تلویزیون w800 در حقیقت 120 هرتز واقعی و x800 در حقیقت 60 هرتز واقعی هست. تلویزیون قبلی من w800 بود و جدیده x800.
اما اگر خلاصه بخوام بگم نکته ای که هست اینه که تنظیمات موشن در تلویزیون های مختلف بویژه 120 که موشن یا افکت soap opera بیشتری دارند، رو هر درجه ای که باشه، باعث کاهش سرعت واقعی بازی میشه به 2 دلیل:
1. این افکت soap opera با کپی کردن فریم ها باعث زیاد شدن فریم های هر تصویر ویدئویی شامل فیلم و بازی از 24 فریم به 30 یا از 30 به 60 الی 120 میشه. این تولید فریم مصنوعی گرچه تصویر رو نرم تر و زیباتر میکنه اما در بازی ها (مثلا بازی wd2) باعث میشد که حس کنم بازی خیلی سنگین و کُند شده. در فیلم ها هم باعث عجیب غریب شدن فیلم ها میشه و شما حس میکنید فیلم رو تند کردند. اگر افزایش فریم ریت فیلم ها چیز خوبی بود بعد این همه سال از ظهور پدیده ی فیلم همه ی کارگردان ها فیلمشون رو با 24 فریم در ثانیه نمی ساختند.
2. این افکت باعث ایجاد لگ در تلویزیون شما میشه که این هم بازی رو کند و آزاردهنده میکنه، حتی اگر متوجه این لگ نشید، مطمئینا لذتی که باید رو از بازی نخواهید برد. این افکت در تلویزیون های سونی کمتر باعث لگ شده اما حداقل در حدود 20 الی 30 میلی ثانیه هست که کاملا مشهود خواهد بود، فقط کافیه در یک بازی شوتر تاخیری که بین ضربه زدن شما به دکمه دسته هست و تصویری شلیک شدن در تلویزیون رو چک کنید، در این صورت حتی تاخیر 10 میلی ثانیه سریعتر یا کُندترو حس خواهید کرد.
بنابراین بنظرمن هرتز اصلا اهمیتی نداره چون اگر هم 120 یا 240 هرتز داشتم مطمئینا افکت موشن یا soap opera اونو خاموش میکردم و شما به جای هرتز باید به لگ و Motion Blur تلویزیون اهمیت بدید که موشن بلور در تلویزیون x800 فوق العاده است و باعث طبیعی شدن حرکات تصویر و جلوگیری از کثیفی و تار شدن تصویر و حرکات شده(به استناد نظرات فروم ها و یوتیوب و rtings و خودم).
نکته آخر اینکه اگر شما PS4 Pro داشته باشید، الان تو اکثر بازی های Pro یک بهبود دهنده ی فریم ریتی به نام Blur پچ شده که بنظرم کار همون soap opera رو میکنه منتهی بدون هیچ ضرری و باعث میشه فریم ریت روانتر و یکدست تر بشه و از بریده بریده شدن نمایشگر هم جلوگیری بشه و نهایتا شما ازحرکات داخل بازی بیشتر لذت ببرید(رجوع شود به نقد Mafia3 دیجیتال فاندری).