خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود.دو تومن برا گیم و فیلم چی گزینه ای پیشنهاد میکنید؟(42 اینچ)
ارزش داره تا عید 1 تومن دیگه ام بذارم روش و TV سه تومنی بخرم یا اینکه تفاوت فاحش نیست و همون دو تومن هزینه کنم؟

تفاوت قيمت 42 اينچ اين مدل با 50 اينچ خيلي زياده .انقدر هزينه كردن براي 50 اينچش ارزش داره ؟؟؟
بستگی به فاصلتون داره با تلویزیون. برا اتاق خواب توصیه نمیشه پنجاه اینچ اما کلا اینچ بالاتر لذت تماشای بیشتری داره. البته خودتون برید تو مغازه ی مقایسه کنید بینم کدومش بیشتر میپسندید

درود.دو تومن برا گیم و فیلم چی گزینه ای پیشنهاد میکنید؟(42 اینچ)
ارزش داره تا عید 1 تومن دیگه ام بذارم روش و TV سه تومنی بخرم یا اینکه تفاوت فاحش نیست و همون دو تومن هزینه کنم؟
Sony w600b و samsung 6350
فک نمیکنم تا عید محصول جدیدی وارد بازار بشه اگرم بشه فک نمیکنم تفاوت محسوسی وجود داشته باشه

ممنون عباس جان، اطلاع داری زمان پاسخگویی Response timeـش چند میلی ثانیه است؟

بنظرتون خرید 55 اینچ توجیح اقتصادی داره؟
مثلا سونی 50 اینچ تقریبا با سامسونگ 55 اینچ قیمتشون یکیه!
Samsung 55H6490 Smart TV
KDL-50W800B | سونی
KDL-50W800B | سونی

اگه سه بعدی بودن مهم نیست (که احتمالا تا چند سال دیگه برای بازی مهم نباشه) بنظرتون عاقلانه هست معمولی بگیرم یا نه همون سه بعدی رو بگیرم؟

مبارکه چه قیمت خوبی هم گرفتی! الان تو سایت زده 4.980 ! واقعا به این سایتها نمیشه اعتماد کرد
KDL-50W800B | سونی

زاویه دیدش رو نوشته 89 درجه، بنظرتون خوبه یا از کنار که نگاه میکنید آزار دهنده است؟
بنده بدون گارانتی گرفتم.ولی از لحاظ پیکسل سوخته و غیره کاملا بررسیش کردم که مشکلی نداشته باشه.در مورد گارانتی ام یه توضیحاتی بدم:تکنو سرویس فقط آداپتور تلویزیونوگارانتی میکنه،بقیه اجزا از جمله پنل تلویزیون که مهمترین قسمت تلویزیون هستش رو گارانتی نمیکنه.قیمت گارانتی تکنو سرویس 25 هزار تومان هستش.ولی یه گارانتی دیگه هست که نپرسیدم اسمشو.این گارانتی پنل تلویزیون رو هم شامل میشه ولی قیمتش 400 هزار تومان هست.
در مورد زاویه دیدم اصلا نگران نباش خیلی خوبه.
عزیزانی که میگن اینچ بالاتر ارزش داره یا نه باید بگم بله اینچ بالاتر کاملا ارزش داره.حتی سه اینچ واسه تلویزیون سه اینچه چون دیدم حتی بین 47 و 50 چه تفاوت آشکاری وجود داره.اصلا در تلویزیون جماعت این اینچه که قیمت ها رو تعیین میکنه.

آخرین ویرایش:
دوستان تا سقف 5 میلیون چه تلوزیونی پیشنهاد میکنید؟(سونی باشه، از 42 به بالا:D ) کلا برای هر چیزی نه فقط بازی!:D
تلویزیون sony w800b اندازه پنحاه اینچش یه انتخاب عالیه برا فیلم بازی و همه چی. حیف ک پولش ندارم. خودم فک کنم یه w600b بگیرم

دوستان کسی که توی زمینه تنظیمات تصویر و اینا ماهر هست میدونه بهترین تنظیم برای مانیتور ASUS VX238H چی هست ؟ فک نکنم فرقی با تنظیمات vn247H داشته باشه . یه تنظیم خیلی خوب و بهینه واسش میخوام که PS4 و گیم کاملا ترکیب عالی بده ....

سلام
من میخوام برا اتاقم یه مانیتور بخرم که بعضی از بازی هارو تو اتاقم بازی کنم فاصلم تا مانیتور خیلی کمه برا همین فک میکنم بیش از 24 لازم نباشه اگه مانیتور خوبی 24 اینچ سراغ دارید بگید فقط خواهشا 1080 باشه
ممنون از پاسخت دوست عزیز

دوستان همونطور که میدونید سری W سونی وقتی که میخوای بازی کنی، اتوماتیک میره رو گیم مود
حالا خواستم بپرسم که این خودش تنظیمات خوبی هست یا یکم دستکاری لازمه که انجام بدیم؟ اگه لازمه، یه تنظیم خوب بگید
ممنون

دوستان همونطور که میدونید سری W سونی وقتی که میخوای بازی کنی، اتوماتیک میره رو گیم مود
حالا خواستم بپرسم که این خودش تنظیمات خوبی هست یا یکم دستکاری لازمه که انجام بدیم؟ اگه لازمه، یه تنظیم خوب بگید
ممنون
غیر از motionflow که inputlag رو زیاد میکنه میتونی تنظیمات دیگه رو تغییر بدی تا به تصویر دلخواهت برسی.مثلا روشنایی رو کم یا زیاد کنی و ...
مدل tv شما چیه؟

سلام
من میخوام برا اتاقم یه مانیتور بخرم که بعضی از بازی هارو تو اتاقم بازی کنم فاصلم تا مانیتور خیلی کمه برا همین فک میکنم بیش از 24 لازم نباشه اگه مانیتور خوبی 24 اینچ سراغ دارید بگید فقط خواهشا 1080 باشه
ممنون از پاسخت دوست عزیز
بودجتون چقدره؟
بهترین مدل 24 اینچی که میشناسم این مدله :ASUS VG248QE

غیر از motionflow که inputlag رو زیاد میکنه میتونی تنظیمات دیگه رو تغییر بدی تا به تصویر دلخواهت برسی.مثلا روشنایی رو کم یا زیاد کنی و ...
مدل tv شما چیه؟

البته همین Game Mode ای که خودش تنظیم میکنه خوبه ها ، ولی احساس میکنم میتونه بهتر هم بشه
W828B

البته همین Game Mode ای که خودش تنظیم میکنه خوبه ها ، ولی احساس میکنم میتونه بهتر هم بشه
W828B
من خودم بیشتر حالت تصویر رو از خنثی میزارم رو گرم 1.اینجوری بنظرم تصویر طبیعی تر بنظر میرسه.شما هم یه امتحان بکن.
مدل تی وی w904

من خودم بیشتر حالت تصویر رو از خنثی میزارم رو گرم 1.اینجوری بنظرم تصویر طبیعی تر بنظر میرسه.شما هم یه امتحان بکن.
مدل تی وی w904

تو قسمت گیم مود اینکارو میکنی دیگه اره ؟
فقط همین یه گزینه رو تغییر میدی؟
و اینکه واس همیشه ذخیره میشه این تنظیمات؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or