به نظر من smart tv بخر خيلي خوبه مي توني تصاوير 2d رو به 3d تبديل كني تازه عينكش هم پرش نداره كه چشم رو خسته كنهيه تلويزيون سه بعدي خوب حول و حوش 2 ميليون:d ميخواستم اگه ميشه با نقد وعكس همراه با قيمت واندازه ها(سه بعدي خوب خيلي واسم مهمه)
توي اين تلويزيون ها چند تا عينك وجود داره و نوع عينك چيه
توي ps3 بايد كار خاصي بكنيم كه سه بعدي ديده شه؟ با بازي هاي كپي ميشه سه بعدي ديد؟
حل شد. مرسی!!کابلت رو عوض کن شاید کابلت اشکال داره مال من هم از این مانیتوره الان تست کردم با HDMI آورد
کلی میگم.بعد اينا هم دو بعديه هم سه بعدي سه بعديش عين تلويزيوناي سه بعدي خوب هست؟
با بازي كپي ميشه سه بعدي ديد؟
من كه دو بعدي نگفتم گفتم سه بعديکلی میگم.
تلوزیونهای سه بعدی تصویر دو بعدی رو خیلی بهتر از تلوزیونهای فقط دو بعدی نشون میدن.
با سلام
من samsung UA46D6000sr گرفتم میخوام وصلش کنم به ps3 گیم و فیلم 3d ازش بگیرم اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید...
خودم وصل کردم فیلم 3D رو انداختم نشد....
ps3 فریمورش 3.55
من عذر خواهی میکنم. شب بود حواسم نبود.من كه دو بعدي نگفتم گفتم سه بعدي
به نظر شما اسمارت تي وي بخرم يا اكتيو شاتر
ميشه چند تا تلويزيون كه از اكتيو شاتر استفاده ميكنند نام ببريد
اگه 3.55 یک بار ریست کن ps3 رو بعد بهت میگه که 3d ساپورته و اینچ led تو اگه نشد بگو تا باز بگم چیکار کنیکسی جواب نمیده؟!
اگه 3.55 یک بار ریست کن ps3 رو بعد بهت میگه که 3d ساپورته و اینچ led تو اگه نشد بگو تا باز بگم چیکار کنی
?????یه سوال دیگه تو مانیتور من رزولوشن 1920 * 1050 هست. اما خود PS3، رزولوشنش رو 1080p مینویسه!!!
حالا با این کاری ندارم!!
مشکل من اینه که کیفیت تصویر یذره پایینه. یعنی در تصویر های کوچیک، پیکسل پیکسله!!! یعنی خط های شکسته ی کوچیک خط صاف نیستند!!
برای حل این چیکار کنم؟