خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام یه تلوزیون مخصوص بازی سایز 40 اینچ با کیفیت عالی چی پیشنهاد میشه ؟
تو سایز 40 بهترین و بمب ترین بنظرم سونی HX853 هست با قیمت حدودی 3.400

slm
تا 2500 چی بگیرم فقط سامسونگ پیشنهاد نکنید:-& که همین چند وقت پیش 6450 گرفتم 1 ماه نشد بردش سوخت
به نظرتون یه مدت صبر کنم مدلهای بهتری توی این رنج قیمت نمیاد ؟
موافقم متاسفانه طول عمر بالایی ندارن محصولات سامسونگ(مهمترین دلیل ارزونی محصولاتشم همینه)
قبلن ما کلی سوختی دادم سرش!
بنظرم سونی w800 بگیر با این پول بهترین انتخابه.

سلام دوستان من اطلاعاتم بسیار کم هست از تلوزیون ولی میخوام یک تی وی بخرم برای پی اس ۴ قیمتش از ۲ تا ۲.۸ برام جای داره سایز هم نمیخوام زیاد بزرگ باشه مثلا ۴۶ برام بزرگه حدود ۴۰ مناسبه ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
تلویزیون پلاسما برای پی اس 4 مناسبه؟
میخوام 51 بخرم ،حدود 3تومن هزینه میتونم بکنم ، اما اگه ال ای دی مناسبتره جایگزین کنم

هم ميهن به نظر من اگر سمت پلاسما نروي بهتر است.

دايي من تلوزيون پلاسما داره. اندازه اش حدود همين 50 اينچ هست و برندش هم پاناسونيك است كه يكي از بهترين برند هاست.

اما تصويرش رو من وقتي با LCD و LED مقايسه مي كنم.تصويري بسيار بي رنگ و رو و تار دارد.

بسيار داغ مي شود به طوري كه نزديك دستگاه نمي شود نشست.
مصرف برق پلاسما هم بسيار بالا است.

من به شما پيشنهاد مي كنم تلوزيون LCD براويا سوني بخريد.
چون كيفيت سوني براويا با هيچ برند ديگري قابل مقايسه نيست.
به تكنولوژي هاي غير كاربردي مثل WIFI يا 3D هم توجه نكنيد چون بعد از مدت كوتاهي متوجه مي شويد كه مهترين فاكتور همان كيفيت تصوير است.

به نظر شخص بنده بازهم اگر سمت LED نرويد بهتر است.چون نور LED ها زياد است و چشم را پس از مدتي اذيت مي كند در حالي كه LCD ها
بسيار تصوير ملايم و طبيعي ارائه مي دهند.

شاد باشيد.

هوا تاریکه ولی ساعت 6 هست :| برو زود

سایت rtings استاندارد و وسایل و عکس های تستش تغییر داده و تست های 2014 زیاد قابل مقایسه با 2013 نیستن ولی با این وجود همون سمت چپ by brand و led 2013

اینجا ببین ( تو بررسی h6400 همش با هم مقایسشون کرده و گفته که مثل هم هستن)

f6400
Samsung UE46F6400: Review
h6400
Samsung UE48H6400: Review

سعدی جون رفتم جمهوری 3 جا داشتن قیمت هم از 1660 تا 1580 بود کفش موجود هم 1 دونه داشتن اکبند 3D رو هم عینک دادن تست کردم اون فیلم Redbul رو گزاشتن اصلا هم پرش نداشت
کیفیت تصویرش هم فوق العاده بود دوستان شک نکن بهترین تصویر رو داره توی 32 های موجود و جدید که بالاترینش 100 هرتز بود و 1100 قیمت داشت این بالاتر از همه وگرون ترو کامل تر از همه
32 های بازاره شک نکنین از اون سونی هم خیلی بهتره ودشونم میگن....:d
فقط توی PC کمی فرق داره که هنوز عادت نکردم بهش اما خیلی خوبه توی pc هم....:d

هم ميهن به نظر من اگر سمت پلاسما نروي بهتر است.

دايي من تلوزيون پلاسما داره. اندازه اش حدود همين 50 اينچ هست و برندش هم پاناسونيك است كه يكي از بهترين برند هاست.

اما تصويرش رو من وقتي با LCD و LED مقايسه مي كنم.تصويري بسيار بي رنگ و رو و تار دارد.

بسيار داغ مي شود به طوري كه نزديك دستگاه نمي شود نشست.
مصرف برق پلاسما هم بسيار بالا است.

من به شما پيشنهاد مي كنم تلوزيون LCD براويا سوني بخريد.
چون كيفيت سوني براويا با هيچ برند ديگري قابل مقايسه نيست.
به تكنولوژي هاي غير كاربردي مثل WIFI يا 3D هم توجه نكنيد چون بعد از مدت كوتاهي متوجه مي شويد كه مهترين فاكتور همان كيفيت تصوير است.

به نظر شخص بنده بازهم اگر سمت LED نرويد بهتر است.چون نور LED ها زياد است و چشم را پس از مدتي اذيت مي كند در حالي كه LCD ها
بسيار تصوير ملايم و طبيعي ارائه مي دهند.

شاد باشيد.
داداش الان بهترین و جدیدترین مدلهای بازار lcd هستن که نور زمینه led دارن. (اختصارا led خالی میگن) که کم مصرفتر و با کیفیت تر هستن. مشکل با نور هم میتونبد تو تنظیمات تلویزیون حل کنید.
فقط مدلهای محدود oled از الجی و currved از سامسونگ اگه اشتباه نکنم led واقعی باشن. مطمئن نیستم.
با باقی حرفاتون موافقم کم و بیش.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

داداش الان بهترین و جدیدترین مدلهای بازار lcd هستن که نور زمینه led دارن. (اختصارا led خالی میگن) که کم مصرفتر و با کیفیت تر هستن. مشکل با نور هم میتونبد تو تنظیمات تلویزیون حل کنید.
فقط مدلهای محدود oled از الجی و currved از سامسونگ اگه اشتباه نکنم led واقعی باشن. مطمئن نیستم.
با باقی حرفاتون موافقم کم و بیش.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim
خخخخخ منم led دارم ميدونم كه از تنظيمات مي شود نور را كم كرد.:d

مي دونم كه همان lcd هست با نور led و مشكل من هم همين نورش است.

راستش چشم من رو و خانواده من رو led اذيت ميكنه.در حالي كه با lcd راحت هستيم.
از چند تا از دوستان و آشنا ها هم كه پرسيدم آنها هم همين مشكلات رو داشتند با نور زياد led.
حتي اگر تا آخر نور رو كم كنيم باز هم يك نور آبي از led منتشر ميشه كه چشم رو خيره مي كنه.

و خيره شدن = كمتر پلك زدن = خشكي چشم = خشكي عضلات چشم = سوزش چشم و ...

البته خيلي ها رو هم ديدم كه با led راحت هستند.

نمي دونم راستش چه حكمتيه...

شاد باشي.

دوستان من اینو سفارش دادم..بودجم همین قدر بود..چطوره به نظرتون نسبت به قیمتش؟520 تومن
LG 22MP55HQ: IPS Monitor | LG UAE
مانیتور من هم همینه.البته مال پسرداییم هست که دست منه.580 خریده بودش.تو ارزون تر خریدی که به نفعت شد.
خروجی صدا نداره که باید از هدفون یا اسپیکر صداش رو بگیری.کیفیت قابل قبولی هم داره.زمان پاسخگویی تصویرش هم قابل قبوله.از مانیتور خودم (سامسونگ) خیلی بهتره.
مبارک باشه.

مانیتور من هم همینه.البته مال پسرداییم هست که دست منه.580 خریده بودش.تو ارزون تر خریدی که به نفعت شد.
خروجی صدا نداره که باید از هدفون یا اسپیکر صداش رو بگیری.کیفیت قابل قبولی هم داره.زمان پاسخگویی تصویرش هم قابل قبوله.از مانیتور خودم (سامسونگ) خیلی بهتره.
مبارک باشه.

اره من بدون گارانتی گرفتم با مهلت تست
گارانتی دارش ۶۵۰ بود
اسپیکر بهش وصل میشه همون کافیه ...ایشالا کیفیتش قابل قبول باشه الجی رو قبول دارم کلا
ممنون از پاسختون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or