خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان اینم پنتا عکس اضافه ... که جا نشد تو پست قبلی ...

ذكر اين نكته هم فراموش نشه كه دوستان كيفيت عكسها ك با موبايل گرفته شده در مقايسه با تصوير اصلي خود تلوزيون با چشم واقعي ، خيلي ضعيف تره .
هنگام تماشا با چشم واقعي ، تفاوت بسيار بهتر هستش

Attachments

• IMG_3739.JPG
    IMG_3739.JPG
    474.9 KB · مشاهده: 52
  • IMG_3735.JPG
    IMG_3735.JPG
    274 KB · مشاهده: 49
  • IMG_3727.JPG
    IMG_3727.JPG
    345.1 KB · مشاهده: 48
آخرین ویرایش:
بلاخره ای تی وی مام رسید برییم یکم باهاش ور بریم ببینی دنیا دست کیه.
سلام خدمت داوود جان عزیز
به به
آقا خیلی مبارکه و امیدوارم به خوبی براتون خدمت کنه و شمام ازش لذت ببرید
منتظر دیدن عکسها و نظراتت هستم داوود جان
راستی اونطور که معلومه از این مونتاژیها نیست ؟ درسته ؟ از کدوم سایت تهیه کردید ؟

• Like
Reactions: t33 and Xenon360
خب دوستان اینم چنتا عکس با PS4 PRO با تلوزیون SONY X850D

اول Rise of Tomb Raider و رزولوشن 4K ... و همونطور هم که میدونید فاقد قابلیت HDR ... اما خروجی تصویر PS4 Pro روی 2160 - RGB گذاشته شده .
و بعدش هم Battlefield 1 که فک کنم با همون رزولوشن 1080 اجرا بشه

View attachment 72128 View attachment 72129 View attachment 72130 View attachment 72131 View attachment 72132 View attachment 72134 View attachment 72135 View attachment 72136 View attachment 72137 View attachment 72139
عجب عکسایی..عالین...
مخصوصن بتلفیلد که انگار پوستر هستن..

دوستان تست های موقع خرید چی هست؟
تست پیکسل ها که 4 تا عکس با رزولوشن 2160*3840 به رنگ های آبی و سفید و سبز و مشکی درست کردم
دیگه چی؟
سونی منوی مخفی داره؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
عکسها کافیه..فقط یدونه کلیپ 4k هم ببر که تصویرشو چک کنی..مخصوصا نداشتن هاله و ...

دوستان اینم پنتا عکس اضافه ... که جا نشد تو پست قبلی ...
عرفان جان امروز یدونه کلیپ 4k از هوریزون دیدم..واقعا تا چند دقیقه محو تصویر شدم..
فکر کنم هوریزون اولین بازی 4k باشه که تفاوتش با پلی 4 معمولی مشخص میشه..
در روز اولم یدونه آپدیت براش میاد که hdr بهش اضافه میشه و دیگه میشه خدای بازیها..
روی پرو و تی وی سونی چه شود..

Last edited by a moderator:
سعید اوون عکس اولی گوشه سمت راست بالا زیاد مزاحم نیست نمیدونم از چیدمان پیکسله یا سوخته نمیدونم متوجه شدی یا نه عکسام زیاد خوب نشد در کل مثل عکسای بعدش زیادتوو تصویر نیست. بازم خودت ببین از صبح انقدر به صحفه نگاه کردم برا کالیبره دیگه چشام هنگ کرده هر تصویریو میا م درست کنم میزنم بدتر خرابش میکنم باید یه استراحت کنم.راستی اوون اپدیت زدم hdr game mode بهش زیاد شد توو رزیدنت اویل7 این موود خیلی خوب شد اگه شد بعدا یه چندتا عکس با کنسوول میزارم شرمنده اینارو حول حولی گرفتم چشام خستس.
داوود جان
عکسها که واقعا بینظیره و لذت بخش اونم حالا با چشم غیر مسلح ببینی دیگه طوفان میشه
در مورد پیکسل خاموش یا سوخته اصلا جلوی دید نیست و اگر بهش یه مدت توجه نکنی خودش قهر میکنه و میره :D
فقط در مورد پیکسل مگه موقع خرید یا تحویل تست نکردین ؟ البته بازم میگم ها جلوی دید نیست و با توجه به فاصلت اصلا دیده نخواهد شد بین این همه پیکسل
من حدود 1 سال با یه مانیتور ایسوس که دوتا پیکسل سوخته داشت کار کردم و چون دوستش داشم اصلا توجهی بهش نمیکردم و یادمم رفته بود که پیکسل سوخته داره
برای کالیبره کردن باید درست مقابل تلویزیون نشیته و با انواع عکسها و متون و خود کالیبره ویندوز درستش کنی / هم تو روز روشن و هم تو شب تاریک ستش کن

خب دوستان اینم چنتا عکس با PS4 PRO با تلوزیون SONY X850D

اول Rise of Tomb Raider و رزولوشن 4K ... و همونطور هم که میدونید فاقد قابلیت HDR ... اما خروجی تصویر PS4 Pro روی 2160 - RGB گذاشته شده .
و بعدش هم Battlefield 1 که فک کنم با همون رزولوشن 1080 اجرا بشه

View attachment 72128 View attachment 72129 View attachment 72130 View attachment 72131 View attachment 72132 View attachment 72134 View attachment 72135 View attachment 72136 View attachment 72137 View attachment 72139
سلام
عرفان جان بسیار عالی و بسیار دیدنی هستند عکسها و هیچ ایرادی نمیشه گرفت بهشون و امیدوارم ازش لذت ببری و یه دعا کنی مام به مرادمون برسیم
فقط یه سوال : تلویزیون رو کالیبره کردین دیگه ؟

دوستان من تلوزيونم رو اينطوري كاليبره كردم
Game mode

Brightness و Contrast رو روي Max گذاشتم
Gamma 0
Black level 50
اين دو قسمت خيلي مهمه
Black adjust رو OFF كردم
چون وقتي روي High ميذارم بعضي قسمتهاي تصوير تيره رنگ ميشه و جزئيات ازبين ميره
Adv. contrast enhancer رو روي High گذاشتم
من اين گزينه رو خيلي تست كردم توي تصاوير مختلف و بهترين تصوير رو با High گرفتم ... تصاوير رو ديدني تر ميكنه و تاثير بسزايي داره
حتما بذاريد روي High

Colour رو گذاشتم روي 60
هموني م از اول بوده

Hue هم اصلا نمي دونم جيه و همون روي 0 كه خودش بوده رهاش كردم

Adv. colour temperature رو هم دست نزدم

Colour space رو هم گذاشتم رو auto

و انا Live colour كه تاثيير زيادي توي تصاوير داره
من اين رو گذاشتم روي Medium
چون وقتي ميذارم روي High با وجود اينكه برايتنس افزايش پيدا ميكنه و حتي رنگها ب شدت جذاب تر ميشه اما رنگها از حالت طبيعي خارج ميشه و من زياد دوست ندارم اينو ... مخصوصا روي پوست صورت ... همه ي رنگهاي اشيا ها خوشكلتر ميشه ، اما رنگ پوست چون رو به صورتي پر رنگ ميره من دوست ندارم حقيقتش و اين گزينه رو گذاشتم روي Medium

Sharpness هم روي 50
و Reality creation هم روي auto و كلا نميدونم چيه

و بقيه ي گزينه ها از جمله تنظيمات مربوط ب motion هم دست نزدم

اگر نكته اي هست ك دوستان اطلاع دارن راجع بهش حتما منو هم در جريان بذارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل تلویزیون بدونم
Sony KDL-43X8000D
برای پرو مناسبه ؟
با بودجه 3.500 بهترین تلویزیون 4K چه مدلی پیشنهاد میشه؟
دوستان من تلوزيونم رو اينطوري كاليبره كردم
Game mode

Brightness و Contrast رو روي Max گذاشتم
Gamma 0
Black level 50
اين دو قسمت خيلي مهمه
Black adjust رو OFF كردم
چون وقتي روي High ميذارم بعضي قسمتهاي تصوير تيره رنگ ميشه و جزئيات ازبين ميره
Adv. contrast enhancer رو روي High گذاشتم
من اين گزينه رو خيلي تست كردم توي تصاوير مختلف و بهترين تصوير رو با High گرفتم ... تصاوير رو ديدني تر ميكنه و تاثير بسزايي داره
حتما بذاريد روي High

Colour رو گذاشتم روي 60
هموني م از اول بوده

Hue هم اصلا نمي دونم جيه و همون روي 0 كه خودش بوده رهاش كردم

Adv. colour temperature رو هم دست نزدم

Colour space رو هم گذاشتم رو auto

و انا Live colour كه تاثيير زيادي توي تصاوير داره
من اين رو گذاشتم روي Medium
چون وقتي ميذارم روي High با وجود اينكه برايتنس افزايش پيدا ميكنه و حتي رنگها ب شدت جذاب تر ميشه اما رنگها از حالت طبيعي خارج ميشه و من زياد دوست ندارم اينو ... مخصوصا روي پوست صورت ... همه ي رنگهاي اشيا ها خوشكلتر ميشه ، اما رنگ پوست چون رو به صورتي پر رنگ ميره من دوست ندارم حقيقتش و اين گزينه رو گذاشتم روي Medium

Sharpness هم روي 50
و Reality creation هم روي auto و كلا نميدونم چيه

و بقيه ي گزينه ها از جمله تنظيمات مربوط ب motion هم دست نزدم

اگر نكته اي هست ك دوستان اطلاع دارن راجع بهش حتما منو هم در جريان بذارن

گزینه live color رو کلا خاموش کن.من قبلا w800b داشتم وقتی،این گزینه رو روشن میکردم رنگها رو از حالت طبیعی خارج میکرد.

سامسونگ ku7970
رویPs4 pro با اخرین اپدیت
بدون hdr

Attachments

• Uncharted™ 4_ A Thief’s End_20170225173352.jpg
    Uncharted™ 4_ A Thief’s End_20170225173352.jpg
    455.7 KB · مشاهده: 54
  • Uncharted™ 4_ A Thief’s End_20170225173627.jpg
    Uncharted™ 4_ A Thief’s End_20170225173627.jpg
    318.5 KB · مشاهده: 57
به به به ... چه عكسايي داداش ... كيف كردم ... چه كيفيتي داره تي ويت ... مباركت باشه ...
خيلي هم خوبه ... پيكسله هم اصن بهش توجه نكن ... اينقدر ريز هست ك فك كنم از فاصله يك متري به بعد اصلا پيدا هم نباشه

من اين تي وي رو از نزديك ديدم ... كيفيتش خيلي خوبه . تو عكساي خودت هم مشخصه

داداش گيم هاي مشتي هم بزن روش صفا كن ... عكساش رو هم بذار ما هم لذت ببريم ...
شرمنده اسم كوچيكت رو هم نمي دونم

خیلی اقایی ممنون دادش انشالله برا همه همین جور باشه .
من کوچیکت داودم داش عرفان .عکسم میگیرم یه چندتا انشالله مونتها خودت خوب میدونی فعلا توو حالت قلق گیریم:D با این که تی وی قبلیم با این جدید هم برندن ولی باز یه سری گزینه های بیشتر هست دارم روو اوونا کار میکنم برا من باور کن همین که تی وی دارهfull rgb2160 میده واقعا از همچی با ارزش تر فکرشو کن عرفان 2ماه پیش با چه امیدی رفتم پرو گرفتم زدم به این تی وی قبلی دیدم از توو سیتیتگ پرواز YUV420x20160 بیشتر نمیده چون بقیر از این که hdr ساپورت نبود خوب پنل هم8 بیت بود..... بعد اصلا تصور بااین که گرافیک ازps4 بهتر بود ولی بیشتر جاها نشست نور .........داشت کلا اون کیفیت درستی که پرو میتونه ساپورت کنه رو نداشت الان این جدیده حتی رو YUV420x20160 باز بهتر از اونه. میگم شاید به پای سونی .سامسونگ نرسه ولی باز نیاز منو برطرف کرده واوون چیزی که من قبلن توو رویووها خونده بودمم و چیزی که من توو این 1.2 روزه ازش دیدم سرتر هم هست.اون عکس لارا که بالا گذاشتی دیدیم چه ورقی اوفتاده اینجا :xبازی شو دارم 2 بار تموم کردم با درجه سختی بالام رفتم تا اخرش

داوود جان
عکسها که واقعا بینظیره و لذت بخش اونم حالا با چشم غیر مسلح ببینی دیگه طوفان میشه
در مورد پیکسل خاموش یا سوخته اصلا جلوی دید نیست و اگر بهش یه مدت توجه نکنی خودش قهر میکنه و میره :D
فقط در مورد پیکسل مگه موقع خرید یا تحویل تست نکردین ؟ البته بازم میگم ها جلوی دید نیست و با توجه به فاصلت اصلا دیده نخواهد شد بین این همه پیکسل
من حدود 1 سال با یه مانیتور ایسوس که دوتا پیکسل سوخته داشت کار کردم و چون دوستش داشم اصلا توجهی بهش نمیکردم و یادمم رفته بود که پیکسل سوخته داره
برای کالیبره کردن باید درست مقابل تلویزیون نشیته و با انواع عکسها و متون و خود کالیبره ویندوز درستش کنی / هم تو روز روشن و هم تو شب تاریک ستش کن
سلام داش عطای گل خیلی مخلصیم
ممنون دادش بلاخره با راهنمایی شما باقی دوستان اسم نبرم کسی از قلم بیفته یوقت (همه) مام گرفتیم دیگه اینو نیستی استاد معلومه یه سری گیم گرفتی بد مشغولی خدا رو شکر انشالله همشه خوش باشی.
والا عطا در مورد اصل یا مونتاژ بودنش که هم روو کارتوون هم روو تی وی زده کره عکس گرفتم باز خودت استادی دیگه داش نگاه کن زیر همین پست میزارم .یه سری مصری هم زدن که جعبه سفید ولی کره ایش جعبه خاکیه.
در مورد پیکسل سوختشم باید بگم چرا همون لحظه اول usb زدم به تی وی دیدم توو رنگ سفید وروشن معلوم بود منتها 2 دلیل داشت که برگشت نزدم.
1. همینجا یسری از بچه ها توو پست های قبلی گفتن که 1.2 طبیعی پیکسل سوخته منم دیدم اوون گوشست واصلا مزاحمم نیست از 1متر عقبتر اصلا معلوم نیست دیگه بی خیال اوون یه نقطه شدم فقط خدا کنه بعد یه وقت خط نشه کار دستموون بده .
2.مهمتر ازاونم عطا این سایت سلام بابا بود با این که مورداطمینانه 3.4 روز منو الاف کردن توو فرستادن تی وی فکر کنم تی وی موجود نداشتن توو سایت زده بود هست تازه نه با اوون قیمت 200 گرونتر خلاصه ما بیانه رو دادیم ولی روز اول که دیدم نفرستادن زنگ زدم گفت جاده یخ زده مام گفتیم خوب شاید اینجوری حتی اینجام گفتم توویه پست روز2 دیدم بابا هرچی باشه لاک پشتم بود دیگه با این جاده یخ زده تا الان میرسید خلاصه روز3از پشتیبانشون از دهن یه زنه کشیدم موجود نیست دیگه روز 4 یه زره قاطی کردم براشوون که فرداش فرستادن ولی تا حد پشیمون شدنم رفت تا از یه جا دیگه بگیرم ولی واقعا هیچ کدووم ازسایتای بانه نبود هر جا زنگ میزدم وقیمتشم گرون شد همجا از شانس من . فکر کنم سریJS داره میاد اینام که همیشه سری جدید جایگزین میکنم من دیگه دیدم داستان اینجوریه با این بوجه کم ما از اوون ورم گفتم پلوو خودم شاید موجود نشه چند وقت دیگم شب عیدو ازاینورم هورایززن لامصب داره مییادو حساب کن پرو باشه تلوزیوون HDR نباشه دیگه خ...... شدیم گرفتیم داداش.
راستی عطا اوون داستان اپدیتم حل کردم البته با خود تی وی روو هر کشوری میزاشتم چک اپدیت میزدم براش اپدیت نبود جز ترکیه که اخرسر رفتم از خود سایت دانلوددکردم خیلی بی درد سر اپدیت شد گزینه HDR GAME MODE به HDR effect زیاد شد وتوورزیدنت اویل7 قابل دسترسی.
بازم تشکر از راهنمایی خوبت داش عطا وهمچنین باقی دوستان اینم عکس کارتوون وپشت تیوی فقط سریال نامبر شو روو خط کشیدم توو عکس شرمنده

Attachments

• ۲۰۱۷۰۲۲۶_۰۴۱۲۳۴.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۶_۰۴۱۲۳۴.jpg
    92.2 KB · مشاهده: 32
  • ۲۰۱۷۰۲۲۶_۰۴۱۴۰۸.jpg
    ۲۰۱۷۰۲۲۶_۰۴۱۴۰۸.jpg
    79.2 KB · مشاهده: 32
  • Caure.JPG
    Caure.JPG
    222 KB · مشاهده: 33
  • photo_2017-02-14_20-21-20.jpg
    photo_2017-02-14_20-21-20.jpg
    98.9 KB · مشاهده: 36
اینم دوتا عکس از دوتا صحنه ی یکسان از انچارتد 4 با اخرین اپدیتا تو پرو رو 7970 ک یکیش hdr روشنه یکیش خاموش همون اول ک hdr روشن میکنی احتمالا برای اکثرمون پیش اومده ک تصویر انگار رنگ و رو رفتست و نور خیلی زیاده اما با یکم کار کردن با تنظیمات و کالیبره کردن وقتی ب حالت دلخواه میرسی واقا hdr خودشو نشون میده رنگا خیلی طبیعی تر و قشنگتر بنظر میان نسبت ب حالت عادی و نورپردازی و جزعیات بازی خیلی بهتر حس میشه

hdr فعال

hdr خاموش
انصافا گرافیک انچارتد بعد افزایش رزولوشن خارق العاده شده رو پرو

آخرین ویرایش:
7970 رو خریدم روفقا مرسی از همه راهنمایی هاتون
جالبه رفته بودم سونی رو بخرم و 2 تا مغازه که قیمت و شرایط خوبی داشتن و رفتم و تموم کرده بودن :|
مغازه سوم هم یارو باباش مرده بود تعطیل بود #-o:o
منم یه حس اینکه قسمت نیست سونی بگیرم و شاید میگرفتم داستان میشد بهم دست داد ( کلید اسرار :D)
و رفتم و سامسونگ رو خریدم خیلی هم بد نیست کیفیت کانال های SD خیلی بده توش و از طرفی توی HD و 4k فیلم منظورمه کیفیت بالایی داره
روی ps4 معمولی هم مناسبه کیفیتش در کل تو مقایسه با x8000 سونی یه خورده ضعیف تره یه خورده فقط که اونم با توجه به اختلاف قیمت 500 تومانی موجه
این هفته ps4 pro میخرم امیدوارم کیفیتش خوب باشه رو اون و نا امیدم نکنه [-o< و حسه اینکه رفت تو پاچمو نداشته باشم [-o<:D

داداش این 7970 عه ؟ یخورده وقتی زوم میکنم رو عکست کیفیت درختا SHARP نیست و تو تی وی منم همینه

اینم دوتا عکس از دوتا صحنه ی یکسان از انچارتد 4 با اخرین اپدیتا تو پرو رو 7970 ک یکیش hdr روشنه یکیش خاموش همون اول ک hdr روشن میکنی احتمالا برای اکثرمون پیش اومده ک تصویر انگار رنگ و رو رفتست و نور خیلی زیاده اما با یکم کار کردن با تنظیمات و کالیبره کردن وقتی ب حالت دلخواه میرسی واقا hdr خودشو نشون میده رنگا خیلی طبیعی تر و قشنگتر بنظر میان نسبت ب حالت عادی و نورپردازی و جزعیات بازی خیلی بهتر حس میشه

hdr فعال

hdr خاموش
انصافا گرافیک انچارتد بعد افزایش رزولوشن خارق العاده شده رو پرو

دوست عزیز ... میتونم یه سوال داشته باشم چرا به نظر میاد روی حالت hdr خاموش کیفیت تصویر و رنگ پردازی بهتره ؟ مگه نباید برعکس باشه ؟ به نظرم فلسفه ی hdr زنده کردن رنگ هاست که در تصویر hdr فعال رنگ ها خیلی رنگ و رو رفته است ...

دوست عزیز ... میتونم یه سوال داشته باشم چرا به نظر میاد روی حالت hdr خاموش کیفیت تصویر و رنگ پردازی بهتره ؟ مگه نباید برعکس باشه ؟ به نظرم فلسفه ی hdr زنده کردن رنگ هاست که در تصویر hdr فعال رنگ ها خیلی رنگ و رو رفته است ...
البته دوست عزیز فلسفه hdr واقعیتر کردن رنگاست یجورایی تو نگاه اول تو حالت خاموش شاید رنگا خیلی پررنگتر و قشنگتر دیده بشن و شارپنس تصویر بهتر به چشم بیاد اما وقتی hdr فعال میکنی شاید از کنتراست رنگا بنظر بیاد کم شده اما واقا رنگا طبیعی تر میشن و روشنایی بازی خیلی بهتر میشه دو تا حالته کلا بازم بستگی به سلیقه داره اکثرا این مشکلو با hdr دارنو میگن چرا پس رنگا کمرنگتر میشه شایدم یکی از دلایلش این باشه که هنوز اونجور ک باید جا نیفتاده و ما داریم یه نمونه ابتداییشو میبینیم شاید هورایزن مثلا hdr خیلی بهتری بده بازم من باید رو 8985 ام امتحان کنم تا ب ی نتیجه رسید

داداش این 7970 عه ؟ یخورده وقتی زوم میکنم رو عکست کیفیت درختا SHARP نیست و تو تی وی منم همینه
با شارپنس تصویر بازی کن عزیز تصویری ک من دارم میگیرم خیلی درخشندگی خوبی داره اتفاقا اما اگه از نظرت کمه ببرش بالاتر تو پرو وقتی شارپنسو میبری بالاتر بخاطر رزولوشن عالی و قابلیتای کنسول گوشه ها خیلی کمتر بهم میریزن نسبت به x1 و 4 معمولی خودت دستکاری کن تا ب اون حد شارپنس مورد نظرت برسی

ز همه راهنمایی هاتون
با شارپنس تصویر بازی کن عزیز تصویری ک من دارم میگیرم خیلی درخشندگی خوبی داره اتفاقا اما اگه از نظرت کمه ببرش بالاتر تو پرو وقتی شارپنسو میبری بالاتر بخاطر رزولوشن عالی و قابلیتای کنسول گوشه ها خیلی کمتر بهم میریزن نسبت به x1 و 4 معمولی خودت دستکاری کن تا ب اون حد شارپنس مورد نظرت برسی
داداش کلا یه کدری خاصی تو تصویر این تلویزیون حس میشه یا من اشتباه میکنم؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or