حدود 600 تا 800 تومنتا وقتی بودجه رو مشخص نکنی نمیشه نظر داد.
بهترین مانیتور زیر 500 هزار تومان که بتونم همزمان ازش هم روی pc و هم روی ps4 استفاده کنم چیه؟
ترجیحا بالای 24 اینچ باشه
از سایت آمازون آمریکا خرید کردن احتیاج به تحقیق زیاد داره.
مثلاً ؛
من چند وقت پیش دستگاه پخش و دانلود فیلم سینمایی و سریال و کلیپ و شو تلویزیونی با کیفیت ULTRA HD 4K بنام FMP-X1 خریدم 699$ که برام دراومد 3 میلیون.
ولی بعد از اومدن متوجه شدم این دستگاه باید با شماره سریال تلویزیونهای آمریکا اکتیو شود.و فعلاً داره خاک میخوره.
![]()
SONY XPERIA Z3
درودسلام رفیق خیلی دوست دارم بگی به من حداق به بچه ها که نگفتی شما کارتون چیه درامدتون چیه خدایش خیلی لارجی....:d
عزیز tv شما و این دستگاه پخش 4K شما توی جمهوری به وفور یافت میشه شاید بگی من پیش خرید کردم یا زودتر گرفتم یا اولین نفر بودم اما خودت میبینی این ها سفارش امریکاست و باید
از داخت بخری یا سفار اسیا رو بخری که دستگاه شما خاک نخوره به نظر بیارش تهران ببرش بگو برات تعوض کن یا اکتیو کنن بهت تحویل تا بتونی ازش استفاده کنی این که الان ضرر....:d
دوستان بهترین تلویزیونهای ۳۲ اینچ سونی چه مدلهایی هستن با چ قیمتی?
سمت سامسونگ نرو.
ال جي و سوني و ايسوس همگي خوب هستند.
ولي بايد بگردي مدل خوب پيدا كني.نميشه گفت همه مدل هاي اين برند خوبه يا نه.
اگر مثل من چشم هاي حساسي داري و زياد با pc كار مي كني مانيتور lcd بخر چون الان يك led سامسونگ دارم داره پدر چشمم رو در مياره.
پس این مونیتور رو بگیر.سلطانه.ASUS VN247H 24 .بیست و چهار اینچ.خوراک گیم.1میلی ثانیه زمان پاسخگوییشه.یعنی حوراکه گیم.من هم الان یه 20 سامسونگ lcd دارم پدر چشمم رو در آورده دنبال یه مانیتوری هستم که چشم رو اذیت نکنه زیاد
من هم الان یه 20 سامسونگ lcd دارم پدر چشمم رو در آورده دنبال یه مانیتوری هستم که چشم رو اذیت نکنه زیاد
سلام خدمت دوستان
سایز مناسب مانیتور برای گیم(pc) چقدر باشه خوبه؟
دوستم میگفت که زیاد بزرگ باشه خوب نیست،برای چشم ضرر داره،چون باید نقاط بیشتری رو ببینی و فعالیتش بیشتر میشه
ی مانیتور خوب معرفی کنید،از نظر بودجه محدودیت ندارم
مرسی از اینکه جواب دادی24 به نظر من خوبه قیمتها هم بین 700 تا 850 هست ولی خوب 27 اینچ باشه بهتره
محدودین بودجه نداری یعنی چی مثلا 4 م میتونی خرج کنی