داش سعيد هميني ك گفتي انجام دادم و تلوزيون كلا رستارت شد
چقد كيفيت خوب شد ... نوشته ها خيلي شارپ تر و زيبا تر شدن ... لذت بردم
الان شد اين تنظيمات
اين آپديت بتلفيلد با ٥ گيگ دان شه اونوقت ببينم چطوره
حيف ك آنچارتد ريجن آل گيرم نيومد برا تست HDR . حالم گرفته شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام عرفان یعنی خدا بگم چیکارت کنه این همه وقت یه تلوزیوون به این خوبی داره بعد تیک ultra deep colour رو نزدی مادنبال یه تلوزیون hdr ساپورتیم فقط این تیکو بزنیم حالشو ببریم با پرو میدونی که من چنتا صفحه قبلتر گفتم اینو بخون نوشته خودمه برا یکی از بچه ها نوشته بودم توو صفحه های قبل.معلومه همه پستها رو نمی خونی.
سلام دوست عزیز انشالله مبارکت باشه وباهاش همیشه خوش باشی.
شک نکن تووps4 pro کیفیت بهتری خواهی دید من خودم تی ویم hdr ساپورت نیست k4سال 2014 هست و از عمق رنگ 2160X YUV420 بیشتر نمیده رو پرو دوستانی که پرو دارن با تی وی hdr ساپورت میدونن من چی میگم یه گزنیه دیگم داریم رو پرو 2160xFULL RGB که کیفت وعمق رنگ واقعی با داشتن تی وی hdr وتنظیماتی که بعد روشن کردن hdmi deep colour رو تی وی میدی رو کنسول فعال میشه ولی بازم تفاوت رو میشه فهمید رو پرو نصبت بهps4 رو همین تی وی که من دارم به خاطر همین امتحانی که من با داشتن این 2 تا کنسول رو یه تی وی2014 بدون hdr داشتم میگم اینو انگار جفتشون به یه چیز قویتر نیاز دارن هم تی وی شما همps4پرو من یعنی تی وی شما ps4 پرو میخواد وps4 پرو من یه تی وی hdr ساپورت تاکیفت بهتر رو کنسول حس کردحالا انشالله پرو رو انداختی روش میفهمی من چی میگم با این که مهاجرت ps4از تی وی 1080 به تی وی k4 خیلی به چشم میاد من خودم این حس کردم ولی روps4 پرو واقعا پروفمنس تر هست .
در مورد کالبیبره کردنم کاملان باهات موافقم اصلا به این سایتا اعتماد نکنین خودتون کالیبره کنین بچهه ها .نمیدونم اینا فازشون چیه خداد تومن میدی تی وی جدید میگری بعد اینا میان میگن برا گیم sharpness بذارید 0 خوب اون وقت تصویر روح نداره رو 0 کالیبره فقط خودتون.
اینا رو هم وقت کردین حتما تا اخر مطلب بخونید در مورد عمق رنگایی که بالا گفتم اطلاعات خوبی میده اخه دیدم تو چندتا صفحه قبل یکی از بچه ها تی وی جدید گرفته بعد عکس سیتینگ کنسولو گذاشته میگه رو کدوم یکی بزارم کیفیت رو 2160X YUV420 یا 2160xFULL RGB با خوندن مقاله دیگه حساب کار دستتون میاد.
مقایسه HDMI 2.0 با DisplayPort، آیا HDMI با 4K و 60 هرتز تناسبی دارد؟
بررسی اثر کابل و پورت روی کیفیت تصویر تلویزیون و نمایشگر
بی زحمت از دوستان اگه کسی از تی وی hdr ساپورت وps4 pro استفاده کردن توو سیتینگ کنسول رو این 2 تا کیفیت رنگ چنج کننه و بره داخل بازی ببیننه بجز عمق رنگو کنراست بیشتر توو کیفت بازیم تاثیر داره ممنون میشم یکی تست کنه جواب منو بده چون من با این کیفیت رنگ 2160X YUV420 رو اسمون شب بازی ها وصفحه homeاصلی خود ps4 pro نشست نور ورنگ بدی دارم تو تصویر.در اخرم دعا کنید ردیفشه مام این تی وی k4 .2014 بتونیم رد کنیم یهhdr ساپورت بگیریم برا این ps4 pro قبلام گفتم همچین تی وی گرون ایهم نیمیخوام فقط بروز باشه مثلlg uh8500 برا مابسه
راستی امروز اونایی که نسخه بتا اپدیت کنسول ps4 pro به دستشون رسیده یه گزینه توش زیاد شده boost mod باعث میشه بازیهایی قدیمی کنسول که پچ اپدیت براش ندادن رو کنسول رو با فریم ریت بالاتر بازی کنی
زیاد حرف زدم همگی موفق باشید وسلامت همیشه
سعید دقیقا درست میگه کیفیت رنگ در حالت 2160X YUV420نصف هست اگه به لیکهایی که قبلا گذاشته بودم یه نگاه میکردین مفهمیدن اینو خودم الان درگیرشم با این تی وی از این بیشتر 2160X YUV420 بیشتر نمیده بهم درحالی که پرو 2160xFULL RGB ساپورت میکه اینو وبرای این حالت حتما باید تی ویت hdr ساپورت باشه.
خبر خوب تلوزیوون مام قرار امروز برسه الان سه روزه ما رو سرکار گذاشته
سلام بابا ولی خدایی باید حق داد بهشوون میگه تمام جادها یخ زده .
برا مشکل washed out البته من نمیدونم چی هست واز صحبت دوستان یه چیزهایی فهمیدم بنظرم تیک رو کنسول رو Auto2160RGB نذارید ومستقیم دستی بذارید روو 2160RGB رو تی وی هم picture mode بعد انتخاب hdr خود hdr رو مثل حالت گیم و ...... کالیبره کنید حالا نمیدونم تلوزیونهای سونی وسامسونگ این حالت رو که خود hdr رو هم میشه کالیبره کرد رو داره یا نه ولی این lguh8500 که ما سفارش دادیم این حالت رو داره بعلاوه hdr effect که توو چند تا حالت hdr standard .hdr brightness.hdr vivid کالیبره میشه اگه اون حالت hrd game modeکه قبلا گفتم بهش زیاد بشه با اپدیت دیگه حرف نداره اگه امرووز فردا برسه یکم باهاش کار میکنم میگم اینجا دقیق.