خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان
تو سایت دیجی کالا مشخصات کامل مثل زمان پاسخگویی یا چند هرتز بودن رو ننوشته از چه سایتی میتونم اینا رو ببینم؟
تلویزیون led ال.جی شنیدم واقعا led نیست و فقط دور تا دور صفحه led هست! درسته؟ سامسونگ و سونی چطور؟ فکر کنم این دوتا فول ال ای دی باشند؟

آخه باید بدونم چند هرتزه و زمان پاسخگوییش چقدره، شاید با همون قیمت سامسونگ بهتر باشه!

اینا مد نظرم هست:
Sony KDL-48W600 TV سه بعدی نیست. قیمت 3.000
و این سه تا سامسونگ که بین 2.400 تا 2.900 هستن: Samsung 48H5865 TV ، Samsung 48H5855 TV ، Samsung 48H6430 TV

اگر سه بعدی بودن توجیح داره این سه مدل هم هست:
samsung 46H6355 TV قیمت 2.500
Samsung 46H6330 TV قیمت 2.800
Samsung 48H6490 Smart TV قیمت 3.500

مدل دیگه ای از سونی در این رنج قیمت وجود داره؟
بنظرتون 48 معمولی بهتره یا 46 سه بعدی؟

آخه باید بدونم چند هرتزه و زمان پاسخگوییش چقدره، شاید با همون قیمت سامسونگ بهتر باشه!

اینا مد نظرم هست:
Sony KDL-48W600 TV سه بعدی نیست. قیمت 3.000
و این سه تا سامسونگ که بین 2.400 تا 2.900 هستن: Samsung 48H5865 TV ، Samsung 48H5855 TV ، Samsung 48H6430 TV

اگر سه بعدی بودن توجیح داره این سه مدل هم هست:
samsung 46H6355 TV قیمت 2.500
Samsung 46H6330 TV قیمت 2.800
Samsung 48H6490 Smart TV قیمت 3.500

مدل دیگه ای از سونی در این رنج قیمت وجود داره؟
بنظرتون 48 معمولی بهتره یا 46 سه بعدی؟
دوست عزیز هرتز بیشتر ی ترفند تبلیغاتیه ک هیچ کاربردی برا گیم نداره. اینپوت لگ و موشن بلور تاثیر داره که تلویزیون w600b از هر دو لحاظ بهتر از تلویزیونهای هم قیمت خودشه. اما اگر برای فیلم و سریال بیشتر میخواین فک کنم سامسونگ بهتر باشه چون motion interprolation داره تصاویر رو بدون سایه تصویر نشون میده ک البته این گزینه برای گیم تاثیری نداره

تا سقف 2 تومن چی میتونم بخرم مانیتور بخرم یا tv
با این قمیت حتما تی وی بگیر

Last edited by a moderator:
ممنون عباس جان، اطلاع داری زمان پاسخگویی Response timeـش چند میلی ثانیه است؟

بنظرتون خرید 55 اینچ توجیح اقتصادی داره؟
مثلا سونی 50 اینچ تقریبا با سامسونگ 55 اینچ قیمتشون یکیه!
Samsung 55H6490 Smart TV
KDL-50W800B | سونی
KDL-50W800B | سونی

اگه سه بعدی بودن مهم نیست (که احتمالا تا چند سال دیگه برای بازی مهم نباشه) بنظرتون عاقلانه هست معمولی بگیرم یا نه همون سه بعدی رو بگیرم؟

.W800B 50 inch چهار میلیون و صد

مبارکه چه قیمت خوبی هم گرفتی! الان تو سایت زده 4.980 ! واقعا به این سایتها نمیشه اعتماد کرد
KDL-50W800B | سونی

زاویه دیدش رو نوشته 89 درجه، بنظرتون خوبه یا از کنار که نگاه میکنید آزار دهنده است؟

سلام
دوستان من بلاخره یه تلویزیون 32 اینچ سونی w670 خریدم
خواستم از همه تشکر کنم که کمک کردن
من هفته پیش خریدم ولی وقت نکردم باهاش بازی کنم
دیشب باهاش بازی کردم و هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت. من زیاد اطلاعات فنی ندارم راجبع tv ولی از نظر ظاهری و تو بازی واقعا عالیه
فقط من باگارانتی دو ساله شرکت بازرگانی ایران خرید 1750 (تو تاریخ 1393/09/12)
اینم بگم کل جمهوری رو گشتم و فقط 5-6 تا مغازه داشتن که همشون تو اون تاریخ میدادن 1900 و فقط این مغازه میداد 1750
بازم ممنون از همه بچه ها واسه راهنمایی های خوب و مفیدشون

ممنون عباس جان، اطلاع داری زمان پاسخگویی Response timeـش چند میلی ثانیه است؟

بنظرتون خرید 55 اینچ توجیح اقتصادی داره؟
مثلا سونی 50 اینچ تقریبا با سامسونگ 55 اینچ قیمتشون یکیه!
Samsung 55H6490 Smart TV
KDL-50W800B | سونی
KDL-50W800B | سونی

اگه سه بعدی بودن مهم نیست (که احتمالا تا چند سال دیگه برای بازی مهم نباشه) بنظرتون عاقلانه هست معمولی بگیرم یا نه همون سه بعدی رو بگیرم؟

مبارکه چه قیمت خوبی هم گرفتی! الان تو سایت زده 4.980 ! واقعا به این سایتها نمیشه اعتماد کرد
KDL-50W800B | سونی

زاویه دیدش رو نوشته 89 درجه، بنظرتون خوبه یا از کنار که نگاه میکنید آزار دهنده است؟
معمولا شرکت ها زمان پاسخ گویی تلویزیون هاشونو اعلام نمیکنن اما در حالت عادی تلویزیون سامسونگ از ای لحاظ کمی بهتره اما تلویزیون سونی قابلیتی داره به اسم led motion ک اگه فعالش کنی نور تصویر کم میشه اما رسپانس تایم افزایش پیدا میکنه. اگه میتونی هزینه کنی اینچ بالاتر بگیری ک خیلی خوبه مخصوصا sony 50w800b ک ی گزینه ی عالی هست. در ضمن دوستمون ک ۴۱۰۰ گرفتن بدون گارانتی بوده و با گارانتی همون حدودای ۴۷۰۰ تا ۹۰۰ هسش. زاویه دید تلویزونهای سامسونگ و سونی ک از پنل های va استفاده میکنن محدودتر از تلویزونهای الجی هست ک از پنل های ips استفاده میکنن اما در مقابلش سامسونگ و سونی کنتراست بیشتری داره پنل هاشون. زاویع دیدشون فک میکنم کافی باشه به هر حال

با توجه به بودجم کدوم یکی از این تلوزیون ها مناسبه
Sony KDL-40W600 TV - تلویزیون سونی KDL-40W600

Samsung 40H6390 TV - تلویزیون سامسونگ 40H6390
برای بازی میخوای w600 بگیر

Last edited by a moderator:
بخاطر 200 هرتز بودنش میگم کم نیستش ؟

نمیخوام تو بازیا کم بیاره
هرتز عنوان شده توسط شرکت ها یک ترفند تبلیغاتی هست و تاثیری تو بازی نداره اصلا. هر دوی این تلویزیون ها خوب هستند برای گیم اما من خودم w600b رو میپسندم بخاطر اینپوت لگ پایین و قابلیت backlight strobing موسوم به led motion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or