خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلا دوستان سایز حداقل ۴۸ تا حداکثر ۶ تومن چی گیرم میاد.اگه مقدوره از هر برند یکی دو مورد معرفی کنید؟

میتونی UHD هم بگیری و این مدل قیمتش خیلی مناسبه!
LG 55UB8500

حدود 6.5 قیمتشه و روش یه سینمای خانگی هم هدیه داره که اگه اونو برنداری یا بفروشی قیمتش زیر 6 تومن تموم میشه!

من میگم حداکثر ۶ تومن شما میگی ۲۷۰۰ بزار روش!!!؟ مجبور نیستید به همه سوالا جواب بدید!
حداقل کامل نوشته هام رو تا آخر بخون بعد قاطی کن.
مدلهایی که معرفی کردم از 4900 قیمت داره تا 8700.
بازهم شما ببخشید

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
فرقش با lg la96500 چیه؟

96500 ظاهرش فرق میکنه و پایین پنل سیستم صوتی داره که درسته صداش بهتره ولی به نظر من خیلی زشت شده تلویزیون!

UB8500 هم انجین تصویرش بهتره و هم اینکه WEB OS داره و امکانات اسمارتش بیشتره و شیک تر هم هست!

اگه اشتباه نکنم 96500 هدیه هم نداره

96500 ظاهرش فرق میکنه و پایین پنل سیستم صوتی داره که درسته صداش بهتره ولی به نظر من خیلی زشت شده تلویزیون!

UB8500 هم انجین تصویرش بهتره و هم اینکه WEB OS داره و امکانات اسمارتش بیشتره و شیک تر هم هست!

اگه اشتباه نکنم 96500 هدیه هم نداره
La96500 قطعا بهتره چون پنلش local dimming داره که تو این قیمتا هیچکدوم ندارن که باعث کنتراست بالاتر و مشکی عمیق تر میشه که کیفیت بهتری داره صدای بهترم داره هدیه نداره ولی ارزون تره از اونه حتی بدون هدیه

سایز واقعی 24 ها معمولا 23.6 اینچ هست که اگه قطر مانیتور رو اندازه بگیری میشه 59.9 سانتی متر شما فکر کن 60 سانتی متر

- - -ویرایش - - -

این همه تی وی ال ای دی چرا پلاسما ولی اگه خواستی بگیری حتما فول اچ دی باشه

- - -ویرایش - - -

خیر مانیتور تی وی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه کیفیت پایین لگ بالا زمان پاسخدهی افتضاح
شما اگه تا 750 میخوان میتونید مانیتور سامسونگ 24d395hplus بگیرید حدود 680 تومان با یه گیرنده دیجیتال حدود 60 تا 80 تومان
ولی مدل 395 یک ورودی اچ دی ام ای داره مدل 595 دوتا

- - -ویرایش - - -

خیر به هیچ عنوان ارزش نداره 1900 بدی به 670 نهایت همون 1500 تا 1600 بیشتر نمیرزه همینم زیاده
میتونید به 32 های سامسونگ هم فکر کنید که حدود 1000 تا 1100 قیمت دارند نگران گرانی هم نباشید هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته

ممنون از جوابت دوست عزیز
واسه من قیمت مهم نیست بیشتر سایز مهمه
من کلا فاصله م با tv دو -سه متره
اگه سایز بزرگتر از 32 بگیرم چشام اذیت میشه ؟
راستش زیاد از مارک سامسونگ خوشم نمیاد چون زیاد ازش بد شنیدم که میگن زود خراب میشه و ....
بقیه دوستان هم اگه نظری یا پیشنهادی دارن بگن ممنون میشم

ممنون از جوابت دوست عزیز
راستش زیاد از مارک سامسونگ خوشم نمیاد چون زیاد ازش بد شنیدم که میگن زود خراب میشه و ....
اگه فاصلتون دو سه متره تا 48 هم مشکل نداره و برای بازی هم با توجه به سایت cnet که خیلی هم معروفه گفته بود Sony w800 نسبت به بقیه اینپوت لگ پایینی داره که واسه گیم مناسبش کرده.

ممنون از جوابت دوست عزیز

اگه فاصلتون 2 تا 3 متره سایز 40 یا 42 برای شما خوبه حالا بستگی به بودجه میتونید سونی یا الجی تهیه کنید

دوستان این تلویزیونهای های که از بانه میاد و با اینای که گارانتی شرکت بازرگانی ایران داره چه فرقی داره؟
فقط فرقش گارانتی دار بودنشه ؟ یا اینکه کیفیت ساختشون هم فرق داره ؟
اخه بعضی سایتهای که واسه بانه س زده ساخت مالزی
ولی میگن این گارانتی بازرگانی ایران مونتاژ ایران
اگه کسی از دوستان اطلاعات کاملی داره میشه لطفا راهنمایی کنه ؟
بنظرتون کدومش ارزش خرید داره ؟
مثلا الان w670 از بانه بگیرم میشه حدودا 1500 ولی با گارانتی میگن 1900
از نظر پولی مشکلی ندارم فقط نگران کیفیت ساختشم

آخرین ویرایش:
عزیزان میتونند از این جدول استفاده کنند.
2905499a112bae20a6985a152dc511ba.jpg

SONY XPERIA Z3

بنده همون Sony W800B 50 inch رو گرفتم.از تمامی دوستانی که راهنماییم کردن کمال تشکر رو دارم.مخصوصا داداش رضای عزیز که خیلی اذیتش کردم و آقا سعید و مهدی گرامی.:x
انشالله تلویزیون شنبه میرسه دستم و از کیفیتش براتون عکس میذارم.انشالله که انتخاب خوبی کرده باشم:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or