با توجه به چیزایی که گفتی و تجربه خودم
1.انتخابت روی 27 اینچ باشه ( 1 ماه با 27 که بازی کنی دیگه طرف 24 یا 23 نمیری.اگر اوایل دیدی برات بزرگه فوقش مانیتورت رو میکشیش عقبتر) ضمنا اگر بخوای 27 انتخاب کنی طبیعتا خیلی از گزینه های خوب رو از دست میدی مثل این یکی
ASUS - 24" - VG248QE - 3D ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
2.بین پنل ips و tn مجبوری tn انتخاب کنی چون زمان پاسخگویی پایین میخوای ( در حد 2 یا 1 میلی ثانیه)...
3.refresh rate 144 هم که نمیخوای چون توی پستت گفتی 4k نمیخوای چون سیستمت نمیکشه پس refresh rate بالا رو هم نمیکشه
4.چون پنل tn میخوای زاویه دید خوب و رزولوشن بالاتر از 1080*1920 و کلا کیفیت تصویر بهتر رو از دست میدی که اینا رو هم گفتی نمیخوای ( خیلی وقتا مانیتور رو میزه و میخوام دراز بکشم روی زمین فیلم ببینم منتها چون من هم tn انتخاب کردم زاویه دید جالبی نداره و مشکل دارم باهاش)
کلا یک مانیتور 27 اینچ فول اچ دی با پنل tn که زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه بده با حداقل 2 تا ورودی hdmi باید مناسب کارت باشه.من همینجوری توی اینترنت چرخیدم این مدل
ASUS - 27" - VS278H ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
از رایان صبا دیدم.منتها یکی اینکه رایان صبا گرون میده یکی دیگه هم اینکه فریم دور این مانیتور به نظرم پرقطر آمد که جالب نیست.ولی مشخصاتش مناسبه.اگه بیشتر بگردی پیدا میکنی.