خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان
لطفا یه تی وی با حداکثر قیمت سه ونیم میلیون از سونی یا الجی معرفی کنید(سامسونگ نگید!!!)سه بعدی و اسمارت باشه!
و اینکه قیمت گارانتی های رسمی باشه ونه بانه چون با هزینه ارسال از بانه هم قیمت گارانتی دار میشه البته اگر توصیه غیر این دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید والبته اگر سایتی رو میشناسید که خرید از بانه باشه و بصرفه بازهم ممنون میشم بگید
با تشکر:)

بچه ها توی سایز 32 این سامسونگ F6450 اگر پیدا کردین حتما بخرین من تازه خریدم این از مانیتور LG که داشتم 3D هم داشت و tv خونه سری 5 تصویر خیلی بالایی داره توی The last of us
همه تکسچر ها با باهترین کیفیت دیده میشه واقعا قبلا این طوری حال نکرده بودم عالیه.....:d

این توئیت سونی هست واسه تخفیف جمعه سیاه:(:

stocs63ch0ia37bl84za.jpg
5s48701mn0aox7gvk5fm.jpg

یه سوال:یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونیم اینجور چیزا رو از طریق خرده فروشیهای خارجی مثل آمازون و.... بوسیله اینترنت از توی این زندون بخریم و دم در خونمون تحویلش بگیریم؟:|:-/

stocs63ch0ia37bl84za.jpg
5s48701mn0aox7gvk5fm.jpg

یه سوال:یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونیم اینجور چیزا رو از طریق خرده فروشیهای خارجی مثل آمازون و.... بوسیله اینترنت از توی این زندون بخریم و دم در خونمون تحویلش بگیریم؟:|:-/
اتفاقا من دیروز یه سری زدم به آمازون.توی منوی سمت چپش نوشته eligible for shippnig to iran .یعنی بالاخره در همین حد که ip ایران رو پیدا کنه و این گزینه رو داره هم خوبه!!! ،میتونی تیک بزنی و جنست رو انتخاب کنی ولی فکر کنم در همین حد هست.اگه بخوای جلوتر بری و حساب هم داشته باشی و چیزی بخری فکر نمیکنم اونجا بتونی کشور رو ایران انتخاب کنی .اگه از اونم بگذری انقدر قوانین دست و پاگیر دیگه براش هست که آخر میبینی 3 برابر چیزی که به خاطر black friday تخفیف زده میرسه دستت.گمرک رو هم حساب کن.
به قول خودت تو زندونیم.

اتفاقا من دیروز یه سری زدم به آمازون.توی منوی سمت چپش نوشته eligible for shippnig to iran .یعنی بالاخره در همین حد که ip ایران رو پیدا کنه و این گزینه رو داره هم خوبه!!! ،میتونی تیک بزنی و جنست رو انتخاب کنی ولی فکر کنم در همین حد هست.اگه بخوای جلوتر بری و حساب هم داشته باشی و چیزی بخری فکر نمیکنم اونجا بتونی کشور رو ایران انتخاب کنی .اگه از اونم بگذری انقدر قوانین دست و پاگیر دیگه براش هست که آخر میبینی 3 برابر چیزی که به خاطر black friday تخفیف زده میرسه دستت.گمرک رو هم حساب کن.
به قول خودت تو زندونیم.

از سایت لنوو خواستم لپتاب سفارش بدم رفتم جلو همینطور،لپتابه۶۵۰دلاری با هزینه ارسالش شد۱۱۰۰دلار!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

stocs63ch0ia37bl84za.jpg
5s48701mn0aox7gvk5fm.jpg

درود
چرا عزیز راههای زیادی داره.
شرکتهای زیادی هستند که اجناس مورد نظر ما رو از سایت آمازون خریداری کرده و برامون میارن.
مانند آل دیجیتال و ققنوس و..... و البته یکسری هم کلاه بردارن.
به تعداد معدودی شرکت هستند که TV میارند.

توجه؛
ولی مشکل اینجاست که تمام تلویزیونهایی که در سایت آمازون USA فروخته ميشه سیستم فرکانس و تصویر M و NTSC میباشند.
که سیستم فرکانس و تصویر ایران BG و PAL هست.
یعنی عملا از آنتن آنالوگ و دیجیتال نمیتونید استفاده کنید.
در اینصورت خرید یکعدد Set-top-boxes الزامیست.

یه تلویزیون 4K چینی 120 هرتزی مفت هست که تو آمریکا فقط فروخته میشه.
و بدرد تمام گیمرهای ایرانی می خوره. بنام Seiki سایز 39 اینچ قیمت فقط 389.95$ هستش که فکر کنم دور و بر 2 میلیون تومن دربیاد.
259053bacfd2d7afae518df4d8fbfde5.jpg

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00DO...qid=1416947610&sr=8-5&pi=AC_SX110_SY165_QL70#
چند وقت پیش یک لپتاپ توشیبا 4K با قیمت 1799$ به آل دیجیتال از آمازون سفارش دادم برام دراومد 7350 تومن.
چند ماه پیش هم یه پک 4 تایی HDMI 2.0 خریدم از آمازون کلا شد 145 تومن.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
از سایت آمازون آمریکا خرید کردن احتیاج به تحقیق زیاد داره.
مثلاً ؛
من چند وقت پیش دستگاه پخش و دانلود فیلم سینمایی و سریال و کلیپ و شو تلویزیونی با کیفیت ULTRA HD 4K بنام FMP-X1 خریدم 699$ که برام دراومد 3 میلیون.
ولی بعد از اومدن متوجه شدم این دستگاه باید با شماره سریال تلویزیونهای آمریکا اکتیو شود.و فعلاً داره خاک میخوره.
a4cf25ddc41ecf260a913f1f6b7b0b78.jpg

SONY XPERIA Z3

بچه ها توی سایز 32 این سامسونگ F6450 اگر پیدا کردین حتما بخرین من تازه خریدم این از مانیتور LG که داشتم 3D هم داشت و tv خونه سری 5 تصویر خیلی بالایی داره توی The last of us
همه تکسچر ها با باهترین کیفیت دیده میشه واقعا قبلا این طوری حال نکرده بودم عالیه.....:d
چند خریدی ؟
شنیدی که میگن عمر چنین تی وی-هایی پایینه ؟

آخرین ویرایش:
آقایون من دچار مشکل شدم سر خرید سونی . میگن سری w800b زیادخوب نیست من میخوام سونی بخرم چون تو کیفیت تصویر واقعا بی رقیبه . حالا چی سری بخرم ! سایزش ۴۲ میخوام باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or