خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان سلام
امروز تلویزیون رو آوردن و تست ها انجام شد
فقط یه نکته
هیچ کجا روی این کارت و فاکتور اسمی از شرکت بازرگانی برده نشده
قضیه چیه
View attachment 72312

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
داداش این طلایی الکیه امیدوارم پول نگرفته باشه برای این گارانتی ازت
گارانتی اصلی سونی شرکت تجارت ایرانیان هست
این برچسب ها رو تو علاالدین به چشم خودم دیدم تولید میکنن و می چسبونن !
اصلا به گارانتی طلایی اعتماد نکنین

دوست عزيز آخه اين تلويزيون ٢٠٠ هرتز هست براي همين يه مقدار شك كردم تو خريدش... يه مدل تو اين قيمت هست w800 فول اچ ديه اما ٨٠٠ هرتزه.... به نظر شما كدوم مناسب تره؟

تلویزیون w800 در حقیقت 120 هرتز واقعی و x800 در حقیقت 60 هرتز واقعی هست. تلویزیون قبلی من w800 بود و جدیده x800.

اما اگر خلاصه بخوام بگم نکته ای که هست اینه که تنظیمات موشن در تلویزیون های مختلف بویژه 120 که موشن یا افکت soap opera بیشتری دارند، رو هر درجه ای که باشه، باعث کاهش سرعت واقعی بازی میشه به 2 دلیل:

1. این افکت soap opera با کپی کردن فریم ها باعث زیاد شدن فریم های هر تصویر ویدئویی شامل فیلم و بازی از 24 فریم به 30 یا از 30 به 60 الی 120 میشه. این تولید فریم مصنوعی گرچه تصویر رو نرم تر و زیباتر میکنه اما در بازی ها (مثلا بازی wd2) باعث میشد که حس کنم بازی خیلی سنگین و کُند شده. در فیلم ها هم باعث عجیب غریب شدن فیلم ها میشه و شما حس میکنید فیلم رو تند کردند. اگر افزایش فریم ریت فیلم ها چیز خوبی بود بعد این همه سال از ظهور پدیده ی فیلم همه ی کارگردان ها فیلمشون رو با 24 فریم در ثانیه نمی ساختند.
2. این افکت باعث ایجاد لگ در تلویزیون شما میشه که این هم بازی رو کند و آزاردهنده میکنه، حتی اگر متوجه این لگ نشید، مطمئینا لذتی که باید رو از بازی نخواهید برد. این افکت در تلویزیون های سونی کمتر باعث لگ شده اما حداقل در حدود 20 الی 30 میلی ثانیه هست که کاملا مشهود خواهد بود، فقط کافیه در یک بازی شوتر تاخیری که بین ضربه زدن شما به دکمه دسته هست و تصویری شلیک شدن در تلویزیون رو چک کنید، در این صورت حتی تاخیر 10 میلی ثانیه سریعتر یا کُندترو حس خواهید کرد.

بنابراین بنظرمن هرتز اصلا اهمیتی نداره چون اگر هم 120 یا 240 هرتز داشتم مطمئینا افکت موشن یا soap opera اونو خاموش میکردم و شما به جای هرتز باید به لگ و Motion Blur تلویزیون اهمیت بدید که موشن بلور در تلویزیون x800 فوق العاده است و باعث طبیعی شدن حرکات تصویر و جلوگیری از کثیفی و تار شدن تصویر و حرکات شده(به استناد نظرات فروم ها و یوتیوب و rtings و خودم).

نکته آخر اینکه اگر شما PS4 Pro داشته باشید، الان تو اکثر بازی های Pro یک بهبود دهنده ی فریم ریتی به نام Blur پچ شده که بنظرم کار همون soap opera رو میکنه منتهی بدون هیچ ضرری و باعث میشه فریم ریت روانتر و یکدست تر بشه و از بریده بریده شدن نمایشگر هم جلوگیری بشه و نهایتا شما ازحرکات داخل بازی بیشتر لذت ببرید(رجوع شود به نقد Mafia3 دیجیتال فاندری).

اساتید و دوستان عزیز
من تماس گرفتم با این فروشنده و گفتن این گارانتی بازرگانی نیست ولی گارانتی خوبیه
ولی به قول دوستمون گارانتی علاالدینیه!
حالا نظرتون چیه؟ برگردونم و بازرگانی ایران بگیرم؟ یا اینکه نگه دارم اینو؟

• Like
Reactions: Xenon360
اساتید و دوستان عزیز
من تماس گرفتم با این فروشنده و گفتن این گارانتی بازرگانی نیست ولی گارانتی خوبیه
ولی به قول دوستمون گارانتی علاالدینیه!
حالا نظرتون چیه؟ برگردونم و بازرگانی ایران بگیرم؟ یا اینکه نگه دارم اینو؟

اگه پول اضافه گرفته حتما برگردون و از نمایندگی و گارانتی اصلی بگیر
ایشون سرتون کلاه گذاشته اگه پول اضافه گرفته
البته نمیدونم چه مدلی گرفتی ولی مدل X8000D اصلا گارانتی نشده و هرچی هست بانه ایه

این مدل x8500d هست و از نمایندگی گرفتم
تماس گرفتم و گفتم بازرگانی ایران میخوام گفتن باشه میاییم میبریم اینو
دوستانی که قصد خرید سونی دارند توجه کنید ::: خود نمایندگی هم بی گارانتی و با گارانتی های کشکی میفروشن پس مراقب باشید مثل من که صد دفعه به طرف گفتم گارانتی ایرانکو میخوام و آخرش یه چیز دیگه آوردن این مشکل براتون پیش نیاد
نمایندگی حتما واضح اعلام کنید شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)میخوام

دوستان این Sony x700d رو تو سایت سونی و کلا همه جا می‌نویسند آپدیتی که hdr رو بهش اضافه میکنه اومده و این تلویزیون hdr. داره ولی از هر فروشنده ای پرسیدم گفتن چرته این تلویزیون این قابلیت رو نداره حالا از دوستان کسی هست که این تتلویزیون رو خریده باشه و این قابلیت رو داشته باشه؟از کجا خریدید این رو هم بگید ممنون

یه چیزی هم در مورد کیفیت تصویر Samsung ku7970 بگم که بعضی ها فکر میکنن خوب نیست و سونی رو ترجیح میدن...تقریبا اینترنت رو زیرورو کردم تقریبا همه سایت ها متفق القول میگن کیفیت تصویرش خیلی خوبه خودمم از نزدیک دیدم خوشم اومد

• Like
Reactions: Xenon360
تلویزیون w800 در حقیقت 120 هرتز واقعی و x800 در حقیقت 60 هرتز واقعی هست. تلویزیون قبلی من w800 بود و جدیده x800.

اما اگر خلاصه بخوام بگم نکته ای که هست اینه که تنظیمات موشن در تلویزیون های مختلف بویژه 120 که موشن یا افکت soap opera بیشتری دارند، رو هر درجه ای که باشه، باعث کاهش سرعت واقعی بازی میشه به 2 دلیل:

1. این افکت soap opera با کپی کردن فریم ها باعث زیاد شدن فریم های هر تصویر ویدئویی شامل فیلم و بازی از 24 فریم به 30 یا از 30 به 60 الی 120 میشه. این تولید فریم مصنوعی گرچه تصویر رو نرم تر و زیباتر میکنه اما در بازی ها (مثلا بازی wd2) باعث میشد که حس کنم بازی خیلی سنگین و کُند شده. در فیلم ها هم باعث عجیب غریب شدن فیلم ها میشه و شما حس میکنید فیلم رو تند کردند. اگر افزایش فریم ریت فیلم ها چیز خوبی بود بعد این همه سال از ظهور پدیده ی فیلم همه ی کارگردان ها فیلمشون رو با 24 فریم در ثانیه نمی ساختند.
2. این افکت باعث ایجاد لگ در تلویزیون شما میشه که این هم بازی رو کند و آزاردهنده میکنه، حتی اگر متوجه این لگ نشید، مطمئینا لذتی که باید رو از بازی نخواهید برد. این افکت در تلویزیون های سونی کمتر باعث لگ شده اما حداقل در حدود 20 الی 30 میلی ثانیه هست که کاملا مشهود خواهد بود، فقط کافیه در یک بازی شوتر تاخیری که بین ضربه زدن شما به دکمه دسته هست و تصویری شلیک شدن در تلویزیون رو چک کنید، در این صورت حتی تاخیر 10 میلی ثانیه سریعتر یا کُندترو حس خواهید کرد.

بنابراین بنظرمن هرتز اصلا اهمیتی نداره چون اگر هم 120 یا 240 هرتز داشتم مطمئینا افکت موشن یا soap opera اونو خاموش میکردم و شما به جای هرتز باید به لگ و Motion Blur تلویزیون اهمیت بدید که موشن بلور در تلویزیون x800 فوق العاده است و باعث طبیعی شدن حرکات تصویر و جلوگیری از کثیفی و تار شدن تصویر و حرکات شده(به استناد نظرات فروم ها و یوتیوب و rtings و خودم).

نکته آخر اینکه اگر شما PS4 Pro داشته باشید، الان تو اکثر بازی های Pro یک بهبود دهنده ی فریم ریتی به نام Blur پچ شده که بنظرم کار همون soap opera رو میکنه منتهی بدون هیچ ضرری و باعث میشه فریم ریت روانتر و یکدست تر بشه و از بریده بریده شدن نمایشگر هم جلوگیری بشه و نهایتا شما ازحرکات داخل بازی بیشتر لذت ببرید(رجوع شود به نقد Mafia3 دیجیتال فاندری).
واقعا ممنونم ... از خريدم مطمئن شدم

دوستان سلام
امروز تلویزیون رو آوردن و تست ها انجام شد
فقط یه نکته
هیچ کجا روی این کارت و فاکتور اسمی از شرکت بازرگانی برده نشده
قضیه چیه
View attachment 72312

داداش متاسفانه تلویزیونت گارانتی رسمی نداره..
همون مدل بانه ایش هست که یک برچسب الکی گارانتی زدن روش و کلی ازت پول گرفتن..
گارانتی اصلیش کلی دردسر داره وای به حال این..
اگه میتونی برو طرفشون یا گارانتی اصلی بگیر یا مقداری از پولتو عودت بدن..

دقيقا ...طبق گفته ي دوست عزيزمون با كاليبره كردن بخش Game mode ب تصوير زيبا و دلخواه ميرسيد و ازش نهايت لذت رو ميشه برد ... هم رنگها رو ميشه اغراق آميز كرد (طبق سليقه ي بعضي چشمها ) و هم ميشه رنگها رو واقعي كرد
هم شارپنس رو زياد كرد هم كم .
من طوري كاليبره كردم game mode رو ك وقتي حالت تصوير رو روي بقيه ي حالت ها ميبرم مثلا vivid ك حتي اينم كاليبره كردم ... ميگم برگردم همون game mode ك هم جزئيات توش بهتر هست و هم تصوير حساب شده تري بهم ميده
من حتي ميتونم موشن رو هم توي Game mode كم و زياد كنم
مدل (X850D)

Sent from my iPhone using Tapatalk
عرفان جان زحمتی بکش و تنظیمات تی وی خودتو برای دیدن فیلم و کانالها بزار..مرسی

Last edited by a moderator:
داداش متاسفانه تلویزیونت گارانتی رسمی نداره..
همون مدل بانه ایش هست که یک برچسب الکی گارانتی زدن روش و کلی ازت پول گرفتن..
گارانتی اصلیش کلی دردسر داره وای به حال این..
اگه میتونی برو طرفشون یا گارانتی اصلی بگیر یا مقداری از پولتو عودت بدن..
بله درسته زنگ زدم بشدت شاکی شدم
فردا قراره با گارانتی ایرانکو برام بیاره اینو ببره

این مدل x8500d هست و از نمایندگی گرفتم
تماس گرفتم و گفتم بازرگانی ایران میخوام گفتن باشه میاییم میبریم اینو
دوستانی که قصد خرید سونی دارند توجه کنید ::: خود نمایندگی هم بی گارانتی و با گارانتی های کشکی میفروشن پس مراقب باشید مثل من که صد دفعه به طرف گفتم گارانتی ایرانکو میخوام و آخرش یه چیز دیگه آوردن این مشکل براتون پیش نیاد
نمایندگی حتما واضح اعلام کنید شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)میخوام

سلام
اختلاف قیمت شون چقدر شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or