s.1
کاربر سایت
کسی نظری نداره دیگه ؟ واسه پرو میخوام
من سونی پیشنهاد می دم مخصوصا برای ps4 pro اگر باشه.
کسی نظری نداره دیگه ؟ واسه پرو میخوام
برادر عزيز هر دو تي ويه خوبي هستن ...کسی نظری نداره دیگه ؟ واسه پرو میخوام
واقعا با شارپنسه 0 هیچی از تصویر نمیمونه ینی کلا کدر میشه همه چی نمیدونم چجور اینو میگن زیادش aa خراب میکنه اما کمشم کلا نابود میکنه تصویرو حداقلش باید رو 50 باشهاینم بهترین تنظیمات تصویری مخصوص گیم برای تلویزیون های سامسونگ سری 8 که توسط دیجیتال فاندری تنظیم شده.
خیلی از تنظیمات اضافی رو خاموش،کرده
مثلا شارپنس رو 0 گذاشته
رنگ رو 50 گذاشته
من خودم روي تي وي سامسونگمون شارپنس رو ميذارم روي ٠ صفرواقعا با شارپنسه 0 هیچی از تصویر نمیمونه ینی کلا کدر میشه همه چی نمیدونم چجور اینو میگن زیادش aa خراب میکنه اما کمشم کلا نابود میکنه تصویرو حداقلش باید رو 50 باشه
با پولی که شما دارید سامسونگ بهتره.کسی نظری نداره دیگه ؟ واسه پرو میخوام
من برای گیم میزارم رو 36 همه چی خوبه. برای تلویزیون ( رسی ور ) و کانالهای اچدی رو 50.واقعا با شارپنسه 0 هیچی از تصویر نمیمونه ینی کلا کدر میشه همه چی نمیدونم چجور اینو میگن زیادش aa خراب میکنه اما کمشم کلا نابود میکنه تصویرو حداقلش باید رو 50 باشه
از 50 ب بالا رو سامسونگا الانی گوشه و لبه ها بهم میریزه اما تا 50 ک بذاری عالیه هم شفافیت داری هم لبه ها بهم نمیریزه البته برا پرو ک من رفتم بالاتر چون aa کمتر بهم میریزه برا سونیم خوب اشاره کردی دقیقا 60 مناسبه اصن عدد 0 یا 10 هیچی نمیذاره بمونه کامل جزعیات و...میگیره تو سامسونگمن خودم روي تي وي سامسونگمون شارپنس رو ميذارم روي ٠ صفر
چون ب محضي كه ميبردم بالا شارپنس رو ... گوشه ها و لبه ها زدگي پيدا ميكرد و اصلا جالبت نميشه
اما وقتي ميذاشتم روي صفر يا ١٠ ... تصوير ميشد مثل مانيتورم
ولي روي تي وي الانم ك سوني هست شارپنس با تنظيمات ديفالتش خودش روي ٦٠ هست و من نيازي نمي بينم تغييرش بدم . همه چي خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا خوب اشاره کردی عزیز رو ps4 و x1 شارپنس بالا قشنگ تصویر خراب میشد و چ خوب فیفارو مثال زدی دقیقا چمن فیفا نشون میداد اما رو pro باید بالاتر باشه چون اصن aa بهم نمیریزه مث 4 معمولیمن برای گیم میزارم رو 36 همه چی خوبه. برای تلویزیون ( رسی ور ) و کانالهای اچدی رو 50.
قبلا برای گیم رو 50 بود با ps4 معمولی تو بازی هایی مثل فیفا 17 رو چمن موج می افتاد منتها وقتی اوردم رو 36 درست شد . البته الان با pro رو همون 50 هم مشکل نداره و معلومه مشکل از پلی 4 بوده .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
اقا محمد تصویر رو داغون کردی که شما.چ گندی زده بود ب تاپیک این نته افتضاح ما شرمنده از بچه ها بابت این پستا اخر ک پشت هم اومده بود اینم چنتا عکس از انچارتد رو 7970 بدون اپدیت راستش هنوز از پرو راضی نیستم من تصویر بهتری میگرفتم با 4 و x1 عادی حالا نمیدونم شاید مشکل از تنظیماته ولی حالا حالا ها کار داره البته اپدیتا باید انجام بشه وگرنه اینجور نمیشه خیلی نتیجه گرف بزرگترین مشکلم با شارپنسه تو پرو تا الان تصویرا 8985 ام میذارم با اپدیت حتما
تلویزیونها تنظیماتشون با هم فرق میکنهمن خودم روي تي وي سامسونگمون شارپنس رو ميذارم روي ٠ صفر
چون ب محضي كه ميبردم بالا شارپنس رو ... گوشه ها و لبه ها زدگي پيدا ميكرد و اصلا جالبت نميشه
اما وقتي ميذاشتم روي صفر يا ١٠ ... تصوير ميشد مثل مانيتورم
ولي روي تي وي الانم ك سوني هست شارپنس با تنظيمات ديفالتش خودش روي ٦٠ هست و من نيازي نمي بينم تغييرش بدم . همه چي خوبه
من كاري ب سايتها ندارمتلویزیونها تنظیماتشون با هم فرق میکنه
سایتهای نقد وبررسی معمولا برای سونی شارپنسو میزارن روی همون 50 ولی سامسونگ رو میگن بزارید روی 0 یا 10
تمایل رنگ رو حتما بزار روی گرم 2.روی سرد که اصلا رنگها مایل به ابی میشن وبه درد نمیخورهمن كاري ب سايتها ندارم
اينايي ك توضيح دادم سليقه ي خودم بود
برا تي وي سامسونگمون ميذارم روي ١٠ ... واي برا فيلم ميذارم روي ٥٠ ٦٠
ولي برا سوني خودم همون ٦٠ عاليه ...
تنظيماتي ك من برا سامسونگمون ميذارم دقيقا مث تنظيمات خودته آقا محسن ... فقط رنگ ها رو روي حالت سرد ميذارم و گاما رو دست نميزنم و رنگ هم روي ٥٥... بقيش مث مال خودته ... ب نظرم بهترين تنظيمات برا گيم همينه برا تي وي هاي سامسونگ
برا تي وي هاي سوني هم فردا ميذارم تنظيمات خودم رو
دقيقاتمایل رنگ رو حتما بزار روی گرم 2.روی سرد که اصلا رنگها مایل به ابی میشن وبه درد نمیخوره
دقيقا
يه هاله ي آبي تصوير رو فرا ميگيره ... اما خوب يجورايي بهش عادت كردم و كلا رنگهاي سرد رو بهتر نشون ميده
ولي كم كم سوييچ ميكنم روي گرم ... مرسي از شما
اینم قبول ندارم که هر چی به چشمم قشنگ امد همون درسته.به نظر من نرمال از همش بهتره . سرد که میزاری به ابی میزنه گرم که میزاری به قرمز .
در کل اینها بستگی به خود شخص داره و بهتره خودمون هر جور که چشممون بهتر میبینه تنظیم کنیم . مثلا من روز اول که گرفتم با کالیبره سایت rtings تنظیم کردم واقعا به نظر بد که هیچ افتضاح بود ! و بعد چند روز بالا پایین کردم تا بعد دو سه هفته تونستم به کیفیت مناسب از نظر خودم برسم . برای هر پورت هم تنظیمات جداگانه کردم مثلا برای ر سی ور یه جور تنظیم برای پورتی که به ps4 pro وصله یه جور تنظیم و برای پورتی که به wd hd media player و zidoo 4k player وصله باز هر کدوم تنظیمات جدا .