بستگی به فاصلتون داره با تلویزیون. برا اتاق خواب توصیه نمیشه پنجاه اینچ اما کلا اینچ بالاتر لذت تماشای بیشتری داره. البته خودتون برید تو مغازه ی مقایسه کنید بینم کدومش بیشتر میپسندیدتفاوت قيمت 42 اينچ اين مدل با 50 اينچ خيلي زياده .انقدر هزينه كردن براي 50 اينچش ارزش داره ؟؟؟
Sony w600b و samsung 6350درود.دو تومن برا گیم و فیلم چی گزینه ای پیشنهاد میکنید؟(42 اینچ)
ارزش داره تا عید 1 تومن دیگه ام بذارم روش و TV سه تومنی بخرم یا اینکه تفاوت فاحش نیست و همون دو تومن هزینه کنم؟
بنده بدون گارانتی گرفتم.ولی از لحاظ پیکسل سوخته و غیره کاملا بررسیش کردم که مشکلی نداشته باشه.در مورد گارانتی ام یه توضیحاتی بدم:تکنو سرویس فقط آداپتور تلویزیونوگارانتی میکنه،بقیه اجزا از جمله پنل تلویزیون که مهمترین قسمت تلویزیون هستش رو گارانتی نمیکنه.قیمت گارانتی تکنو سرویس 25 هزار تومان هستش.ولی یه گارانتی دیگه هست که نپرسیدم اسمشو.این گارانتی پنل تلویزیون رو هم شامل میشه ولی قیمتش 400 هزار تومان هست.ممنون عباس جان، اطلاع داری زمان پاسخگویی Response timeـش چند میلی ثانیه است؟
بنظرتون خرید 55 اینچ توجیح اقتصادی داره؟
مثلا سونی 50 اینچ تقریبا با سامسونگ 55 اینچ قیمتشون یکیه!
Samsung 55H6490 Smart TV
KDL-50W800B | سونی
KDL-50W800B | سونی
اگه سه بعدی بودن مهم نیست (که احتمالا تا چند سال دیگه برای بازی مهم نباشه) بنظرتون عاقلانه هست معمولی بگیرم یا نه همون سه بعدی رو بگیرم؟
مبارکه چه قیمت خوبی هم گرفتی! الان تو سایت زده 4.980 ! واقعا به این سایتها نمیشه اعتماد کرد
KDL-50W800B | سونی
زاویه دیدش رو نوشته 89 درجه، بنظرتون خوبه یا از کنار که نگاه میکنید آزار دهنده است؟
تلویزیون sony w800b اندازه پنحاه اینچش یه انتخاب عالیه برا فیلم بازی و همه چی. حیف ک پولش ندارم. خودم فک کنم یه w600b بگیرمدوستان تا سقف 5 میلیون چه تلوزیونی پیشنهاد میکنید؟(سونی باشه، از 42 به بالا) کلا برای هر چیزی نه فقط بازی!
![]()
تا سقف پنج میلیون بدون هیچ تردیدی W904A 46 inch سونی.فوقالعاده است.دوستان تا سقف 5 میلیون چه تلوزیونی پیشنهاد میکنید؟(سونی باشه، از 42 به بالا) کلا برای هر چیزی نه فقط بازی!
![]()
غیر از motionflow که inputlag رو زیاد میکنه میتونی تنظیمات دیگه رو تغییر بدی تا به تصویر دلخواهت برسی.مثلا روشنایی رو کم یا زیاد کنی و ...دوستان همونطور که میدونید سری W سونی وقتی که میخوای بازی کنی، اتوماتیک میره رو گیم مود
حالا خواستم بپرسم که این خودش تنظیمات خوبی هست یا یکم دستکاری لازمه که انجام بدیم؟ اگه لازمه، یه تنظیم خوب بگید
ممنون
بودجتون چقدره؟سلام
من میخوام برا اتاقم یه مانیتور بخرم که بعضی از بازی هارو تو اتاقم بازی کنم فاصلم تا مانیتور خیلی کمه برا همین فک میکنم بیش از 24 لازم نباشه اگه مانیتور خوبی 24 اینچ سراغ دارید بگید فقط خواهشا 1080 باشه
ممنون از پاسخت دوست عزیز
غیر از motionflow که inputlag رو زیاد میکنه میتونی تنظیمات دیگه رو تغییر بدی تا به تصویر دلخواهت برسی.مثلا روشنایی رو کم یا زیاد کنی و ...
مدل tv شما چیه؟
من خودم بیشتر حالت تصویر رو از خنثی میزارم رو گرم 1.اینجوری بنظرم تصویر طبیعی تر بنظر میرسه.شما هم یه امتحان بکن.البته همین Game Mode ای که خودش تنظیم میکنه خوبه ها ، ولی احساس میکنم میتونه بهتر هم بشه
W828B
من خودم بیشتر حالت تصویر رو از خنثی میزارم رو گرم 1.اینجوری بنظرم تصویر طبیعی تر بنظر میرسه.شما هم یه امتحان بکن.
مدل تی وی w904