خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من دو تا سراغ دارم یکی ایسوس داره که اکتیو هستش و مدلش VG236H باید باشه که دور و بر 500 هستش و یکی هم ال جی داره پسیو که مدلش 2342 هستش که البته پیشوند هم داره که اون هم 420 تومنه.ولی یک دونه 32Ex720 از بانه با قیمت 750 بگیر خودتو راحت کن.
نمیخوام یکی دیگه بگیرم که!!!
می خوام اینو درست کنم!!!
تو سایتش نوشته با PS3 هماهنگه!!!
حالا چیکار کنم؟؟

آقا من مانیتور +AOC V22 دارم که رزولوشنش HD Ready هست. HDMI هم داره.
وقتی من ps3 رو بهش وصل می کنم. می گه: Input not supported
چیکار کنم؟

کابلت رو عوض کن شاید کابلت اشکال داره مال من هم از این مانیتوره الان تست کردم با HDMI آورد

يه تلويزيون سه بعدي خوب حول و حوش 2 ميليون:d ميخواستم اگه ميشه با نقد وعكس همراه با قيمت واندازه ها(سه بعدي خوب خيلي واسم مهمه)
توي اين تلويزيون ها چند تا عينك وجود داره و نوع عينك چيه
توي ps3 بايد كار خاصي بكنيم كه سه بعدي ديده شه؟ با بازي هاي كپي ميشه سه بعدي ديد؟
به نظر من smart tv بخر خيلي خوبه مي توني تصاوير 2d رو به 3d تبديل كني تازه عينكش هم پرش نداره كه چشم رو خسته كنه
اين هم دو مدل كه پيدا كردم
http://www.banehmarket.com/product/258
http://www.banehmarket.com/product/210
تلوزيون هاي اسمارت الجي 10 تا عينك بهت ميدن با يك سال اينترنت adsl رايگان با يك مودم wifi البته اين چيزي كه داخل تبليغاتشون داخل تلوزيون مي گن

کابلت رو عوض کن شاید کابلت اشکال داره مال من هم از این مانیتوره الان تست کردم با HDMI آورد
حل شد. مرسی!!
مانیتور من اسپیکرش صداش خیلی کمه!
چجوری میشه صدا رو به بلندگو وصل کنم؟؟
یعنی هم با HDMI ویدیو رو داشته باشم و هم با یه راه دیگه صدا رو تو بلندگو داشته باشم؟؟

مرسي >:d< كدوم سه بعديش بهتره .عينك هاشو بايد جدا بگيريم ؟ بعد اينا هم دو بعديه هم سه بعدي سه بعديش عين تلويزيوناي سه بعدي خوب هست؟
دوستان تو رو خدا تو رو الله :((:((اين سوالو جواب بدين : با بازي كپي ميشه سه بعدي ديد؟

بعد اينا هم دو بعديه هم سه بعدي سه بعديش عين تلويزيوناي سه بعدي خوب هست؟
با بازي كپي ميشه سه بعدي ديد؟
کلی میگم.
تلوزیونهای سه بعدی تصویر دو بعدی رو خیلی بهتر از تلوزیونهای فقط دو بعدی نشون میدن.

واسه قسمت دوم سوالت هم دقیق نمیدونم ولی مثل اینکه میشه با بازي كپي سه بعدي ديد.
واسه اطمینان بیشتر ، از این آیدی بپرس
[h=1]marg11[/h]

با سلام
من samsung UA46D6000sr گرفتم میخوام وصلش کنم به ps3 گیم و فیلم 3d ازش بگیرم اگه میشه یه راهنمایی کامل کنید...
خودم وصل کردم فیلم 3D رو انداختم نشد....
ps3 فریمورش 3.55

کلی میگم.
تلوزیونهای سه بعدی تصویر دو بعدی رو خیلی بهتر از تلوزیونهای فقط دو بعدی نشون میدن.
من كه دو بعدي نگفتم گفتم سه بعدي
به نظر شما اسمارت تي وي بخرم يا اكتيو شاتر
ميشه چند تا تلويزيون كه از اكتيو شاتر استفاده ميكنند نام ببريد

یه سوال دیگه تو مانیتور من رزولوشن 1920 * 1050 هست. اما خود PS3، رزولوشنش رو 1080p مینویسه!!!
حالا با این کاری ندارم!!
مشکل من اینه که کیفیت تصویر یذره پایینه. یعنی در تصویر های کوچیک، پیکسل پیکسله!!! یعنی خط های شکسته ی کوچیک خط صاف نیستند!!
برای حل این چیکار کنم؟

من كه دو بعدي نگفتم گفتم سه بعدي
به نظر شما اسمارت تي وي بخرم يا اكتيو شاتر
ميشه چند تا تلويزيون كه از اكتيو شاتر استفاده ميكنند نام ببريد
من عذر خواهی میکنم. شب بود حواسم نبود.

این دو مقاله رو بخون تا کامل متوجه بشی.
[h=2]هر آنچه در مورد تلویزیون های سه بعدی (3D TV) باید بدانید[/h]
[h=2]هرآنچه در مورد تلویزیون های هوشمند، Smart TV باید بدانید [/h]

• Like
Reactions: Shahin.
یه سوال دیگه تو مانیتور من رزولوشن 1920 * 1050 هست. اما خود PS3، رزولوشنش رو 1080p مینویسه!!!
حالا با این کاری ندارم!!
مشکل من اینه که کیفیت تصویر یذره پایینه. یعنی در تصویر های کوچیک، پیکسل پیکسله!!! یعنی خط های شکسته ی کوچیک خط صاف نیستند!!
برای حل این چیکار کنم؟
?????

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or