ازدوستانی که تلویزیون سامسونگ دارن یک سوال داشتم
سطح سیاه hdmi باید رو چه سطحی باشه؟
من رو کم که میزارم جزییات تصویر از بین میره و تصویر خیلی سیاه میشه!!!
از اون ور روی عادی که میزارم یک مقدار ناحیه های سیاه یک مقدار به سفیدی میزنه!!!
تلویزیون قبلیم سونی w800 چند تا گزینه برای این منظور داشت.کم _ متوسط -زیاد.ولی تو سامسونگها
فقط گزینه کم رو داره!!
محسن خان دقيقا همينطوري هست
تلوزيون سامسونگ ما هم همين دوتا گزينه رو داره توي حالت game mode ... بقيه حالت ها رو تست نكردم ببينم داره . ولي فك كنم روي همون متوسط بود
وقتي سطح سياه hdmi رو ميداشتم روي كم ميذاشتم احساس ميكردم رنگها جذاب تر ميشن ... ولي جاهاي تاريك، تاريك تر ميشد و جزئيات توي نقاط كم نور تصوير خيلي زياد از بين ميرفت
من Dark Souls 3 رو روي تي وي سامسونگمون تموم كردم . وقتي ميذاشتم روي كم چش و چالم در ميومد تا لوكيشن هاي بازي رو كند و كاو كنم ولي رنگها جذاب تر ميشدن
اما وقتي ميذاشتم روي متوسط رنگها جذابيتشون از دست مي رفت ولي جزئيات توي نقاط كم نور محيط بازي خيلي بيشتر ميشد ... اما عمق رنگ مشكي كاهش پيدا ميكرد ب نظرم
در كل من روي همون متوسط بازي ميكردم ... ولي برا مانيتور سامسونگي ك داشتم سطح سياهي رو ميذاشتم روي كم ... بخاطر همون قضيه ي رنگ ها ك بهتر ميشه ... اما بازم جزئيات از بين ميرفت ...
يه مشكل ديگه هم ك با تي وي سامسونگمون داشتم اين بود كه توي تصاويري ك توي بيشتر تصوير از رنگ سياه استفاده شده ، خود تي وي بك لايت تصوير رو كاهش ميده .
مثلا وقتي يه نوشته ي سفيد ك ٢٠ درصد از تصوير رو در بر گرفته و بقيه ي تصوير مشكي هست رو نشون ميده ... تي وي بك لايت رو كم ميكنه و اين خيلي رو اعصاب بود
حتي توي محيط هاي تاريك بازي يا فيلم هم اين كار رو انجام ميداد ...حالت تصوير رو هم روي دايناميك ك ميذاشتم هم بيشتر اين اتفاق معلوم بود... توي فروم همسايه هم اونايي ك سامسونگ داشتن همين اتفاق براشون ميفتاد . بعضيا ك پي گيري كرده بودن ... سام سرويس گفته بود برا صرفه جويي مصرف برق تي وي اين كار رو ميكنه و يك مزيت هست ...
ب هيچ وجه هم نميشد غير فعالش كني
مثلا آخر فيلمها ك ميزنه كارگردان فلاني ... چون فقط اسم كارگردان رو وسط تصوير مينويسه و بقيه ي تصوير سياه هست بك لايت رو ب بيشترين حد كم ميكنه تي وي...
ميخواستم بدونم توي تي وي هاي جديد سامسونگ هم هنوز اين ويژگي هست ؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk