشه یکی از اون نقطه های صفحه خودشو نشون میده. با لپ تاپ Full HD هم میشه و حتما لازم نیست لپ تاپ یا کامپیوتر کارت گرافیک 4k داشته باشند.

یه مقدار سخت هست میدونم، اما روش خیلی سخت گیرانه ای هست که اجازه نمیده هیچ پیکسل stuck و معیوب یا سوخته ای قِِسِر دربره.

بله دوست عزيز ... در خريدش شك نكنيد . تلوزيون كاملي هست تو اون رينج قيمت

دوست عزيز آخه اين تلويزيون ٢٠٠ هرتز هست براي همين يه مقدار شك كردم تو خريدش... يه مدل تو اين قيمت هست w800 فول اچ ديه اما ٨٠٠ هرتزه.... به نظر شما كدوم مناسب تره؟

دوستان سلام
امروز تلویزیون رو آوردن و تست ها انجام شد
فقط یه نکته
هیچ کجا روی این کارت و فاکتور اسمی از شرکت بازرگانی برده نشده
قضیه چیه
20170228_114557.jpg

من سونی مدل 7000d بدون گارانتی 49 خریدم خیلیم راضیم ازش و روی بازیهای ps4 دقیقا تفاوت رو دارم حس میکنم
راستی دوستان سایتی رو سراغ دارید فیلمهای 4k برای دانلود داشته باشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or