خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام
دوستان نحوه آپدیت تی وی های سونی(49X8000d) چجوریه؟
این لینک توضیح داده:
support:download detail:615919:System Software Update for Asia Pacific
میخوام ببینم چون آندروید هست نمیشه مثل گوشی از روی خود تی وی مستقیما آپدیتش کرد یا باید طبق لینک بالا عمل کرد

• Like
Reactions: Xenon360
تی.وی من همه چیزش اکی بود تا بچه همسایه اومده باهاش ور رفته الان تو صحنه های مختلف خودش کنتراست و نور رو تغییر میده . :-??
مثلا دوربین میاد تو شب یهو نور و کنتراست هم ریز ریز شروع به تغییر میکنه یا تو فوتبال دائم نور خود بخود تغییر میکنه و کم و زیاد میشه یا مثلا زیرنویس فیلم میاد نور صفحه عوض میشه و زیرنویس میره تا زیرنویس بعد نمایش داده بشه نور کم میشه و بعد با اومدن زیرنویس بازم زیاد میشه نور صفحه کلافه شدم از بس هی کم و زیاد شد اون به کنار فکر کنم واسه خود تی.وی هم خیلی خوب نباشه این تغییر دائمی و بهش فشار بیاد.یعنی تو یه حالت تنظیم قفل نمی مونه خودش هی تغییر میده گرما تصویر ، نور و کنتراست و رنگ رو.
تو تنظیمات چیزی نتونستم پیدا کنم.لطفا کمک کنید. ~X(

دوستان مشاوره میخواستم برای دو تلوزیون سونی ، بین X7000D و X8000D هر دو 49 اینچ هستن ، اینجا تو کاشمر مدل اول 4 میلیون و مدل دوم 5 میلیون هست ، تفاوت ها در چیه ؟ ارزش داره یک میلیون برای مدل 8000 داد؟

تی.وی من همه چیزش اکی بود تا بچه همسایه اومده باهاش ور رفته الان تو صحنه های مختلف خودش کنتراست و نور رو تغییر میده . :-??
مثلا دوربین میاد تو شب یهو نور و کنتراست هم ریز ریز شروع به تغییر میکنه یا تو فوتبال دائم نور خود بخود تغییر میکنه و کم و زیاد میشه یا مثلا زیرنویس فیلم میاد نور صفحه عوض میشه و زیرنویس میره تا زیرنویس بعد نمایش داده بشه نور کم میشه و بعد با اومدن زیرنویس بازم زیاد میشه نور صفحه کلافه شدم از بس هی کم و زیاد شد اون به کنار فکر کنم واسه خود تی.وی هم خیلی خوب نباشه این تغییر دائمی و بهش فشار بیاد.یعنی تو یه حالت تنظیم قفل نمی مونه خودش هی تغییر میده گرما تصویر ، نور و کنتراست و رنگ رو.
تو تنظیمات چیزی نتونستم پیدا کنم.لطفا کمک کنید. ~X(
برو داخل منوی تلویزیون قسمت سیستم.فکر کنم گزینه های صرفه جویی در مصرف انرژی رو فعال کردی.همه اون گزینه ها رو خاموش،کن.درست میشه،احتمالا

سلام
دوستان نحوه آپدیت تی وی های سونی(49X8000d) چجوریه؟
این لینک توضیح داده:
support:download detail:615919:System Software Update for Asia Pacific
میخوام ببینم چون آندروید هست نمیشه مثل گوشی از روی خود تی وی مستقیما آپدیتش کرد یا باید طبق لینک بالا عمل کرد

سلام، از داخل خود TV میشه(با LAN یا وایفای) اما معمولا خطای 2131 میده که شاید با هیتلرشکن برطرف شه و دردسر داره من هرچی سرچ کردم راه حل مشخصی نداشت با اینکه برای خیلی ها پیش اومده بود اما از طریق USB راحت هست، از مسیر زیر فایل آپدیت رو دانلود کنید و دستورالعمل های مربوط به آپدیت با USB رو مو به مو اجرا کنید تا مشکلی برای TV پیش نیاد:

support:download detail:615652:System Software Update for Asia Pacific

به نکاتی که گفته خیلی توجه کنید، برای مثال موقع آپدیت شدن هیچ دکمه ای رو فشار ندید و اجازه بدید بعد آپدیت تلویزیون ریستارت بشه و بعد فلش رو خارج کنید و یا حتما حجم فایلی که دانلود کردید چک کنید تا حتی چند بایت کمتر از حجمی که ذکر کرده نباشه چون مشکل ایجاد میکنه.

دوستان مشاوره میخواستم برای دو تلوزیون سونی ، بین X7000D و X8000D هر دو 49 اینچ هستن ، اینجا تو کاشمر مدل اول 4 میلیون و مدل دوم 5 میلیون هست ، تفاوت ها در چیه ؟ ارزش داره یک میلیون برای مدل 8000 داد؟

مهمترین تفاوتشون حیطه رنگشون هست که x800 حیطه رنگ وسیع (wide colour gamut) داره ولی x700 نه. بنابراین رنگ های x800 طبیعی و vivid تر خواهد شد چون رنگ های بیشتری می تونه تولید کنه و این حیطه رنگ وسیعتر عامل مهمی در کیفیت پخش محتوای HDR شما خواهد بود.

اما حسنی که x700 داره اینه که حداکثر روشنایی بیشتری داره (حدود 100 نیت بیشتر).

هردو تلویزیون اینپوت لگ و موشن بلور خیلی خوبی دارند بنابراین حرکات در هردو باید طبیعی و بدون کثیفی و تاری باشه.

اسپیکرهای x800 هم صدای بهتری دارند.

Last edited by a moderator:
سلام، از داخل خود TV میشه(با LAN یا وایفای) اما معمولا خطای 2131 میده که شاید با هیتلرشکن برطرف شه و دردسر داره من هرچی سرچ کردم راه حل مشخصی نداشت با اینکه برای خیلی ها پیش اومده بود اما از طریق USB راحت هست، از مسیر زیر فایل آپدیت رو دانلود کنید و دستورالعمل های مربوط به آپدیت با USB رو مو به مو اجرا کنید تا مشکلی برای TV پیش نیاد:

support:download detail:615652:System Software Update for Asia Pacific

به نکاتی که گفته خیلی توجه کنید، برای مثال موقع آپدیت شدن هیچ دکمه ای رو فشار ندید و اجازه بدید بعد آپدیت تلویزیون ریستارت بشه و بعد فلش رو خارج کنید و یا حتما حجم فایلی که دانلود کردید چک کنید تا حتی چند بایت کمتر از حجمی که ذکر کرده نباشه چون مشکل ایجاد میکنه.
سلام و سپاس
این لینک شما مربوطه به X8000C هست فکر کنم لینکی خودم گذاشتم درست باشه
ضمنا یک سوال هم از خدمت شما دارم. این آپدیت ها باید پی در پی انجام بشه یا مثلا میشه آپدیت فعلی رو بیخیال شد و آپدیت بعدی که اومد انجامش داد. معمولا اگر فایل آپدیت هربار که ری لیز میشه بزرگتر میشه(مثل آپدیت خیلی از گوشی های اندرویدی) یعنی تمام آپدیت های قبلی رو هم تو خودش داره ولی چون تا الان تجربه ندارم نمیدونم آپدیت های تی وی های سونی هم همینجوره یا خیر؟

دوستان این Sony x700d رو تو سایت سونی و کلا همه جا می‌نویسند آپدیتی که hdr رو بهش اضافه میکنه اومده و این تلویزیون hdr. داره ولی از هر فروشنده ای پرسیدم گفتن چرته این تلویزیون این قابلیت رو نداره حالا از دوستان کسی هست که این تتلویزیون رو خریده باشه و این قابلیت رو داشته باشه؟از کجا خریدید این رو هم بگید ممنون

یه چیزی هم در مورد کیفیت تصویر Samsung ku7970 بگم که بعضی ها فکر میکنن خوب نیست و سونی رو ترجیح میدن...تقریبا اینترنت رو زیرورو کردم تقریبا همه سایت ها متفق القول میگن کیفیت تصویرش خیلی خوبه خودمم از نزدیک دیدم خوشم اومد
اگر منظورتون مدل 7000d من دارمش hdr هم داره خیلیم ازش راضیم توی خود سایت سونی هم زده hdr داره وقتی هم دفعه اول توی ps4 بازیهای که از hdr پشتیبانی میکنه رو اجرا کردم خودش پیغام داد تلویزیون شما از این قابلیت پشتیبانی میکنه ایا میخواهید تو بازی فعال باشه یا نه!

دوستان بین
Acer Predator XB321HK
Asus MG24UQ
Asus PG27AQ
کدوم مانیتور بهتره؟ چون الان بهترین مانیتور 4k ها همینان ولی بنظرتون کدوم بهتره؟ هم واسه ps4 pro هم واسه pc

آخرین ویرایش:
سلام و سپاس
این لینک شما مربوطه به X8000C هست فکر کنم لینکی خودم گذاشتم درست باشه
ضمنا یک سوال هم از خدمت شما دارم. این آپدیت ها باید پی در پی انجام بشه یا مثلا میشه آپدیت فعلی رو بیخیال شد و آپدیت بعدی که اومد انجامش داد. معمولا اگر فایل آپدیت هربار که ری لیز میشه بزرگتر میشه(مثل آپدیت خیلی از گوشی های اندرویدی) یعنی تمام آپدیت های قبلی رو هم تو خودش داره ولی چون تا الان تجربه ندارم نمیدونم آپدیت های تی وی های سونی هم همینجوره یا خیر؟

آره ببخشید به آخرش توجه نکردم، این برای شماست:

support:download detail:615915:System Software Update for Asia Pacific

آخرین ورژن هست(پی در پی نیاز نیست) و خودمم با این آپدیت کردم، هروقتم آپدیت جدید اومد برید سایت sony-asia.com و بعد قسمت ساپورت و بعد مدلتونو سرچ کنید. در صفحه ی باز شده فایل دانلود مربوط به آسیارو پیدا کنید و ادامه ماجرا....

• Like
Reactions: Xenon360
سلام به همه
امروز تلویزیون رو عوض کردن برام
دوستانی که قصد دارن پول پای گارانتی بدن موقع تحویل گرفتن دستگاه این موارد رو حتما چک کنن:

5092f457e5120804bb71f093728b3adb.jpg
85938a2afcf0505e7a7f13caa1d3448c.jpg

در ضمن شرکت بازرگانی کارت گارانتی نداره و فقط همین برچسب روی کارتن ملاک گارانتیشون هست

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

سلام به همه
دوستانی که قصد دارن پول پای گارانتی بدن موقع تحویل گرفتن دستگاه این موارد رو حتما چک کنن:

در ضمن شرکت بازرگانی کارت گارانتی نداره و فقط همین برچسب روی کارتن ملاک گارانتیشون هست

مبارکت داداش.
الان شد گارانتی دار..

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

سلام به همه

چه اتفاقی افتاد که شما بردین TV رو گارانتی کنن براتون دوست عزیز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or