خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

حدودا قیمتش چنده ... ؟
40 اینچش 2 ملیون بود. شده 1700
یکسری از مدلای تی وی ـه سونی + 2 تا سینمای خانگی تا سقف 300 تومن ارزون شدن.
در ضمن این مدل اسمارت تیوی محسوب میشه. یا راحت بگم اکثر مدلای 2011

اگه میخواید بیشتر بدونید برید به این لینک
بررسی تلویزیون سه بعدی پرطرفدار سونی مدل EX720 به همراه قیمت آن در بازار

قابل توجه avannn جان عزیز

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من از این tvهای Sdدارم
sony wega 29inch میگم از این کابل های کامپونت بخرم تاثیر داره ؟کسی تست کرده ؟
کابل hdmi دارم تبدیل hdmi به کامپونت هست؟
ممننون

سلام
دوستان من از این tvهای Sdدارم
sony wega 29inch میگم از این کابل های کامپونت بخرم تاثیر داره ؟کسی تست کرده ؟
کابل hdmi دارم تبدیل hdmi به کامپونت هست؟
ممننون

• Like
Reactions: Dysphoria
سلام به همه دوستان آقا من به تازگی یه تلویزیون LED سامسونگ خریدم اینم لینکش
http://www.samsung.com/iran/support/...UA40C5000QRXKE

ولی وقتی ps3 رو بهش وصل می کنم از طریق HDMI تلویزیون پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چکار کنم.

با حدود ۱ میلیون چه تلویزیونی پیشنهاد می دید برای بازی با ps3 توی اتاق؟
اگه با گارانتی میخوای بگیری باید lcd سامسونگ 40D585 هست رو میتونی بگیری یا سری Cش که فقط اسمارت نیست.ولی بدون گارنتی ها سونی یکدونه 3 بعدی داره 40HX800 که 1.100 تومنه تو بانه.یا سامسونگ که LED هستش 40D5950 یا همون 40D5500(آخه من نمیدونم این اسم عوض کردن دیگه چه صیغه ایه!).البته همونطور که میدونی بازهم از اینا هستش حالا اینارو داشته باش.یا هم سری Ex520 سونی یا Ex700 سونی.قیمت پلاسماهای پاناسونیکو نمیدونم تو بانه چنده چون اصلا نرفتم ولی اگه هرکدوم از اینا هم که تو بانه دور و بر یک تومن پیدا بشه عالیه:v20 &vt20 g20 gt20 s20 st20 v30 vt30 s30 st30 که اونای که t دارند یعنی سه بعدیه.حالا اینچش هم مونده به جیب شما.و پلاسماهای سامسونگ که 51D585 که 3 بعدی هست و با گارنتی سام سرویس 1.700 و یا 51d6900 که این هم همینطور.البته سری c این ها هم 3 بعدی و اسمارت نیستش.یک نگاه به این سایت بانه ویترین انداختم دیدم زده 50vt20 رو 2.700 که خیلی گرونه و همین قیمتو بانیان الکترنیک هم میده.آقا این قدر نوشتم آخرش یکبار پستتو خوندم دیدم نوشتی واسه اتاق حیفم اومد ویرایشش کنم.شما همه ی اینارو به اضافه 32 اینچ nx720 رو در نظر داشته باش.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ممنون از پی گیری و پاسخت. این مدل ها رو بررسی کردم. یه سوال که چرا سامسونگ ها اکثرا ۵۰ هرتز هستند؟ و این مشکلی واسه بازی های ps3 ایجاد نمی کنه؟ از سونی ها خوشم اومد. شما تجربه کار با ex720 و nx720 داشتین؟

من فقط اون دوتا سونی رو تو نمایشگاه با عینک تست زدم باید بگم که نسبت به قیمتشون عالی هست.اون D5950 هم clear motion rate 100Hz هستش و چون 3 بعدی نیستش فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد.اگر سرعت پاسخگویی بالا میخوای برو سراغ اون پلاسماها که گفتم.واقعا سرعتشون عالیه.

اگه ورودی کامپوننت داره خب مسلماً تاثیر داره. بعدش هم ps3 کابل کامپوننت داره. یعنی تبدیل نمی خواد. باید کابلش رو بگیری. بین 12 تا 17 تومن.
سلام دوست عزیز من خریدم کابلشو اما تاثیری نداره تنظیماتم عوض کردم
فقط این کابله 6 تا فیشه برای ما 5 تایی tv sd sony wega که فیش زرد رنگ میمونه بیرون
؟

سلام

کسی میدونه آیا مانیتور 3D همراه با عینک که بشه به ps3 وصلش کرد و کار همون تلویزیون 3D را بکنه وجود داره؟
اگه آره، چند مدل با قیمت و اگه هم وجود نداره، قیمت 3d TV که توی بازار هست را لطف کنین

ممنون

کسی میدونه آیا مانیتور 3D همراه با عینک که بشه به ps3 وصلش کرد و کار همون تلویزیون 3D را بکنه وجود داره؟
اگه آره، چند مدل با قیمت و اگه هم وجود نداره، قیمت 3d TV که توی بازار هست را لطف کنین
مانیتور 3D به اونصورت پیدا نمیشه یا ارزا کننده نخواهد بود.
اما 3D TV
میون تلوزون ها بهترین گزینه برای سه بعدی دیدن همون پلاسماها هستن که به خاطر تداخل تصویر کم و حرکت سریع فرمها ، سه بعدی رو بهتر و عمیقتر نشون میدن.
LCD ـه LED از برند سونی به ترتیب اولویت : EX720 , NX720 , HX925
LCD ـه LED از برند توشیبا : WL700 که کیفیت مطلوبی داره.
پلاسما از برند باناسونیک : اگر اشتباه نکنم VT20/25

• Like
Reactions: Navid
آقا من مانیتور +AOC V22 دارم که رزولوشنش HD Ready هست. HDMI هم داره.
وقتی من ps3 رو بهش وصل می کنم. می گه: Input not supported
چیکار کنم؟
من دو تا سراغ دارم یکی ایسوس داره که اکتیو هستش و مدلش VG236H باید باشه که دور و بر 500 هستش و یکی هم ال جی داره پسیو که مدلش 2342 هستش که البته پیشوند هم داره که اون هم 420 تومنه.ولی یک دونه 32Ex720 از بانه با قیمت 750 بگیر خودتو راحت کن.

يه تلويزيون سه بعدي خوب حول و حوش 2 ميليون:d ميخواستم اگه ميشه با نقد وعكس همراه با قيمت واندازه ها(سه بعدي خوب خيلي واسم مهمه)
توي اين تلويزيون ها چند تا عينك وجود داره و نوع عينك چيه
توي ps3 بايد كار خاصي بكنيم كه سه بعدي ديده شه؟ با بازي هاي كپي ميشه سه بعدي ديد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or