خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
بهترین مانیتور زیر 500 هزار تومان که بتونم همزمان ازش هم روی pc و هم روی ps4 استفاده کنم چیه؟
ترجیحا بالای 24 اینچ باشه

داداش 24 که فکر نکنم گیر بیاد ...من تازه یه مانیتور خریدم LG IPS 22M55HQ خیلی عالیی هست قیمتش هم عالی هست 520 تومن روم افتاد بدون گارانتی ...
24 میتونی سامسونگ بگیری با پنل PLS که قیمتش 700 تومنی هست شادم کمتر ولی عالی هست مانیتورش

از سایت آمازون آمریکا خرید کردن احتیاج به تحقیق زیاد داره.
مثلاً ؛
من چند وقت پیش دستگاه پخش و دانلود فیلم سینمایی و سریال و کلیپ و شو تلویزیونی با کیفیت ULTRA HD 4K بنام FMP-X1 خریدم 699$ که برام دراومد 3 میلیون.
ولی بعد از اومدن متوجه شدم این دستگاه باید با شماره سریال تلویزیونهای آمریکا اکتیو شود.و فعلاً داره خاک میخوره.
a4cf25ddc41ecf260a913f1f6b7b0b78.jpg

SONY XPERIA Z3

سلام رفیق خیلی دوست دارم بگی به من حداق به بچه ها که نگفتی شما کارتون چیه درامدتون چیه خدایش خیلی لارجی....:d

عزیز tv شما و این دستگاه پخش 4K شما توی جمهوری به وفور یافت میشه شاید بگی من پیش خرید کردم یا زودتر گرفتم یا اولین نفر بودم اما خودت میبینی این ها سفارش امریکاست و باید
از داخت بخری یا سفار اسیا رو بخری که دستگاه شما خاک نخوره به نظر بیارش تهران ببرش بگو برات تعوض کن یا اکتیو کنن بهت تحویل تا بتونی ازش استفاده کنی این که الان ضرر....:d

سلام رفیق خیلی دوست دارم بگی به من حداق به بچه ها که نگفتی شما کارتون چیه درامدتون چیه خدایش خیلی لارجی....:d

عزیز tv شما و این دستگاه پخش 4K شما توی جمهوری به وفور یافت میشه شاید بگی من پیش خرید کردم یا زودتر گرفتم یا اولین نفر بودم اما خودت میبینی این ها سفارش امریکاست و باید
از داخت بخری یا سفار اسیا رو بخری که دستگاه شما خاک نخوره به نظر بیارش تهران ببرش بگو برات تعوض کن یا اکتیو کنن بهت تحویل تا بتونی ازش استفاده کنی این که الان ضرر....:d
درود
عزیز من فروشنده پوشاک هستم.و خداییش قصد پز دادن و اینجور حرفا رو ندارم.عاشق فیلم دیدن اونم با کیفیت بالا هستم،دیگه کیفیت FULL HD نزدیک به یک دهه هست اومده و قدیمی شده و لذت روزهای اول رو نداره.البته حدوداً دو ماه پیش من با لپتاپ 4K تونستم چند تا کلیپ کوتاه از یوتیوب دانلود کنم و ببینم،همین باعث شوق من شد تا پیگیر این دستگاه بشم.
در ضمن تشریف ببرید سایت p30world اونجا من تاپیک تلویزیون 4K رو زدم مال 21 تیر 92 هستش. 4K TV تو سایز 84 اینچ اول SONY تو بهمن ماه 91 تو جمهوری با قیمت 82 میلیون به فروش گذاشت. که تو شمس آباد تهران قم مونتاژ میشه.
بعد از اون سونی 5 خرداد 92 تو آمریکا و چند روز بعد تو آسیا به فروش گذاشت که یکی برای من از مالزی آورد.
ولی این دستگاه FMP-X1 رو من فکر نمیکنم حتی تو خاورمیانه کسی داشته باشه.
اگه خبر دارین بفرمایید ما ببریم بدیم اکتیو کنند.
حتی نمی دونن چی هست.
برای اکتیو کردن باید شماره سریال تلویزیون 55X900A که مخصوص آمریکاست رو گیر بیارم. خیلی ها تو همین فروم به من قول دادن و فرمودند ما آشنامون تو آمریکاست میگیم بهش بره از یکی از نمایندگی ها از پشت TV ببینه و بهت بگه.
در ضمن تلویزیونهایی که تو جمهوری ریخته همگی مونتاژ داخل هستن.چه سونی چه ال جی و چه سامسونگ.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
سمت سامسونگ نرو.

ال جي و سوني و ايسوس همگي خوب هستند.

ولي بايد بگردي مدل خوب پيدا كني.نميشه گفت همه مدل هاي اين برند خوبه يا نه.

اگر مثل من چشم هاي حساسي داري و زياد با pc كار مي كني مانيتور lcd بخر چون الان يك led سامسونگ دارم داره پدر چشمم رو در مياره.

من هم الان یه 20 سامسونگ lcd دارم پدر چشمم رو در آورده دنبال یه مانیتوری هستم که چشم رو اذیت نکنه زیاد

سلام
این مدل خوبه؟

Samsung 48H5855 TV - تلویزیون سامسونگ 48H5855

در حد 3 میلیون تا 3میلیون و نیم
تی وی سایز بزرگی که کیفیت تصویرش خوب باشه هست؟

- - -ویرایش - - -

سلام
این مدل خوبه؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-50412/Samsung-48H5855-TV/%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-48H5855

در حد 3 میلیون تا 3میلیون و نیم
تی وی سایز بزرگی که کیفیت تصویرش خوب باشه هست؟

من هم الان یه 20 سامسونگ lcd دارم پدر چشمم رو در آورده دنبال یه مانیتوری هستم که چشم رو اذیت نکنه زیاد
پس این مونیتور رو بگیر.سلطانه.ASUS VN247H 24 .بیست و چهار اینچ.خوراک گیم.1میلی ثانیه زمان پاسخگوییشه.یعنی حوراکه گیم.
قیمتش حدودا 850 و خودمم تو همین هفته میخرمش.
با 150 تومان بیشتر میتونستم یک tv الجی32 بخرم ولی مانیتور رو ترجیح دادم.کلی تحقیق کردم.برو امارشو در بیار.کلی ویژگی داره که واسه چشم ضرر نداشته باشه.جایزه ی طراحی و کیفیت هم برده.حتما امارشو در بیار
P_500.jpg

ببین چه طراحی داره.

سلام. من یه مشکلی پیدا کردم تو tv وقتی که با hdmi به لبتاب وصله. يه سری کانالها مثل irib hd test رو نمیگیره. خیلی جالبه . البته من کاری باهاش ندارم فعلا. ممکنه مشکل از کابل باشه!؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

اگر نظر من رو مي خواي ديگه led نخر.
برو سمت يك lcd خوب.

(يك برنامه هست به نام f.lux نصبش كن. بعد از پايين صفحه هر دو نشانگرش رو روي فلورسنت بزار تا اندازه زيادي نور آبي كه از ال اي دي منتشر ميشه رو كم مي كنه.)

سلام خدمت دوستان
سایز مناسب مانیتور برای گیم(pc) چقدر باشه خوبه؟
دوستم میگفت که زیاد بزرگ باشه خوب نیست،برای چشم ضرر داره،چون باید نقاط بیشتری رو ببینی و فعالیتش بیشتر میشه
ی مانیتور خوب معرفی کنید،از نظر بودجه محدودیت ندارم

سلام خدمت دوستان
سایز مناسب مانیتور برای گیم(pc) چقدر باشه خوبه؟
دوستم میگفت که زیاد بزرگ باشه خوب نیست،برای چشم ضرر داره،چون باید نقاط بیشتری رو ببینی و فعالیتش بیشتر میشه
ی مانیتور خوب معرفی کنید،از نظر بودجه محدودیت ندارم

24 به نظر من خوبه قیمتها هم بین 700 تا 850 هست ولی خوب 27 اینچ باشه بهتره
محدودین بودجه نداری یعنی چی مثلا 4 م میتونی خرج کنی

24 به نظر من خوبه قیمتها هم بین 700 تا 850 هست ولی خوب 27 اینچ باشه بهتره
محدودین بودجه نداری یعنی چی مثلا 4 م میتونی خرج کنی
مرسی از اینکه جواب دادی
یعنی ٢٧ اینچ،تجربه بهتری از بازی میده؟اینو بخاطر این میگم پشت میز کامپیوتر بازی میکنم
مانیتور 4k هم نمیخوام چون سیستمم نمیکشه!نهایت تا دو میلیون که فک کنم مانیتورای full hd تا این قیمتن
من بین همین دو تا اندازه(٢۴،٢٧) موندم،از اون دسته آدمام که مثلا باید مانیتوره ی مدت دستم باشه تا بفهمم اندازش خوبه یا نه،تو نگاه اول (موقع خرید) متوجه نمیشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or