خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
کسی نظری نداره دیگه ؟ واسه پرو میخوام
برادر عزيز هر دو تي ويه خوبي هستن ...

ببينيد خودتون با اندازه ي اتاق كنار بياين ك چه سايزي مناسبتون هست بعد تصميم بگيريد ...

فقط مد نظر داشته باشيد كه تي وي سوني اندرويد هم هست ...
اگه سوني بگيريد ديگه از شبهات مونتاژ و اينا رهايي پيدا ميكنيد ...

من بودم خودم ب شخصه سوني رو برمي داشتم ... البته ممكنه نظر دوستان متفاوت باشه با من ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

چ گندی زده بود ب تاپیک این نته افتضاح ما شرمنده از بچه ها بابت این پستا اخر ک پشت هم اومده بود :Dاینم چنتا عکس از انچارتد رو 7970 بدون اپدیت راستش هنوز از پرو راضی نیستم من تصویر بهتری میگرفتم با 4 و x1 عادی حالا نمیدونم شاید مشکل از تنظیماته ولی حالا حالا ها کار داره البته اپدیتا باید انجام بشه وگرنه اینجور نمیشه خیلی نتیجه گرف بزرگترین مشکلم با شارپنسه تو پرو تا الان تصویرا 8985 ام میذارم با اپدیت حتما

اینم بهترین تنظیمات تصویری مخصوص گیم برای تلویزیون های سامسونگ سری 8 که توسط دیجیتال فاندری تنظیم شده.
خیلی از تنظیمات اضافی رو خاموش،کرده
مثلا شارپنس رو 0 گذاشته
رنگ رو 50 گذاشته
واقعا با شارپنسه 0 هیچی از تصویر نمیمونه ینی کلا کدر میشه همه چی نمیدونم چجور اینو میگن زیادش aa خراب میکنه اما کمشم کلا نابود میکنه تصویرو حداقلش باید رو 50 باشه

واقعا با شارپنسه 0 هیچی از تصویر نمیمونه ینی کلا کدر میشه همه چی نمیدونم چجور اینو میگن زیادش aa خراب میکنه اما کمشم کلا نابود میکنه تصویرو حداقلش باید رو 50 باشه
من خودم روي تي وي سامسونگمون شارپنس رو ميذارم روي ٠ صفر
چون ب محضي كه ميبردم بالا شارپنس رو ... گوشه ها و لبه ها زدگي پيدا ميكرد و اصلا جالبت نميشه
اما وقتي ميذاشتم روي صفر يا ١٠ ... تصوير ميشد مثل مانيتورم

ولي روي تي وي الانم ك سوني هست شارپنس با تنظيمات ديفالتش خودش روي ٦٠ هست و من نيازي نمي بينم تغييرش بدم . همه چي خوبه

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
استاندارد شارپ همون 50 هست یعنی بدون اعمال تغیرات یا خنثی. کلا hdr خیلی بستگی به سازنده داره بازی داریم hdr به درد عمش می خوره برعکسشم هست. من live color می ذارم های باشه color هم بذارید auto باشه چرا که اگر rec 2020 نباشه رنگ ها خیلی اشباع می شن که هیچ خطای شدید رنگ هم ایجاد می شه auto خودش تشخیص می ده hdr 10 هست یا نه اگر نیست زورکی بهش ندین.

بین full rgb یا 4:4:4 هم برای hdr چندان فرقی نمی کنه یا حداقل من فرقی مشاهده نکردم اما در کل من full rgb ترجیح می دم.

من برای گیم میزارم رو 36 همه چی خوبه. برای تلویزیون ( رسی ور ) و کانالهای اچدی رو 50.
قبلا برای گیم رو 50 بود با ps4 معمولی تو بازی هایی مثل فیفا 17 رو چمن موج می افتاد منتها وقتی اوردم رو 36 درست شد . البته الان با pro رو همون 50 هم مشکل نداره و معلومه مشکل از پلی 4 بوده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

چون ب محضي كه ميبردم بالا شارپنس رو ... گوشه ها و لبه ها زدگي پيدا ميكرد و اصلا جالبت نميشه

ولي روي تي وي الانم ك سوني هست شارپنس با تنظيمات ديفالتش خودش روي ٦٠ هست و من نيازي نمي بينم تغييرش بدم . همه چي خوبه

از 50 ب بالا رو سامسونگا الانی گوشه و لبه ها بهم میریزه اما تا 50 ک بذاری عالیه هم شفافیت داری هم لبه ها بهم نمیریزه البته برا پرو ک من رفتم بالاتر چون aa کمتر بهم میریزه برا سونیم خوب اشاره کردی دقیقا 60 مناسبه اصن عدد 0 یا 10 هیچی نمیذاره بمونه کامل جزعیات و...میگیره تو سامسونگ

من برای گیم میزارم رو 36 همه چی خوبه. برای تلویزیون ( رسی ور ) و کانالهای اچدی رو 50.
قبلا برای گیم رو 50 بود با ps4 معمولی تو بازی هایی مثل فیفا 17 رو چمن موج می افتاد منتها وقتی اوردم رو 36 درست شد . البته الان با pro رو همون 50 هم مشکل نداره و معلومه مشکل از پلی 4 بوده .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دقیقا خوب اشاره کردی عزیز رو ps4 و x1 شارپنس بالا قشنگ تصویر خراب میشد و چ خوب فیفارو مثال زدی دقیقا چمن فیفا نشون میداد اما رو pro باید بالاتر باشه چون اصن aa بهم نمیریزه مث 4 معمولی

Last edited by a moderator:
چ گندی زده بود ب تاپیک این نته افتضاح ما شرمنده از بچه ها بابت این پستا اخر ک پشت هم اومده بود :Dاینم چنتا عکس از انچارتد رو 7970 بدون اپدیت راستش هنوز از پرو راضی نیستم من تصویر بهتری میگرفتم با 4 و x1 عادی حالا نمیدونم شاید مشکل از تنظیماته ولی حالا حالا ها کار داره البته اپدیتا باید انجام بشه وگرنه اینجور نمیشه خیلی نتیجه گرف بزرگترین مشکلم با شارپنسه تو پرو تا الان تصویرا 8985 ام میذارم با اپدیت حتما

اقا محمد تصویر رو داغون کردی که شما.
شارپنس رو 0 بزار یا روی 10.تصویر خیلی طبیعی وصاف و یک دست میشه.
شما خودت وقتی میری بیرون تصاویر رو اینطوری میبینی!؟
اون تنظیماتی که فیلمشو گذاشتم بزار ببین چقدر تصویر طیبعی میشه.
تنظیمات من
بک لایت 20.این بشتگی به خودتون داره
روشنایی 45
کنتراست 100
شارپنس 0 یا 10
رنگ 50 یا 60
نمایرواضح دیجیتال :خاموش
سطح سیاه وسفید :عادی
درخشندگی پویا :خاموش
تمایل رنگ: گرم 2
گاما:1-
فضای رنگ :دلخواه
اینم یک عکس.متاسفانه فلش ندارم. هارد دارم اونم به pro نمیخوره تا از خود دستگاه کپچر کنم.

تلویزیونها تنظیماتشون با هم فرق میکنه
سایتهای نقد وبررسی معمولا برای سونی شارپنسو میزارن روی همون 50 ولی سامسونگ رو میگن بزارید روی 0 یا 10

Attachments

• DSC_0031.JPG
    DSC_0031.JPG
    316.4 KB · مشاهده: 33
Last edited by a moderator:
تلویزیونها تنظیماتشون با هم فرق میکنه
سایتهای نقد وبررسی معمولا برای سونی شارپنسو میزارن روی همون 50 ولی سامسونگ رو میگن بزارید روی 0 یا 10
من كاري ب سايتها ندارم

اينايي ك توضيح دادم سليقه ي خودم بود

برا تي وي سامسونگمون ميذارم روي ١٠ ... واي برا فيلم ميذارم روي ٥٠ ٦٠

ولي برا سوني خودم همون ٦٠ عاليه ...

تنظيماتي ك من برا سامسونگمون ميذارم دقيقا مث تنظيمات خودته آقا محسن ... فقط رنگ ها رو روي حالت سرد ميذارم و گاما رو دست نميزنم و رنگ هم روي ٥٥... بقيش مث مال خودته ... ب نظرم بهترين تنظيمات برا گيم همينه برا تي وي هاي سامسونگ

برا تي وي هاي سوني هم فردا ميذارم تنظيمات خودم رو

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
من كاري ب سايتها ندارم

اينايي ك توضيح دادم سليقه ي خودم بود

برا تي وي سامسونگمون ميذارم روي ١٠ ... واي برا فيلم ميذارم روي ٥٠ ٦٠

ولي برا سوني خودم همون ٦٠ عاليه ...

تنظيماتي ك من برا سامسونگمون ميذارم دقيقا مث تنظيمات خودته آقا محسن ... فقط رنگ ها رو روي حالت سرد ميذارم و گاما رو دست نميزنم و رنگ هم روي ٥٥... بقيش مث مال خودته ... ب نظرم بهترين تنظيمات برا گيم همينه برا تي وي هاي سامسونگ

برا تي وي هاي سوني هم فردا ميذارم تنظيمات خودم رو

تمایل رنگ رو حتما بزار روی گرم 2.روی سرد که اصلا رنگها مایل به ابی میشن وبه درد نمیخوره

• Like
Reactions: Xenon360
تمایل رنگ رو حتما بزار روی گرم 2.روی سرد که اصلا رنگها مایل به ابی میشن وبه درد نمیخوره
دقيقا
يه هاله ي آبي تصوير رو فرا ميگيره ... اما خوب يجورايي بهش عادت كردم و كلا رنگهاي سرد رو بهتر نشون ميده

ولي كم كم سوييچ ميكنم روي گرم ... مرسي از شما

• Like
Reactions: mohsen2012
دقيقا
يه هاله ي آبي تصوير رو فرا ميگيره ... اما خوب يجورايي بهش عادت كردم و كلا رنگهاي سرد رو بهتر نشون ميده

ولي كم كم سوييچ ميكنم روي گرم ... مرسي از شما

به نظر من نرمال از همش بهتره . سرد که میزاری به ابی میزنه گرم که میزاری به قرمز .
در کل اینها بستگی به خود شخص داره و بهتره خودمون هر جور که چشممون بهتر میبینه تنظیم کنیم . مثلا من روز اول که گرفتم با کالیبره سایت rtings تنظیم کردم واقعا به نظر بد که هیچ افتضاح بود ! و بعد چند روز بالا پایین کردم تا بعد دو سه هفته تونستم به کیفیت مناسب از نظر خودم برسم . برای هر پورت هم تنظیمات جداگانه کردم مثلا برای ر سی ور یه جور تنظیم برای پورتی که به ps4 pro وصله یه جور تنظیم و برای پورتی که به wd hd media player و zidoo 4k player وصله باز هر کدوم تنظیمات جدا .

به نظر من نرمال از همش بهتره . سرد که میزاری به ابی میزنه گرم که میزاری به قرمز .
در کل اینها بستگی به خود شخص داره و بهتره خودمون هر جور که چشممون بهتر میبینه تنظیم کنیم . مثلا من روز اول که گرفتم با کالیبره سایت rtings تنظیم کردم واقعا به نظر بد که هیچ افتضاح بود ! و بعد چند روز بالا پایین کردم تا بعد دو سه هفته تونستم به کیفیت مناسب از نظر خودم برسم . برای هر پورت هم تنظیمات جداگانه کردم مثلا برای ر سی ور یه جور تنظیم برای پورتی که به ps4 pro وصله یه جور تنظیم و برای پورتی که به wd hd media player و zidoo 4k player وصله باز هر کدوم تنظیمات جدا .
اینم قبول ندارم که هر چی به چشمم قشنگ امد همون درسته.
هدف تکنولوژیhdr هم بنظرم همینه.رنگهای نزدیک به واقعیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or