nathan mckane
کاربر سایت
منظورت از سایه اینه که تصویر جا میمونه? فک کنم مشکل ذاتی تلویزیون های ال ای دیه.دوستان سامسونگ مدل 6390 دارم تو حرکت کاراکترها رنگ ها شدیدا سایه میندازه در صورتی که تو حالت game هست، بنظرتون چیکار کنم؟
منظورت از سایه اینه که تصویر جا میمونه? فک کنم مشکل ذاتی تلویزیون های ال ای دیه.دوستان سامسونگ مدل 6390 دارم تو حرکت کاراکترها رنگ ها شدیدا سایه میندازه در صورتی که تو حالت game هست، بنظرتون چیکار کنم؟
بله همین منظورم بود ولی خیلی آزاردهندست من تو مانیتور lcd که شش سال پیش خریدم 60 هرتز هم هست این اتفاق نمیوفته.منظورت از سایه اینه که تصویر جا میمونه? فک کنم مشکل ذاتی تلویزیون های ال ای دیه.
این سوال دقیقا سوال منم هست.دوست عزیزمون rznrz06 میفرمایند سونی رو بگیرم.ولی saied72 عزیزمیفرمایند سامسونگ رو بگیرم.منم که سر رشته ای ندارم. میترسم انتخاب خوبی نکنم.پدر گرامی هم اوکی رو داده الان فقط مونده من تصمیم بگیرم کدومو بیارم.
ممنون از تمامی دوستان.انتخابم همون سونی W800B شد.دوست عزیز اگر برای گیم میخوای ک حتما سونی رو انتخاب کن. تلویزیونهای سامسونگ لگ بالایی دارن ک تو بازی اذیت میشی. بر عکس تلویزونهای سونی برا گیم بسیار عالی هستن
ممنون از تمامی دوستان.انتخابم همون سونی W800B شد.
راستی از اونجایی که من فیلم زیر نویس زیاد میبینم و تلویزیون سونی هم قابلیت پخش فیلم های با زیر نویس جدا رو نداره.راه حلتون واسه حل این مشکل چیه؟
نه دوست عزیز.مطمئنم که این قابلیتو نداره.لطفا برای حل مشکل کمکم کنید.باید چه وسیله ای براش بخرم که بتونم باهاش فیلم mkv با زیر نویس جدار روش ببینم؟کیس کامپیوتر رو میشه بهش وصل کرد؟کیسم کابل hdmi میخوره اگه بشه بهش وصل کرد که راحت میتونم فیلم با زیر نویس جدا رو تلویزیون ببینم.فکر میکنم این مربوط به نسخه های قدیمی Sony می شد که این امکان نبود و در تلویزیون های جدید مشکلی نباشه !
نه دوست عزیز.مطمئنم که این قابلیتو نداره.لطفا برای حل مشکل کمکم کنید.باید چه وسیله ای براش بخرم که بتونم باهاش فیلم mkv با زیر نویس جدار روش ببینم؟کیس کامپیوتر رو میشه بهش وصل کرد؟کیسم کابل hdmi میخوره اگه بشه بهش وصل کرد که راحت میتونم فیلم با زیر نویس جدا رو تلویزیون ببینم.
در مورد مانیتورهای 24" (23.5"واقعی) کسی میتونه سایز اسکرین (بدون پنل) رو به cm بده.
مثلا سایز این vn247h_ asus
...
چون میخوام با 22" که خودم دارم مقایسه کنم ببینم اصلا ارزش داره 24 بگیرم یا همین 22 رو نگه دارم.ولی احساس میکنم عرضش خیلی از 22 بیشتره
کسی اینجا با پلاسمای ۴۳ اینچ سامسونگ پلی استیشن ۳ یا ۴ یا اکسباکس بازی کرده? فردا میخوام بگیرم اگه تجربه ای داشتید ممنون میشم در جریان بزارید
دوستان مانیتور tv ال جی خوبه؟قیمتش750
سلام
دوستان من چندجا زنگ زدم قیمت sony 32w670 بپرسم
اکثر جاها نداشتن چندجا هم که داشت گفت با گارانتی دو ساله شرکت بازرگانی ایران
قیمت هم گفتن 1900
یکی از دوستان دو سه صفحه قبل زده بود 1320 خریدن
فکر کنم بدون گارانتی باشه واسه ایشون
بنظرتون ارزش داره واسه گارانتی 600 تومن اضافی بده آدم ؟
من خودم تهران هستم و هنوز حضوری نرفتم جمهوری
حالا بنظرتون این تلویزیون ارزش داره با این قیمت بخریم ؟
اگه جایی سراغ دارید ارزون تر باشه ممنون میشم بگید
من چون اتاقم کوچیکه و کلا 10 متره 32 اینج میخوام
فکر میکنم بیشتر از 32 واسه اتاقم بزرگ باشه و چشمم اذیت شه
باز اگه دوستان نظری دارن یا مدل خاصی ... ممنون میشم کمک کنید
اگه میشه سریع جواب بدین
چون با این گرونی دلار میترسم لوازم برقی هم گرون شه و ....
درودسلا دوستان سایز حداقل ۴۸ تا حداکثر ۶ تومن چی گیرم میاد.اگه مقدوره از هر برند یکی دو مورد معرفی کنید؟
من میگم حداکثر ۶ تومن شما میگی ۲۷۰۰ بزار روش!!!؟ مجبور نیستید به همه سوالا جواب بدید!درود
شما یه 2700 دیگه بزار روش sony 4k 55X8500 بگیر.
وگرنه 46W904A
یا یکمی دیگه صبر کن سری B شو بخر.
SONY XPERIA Z3