rejhna
کاربر سایت
دوست عزیز متر زدم دقیقا با پایه 48 سانته.باشه فردا بعدظهر دقیق بهت میگم.
دوست عزیز متر زدم دقیقا با پایه 48 سانته.باشه فردا بعدظهر دقیق بهت میگم.
عزیزw828bوw800b فکرک نم جفتشون یکی هستم فقط برای منطقه های مختلفه و فرقشون اگه اشتباه نکنم فقط وجود ر س ی و ر داخلی هستشسلام دوستان برای خرید تلیویزیون نیاز به کمک دارم.
ابتدا تصمیم به خرید sony 42 w800b گرفتم بعد از مراجعه به فروشگاهی برای خرید دیدم که تصویرش کدر هست بعد از تحقیقاتی کوچک تصمیم به خرید SONY KDL-42W828B شد ولی دو به شک هستم چون چندجا دیدم motio flow 400 هستش آیا این تصویرش به اندازه sony w800a خوب میشه یا نه آیا مدل 828 رو بخرم یا نه چون کیفیت تصویرش رو جایی ندیدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست خوبم تصویر کدر رو حالت پیش فرض اکثر تی وی هاست.سلام دوستان برای خرید تلیویزیون نیاز به کمک دارم.
ابتدا تصمیم به خرید sony 42 w800b گرفتم بعد از مراجعه به فروشگاهی برای خرید دیدم که تصویرش کدر هست بعد از تحقیقاتی کوچک تصمیم به خرید SONY KDL-42W828B شد ولی دو به شک هستم چون چندجا دیدم motio flow 400 هستش آیا این تصویرش به اندازه sony w800a خوب میشه یا نه آیا مدل 828 رو بخرم یا نه چون کیفیت تصویرش رو جایی ندیدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
Samsung S24D395HP Plus 24inch PLS LED Monitor
این مدل چطوره برای گیم؟
سلام.تا چند روز دیگه میخوام از بین این دو مدل یکی رو بگیرم:
1:تلویزیون W800B 50 inch sony
2.Samsung 46 inch F7770
تا دلتون بخواد مرددم که کدومو بخرم.سونی که امتحان خودشو پس داده.میترسم سامسونگ رو بگیرم ولی اون کیفیت مد نظرمو نداشته باشه.پول زیادیم هست.
خیلیا میگن سامسونگه از سونیه بهتره.ولی خودم که بدجوری بین دو راهی گیر کردم.اگه میشه یه نفر که واقعا سر رشته داره راهنماییم کنه.
در وهله اول تلویزیونو واسه بازی و بعدش واسه دیدن فیلم میخوام.
راستی از میهن مارکت بخرم فروشنده هاش معتبرن؟
میهن مارکت - قيمت فروش تلویزیون ال ای دی سه بعدی LED 3D - سونی SONY KDL-50W800B 50 Inch
میهن مارکت - قيمت فروش تلویزیون ال ای دی سه بعدی LED 3D - سامسونگ SAMSUNG 46F7770 46inch
دوست عزیز اگر برای گیم میخوای ک حتما سونی رو انتخاب کن. تلویزیونهای سامسونگ لگ بالایی دارن ک تو بازی اذیت میشی. بر عکس تلویزونهای سونی برا گیم بسیار عالی هستنسلام.تا چند روز دیگه میخوام از بین این دو مدل یکی رو بگیرم:
1:تلویزیون W800B 50 inch sony
2.Samsung 46 inch F7770
تا دلتون بخواد مرددم که کدومو بخرم.سونی که امتحان خودشو پس داده.میترسم سامسونگ رو بگیرم ولی اون کیفیت مد نظرمو نداشته باشه.پول زیادیم هست.
خیلیا میگن سامسونگه از سونیه بهتره.ولی خودم که بدجوری بین دو راهی گیر کردم.اگه میشه یه نفر که واقعا سر رشته داره راهنماییم کنه.
در وهله اول تلویزیونو واسه بازی و بعدش واسه دیدن فیلم میخوام.
راستی از میهن مارکت بخرم فروشنده هاش معتبرن؟
میهن مارکت - قيمت فروش تلویزیون ال ای دی سه بعدی LED 3D - سونی SONY KDL-50W800B 50 Inch
میهن مارکت - قيمت فروش تلویزیون ال ای دی سه بعدی LED 3D - سامسونگ SAMSUNG 46F7770 46inch