خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

کنتراست بالا باشه بهتره یا پایین؟ 5.000.000:1 خوبه؟
ببین رفیق.
اگر به بالا و پایین باشه که معلومه ، هرچه قدر کنتراست میره بالا تمایز رنگ هم بیشتر میشه. و این یعنی خوب.
اما ماجرا اینه که این کنتراست باید حقیقی و واقعی باشه.
مثلا برندی نمایشگری رو معرفی میکنه که کنتراستش 1 به 10 ملیون هست. سوال اینجاست که آیا یک چشم واقعا میتونه تفاوت بین 1به1ملیون و 1به10ملیون رو حس کنه یا نه؟ که اونم اگر راست گفته باشه.
این سوال رو نپرسیدم که بهش جواب بدید. به این خاطر گفتم که برتری نمایشگر جز کنتراست به عوامل دیگه ای هم بستگی داره. پس زیاد روی این مورد حساسیت به خرج ندید.

درود
دوستان من LCD سونی رو فروختم چون موشن فلو 50 بود ازش راضی نبودم.
حالا میخوام یه tv جدید بگیرم. در کل پلاسما بهتره یا LED ؟
این سونی HX800 3D 42 خوبه بگیرم میگه 1.200.000
یا پلاسما بگیرم؟ فقط واسه گیم میخوام. بودجه هم 1.5 دارم. اگه پلاسما بهتره چه مدلی بگیرم؟ هرچی بزرگتر بهتر. دوست دارم KILLZONE 3 رو 3D بازی کنم. چیکار کنم؟

درود
یا پلاسما بگیرم؟ فقط واسه گیم میخوام. بودجه هم 1.5 دارم. اگه پلاسما بهتره چه مدلی بگیرم؟ هرچی بزرگتر بهتر. دوست دارم KILLZONE 3 رو 3D بازی کنم. چیکار کنم؟

درود
اگه بودجه داری یدونه sony 3D 52 inch بگیر فکر کنم 1.900.000 باشه ولی در کل led 3d SONY خیلی خوبه من که راضیم پلاسما یکم قیمی شد الان عصر led 3d هست
این LG 42PW350 و SAMSUNG SMART TV ها هم خوب هست ها ولی از دوستان باز هم بپرس اما من SONY رو ترجیح میدم نه به خاطر نامش بلکه به خاطر کیفیتش
موفق باشی:d

درود
سلام رفیق.
این مدل hx800 اگر تقلبی نباشه . با این قیمت خیلی عالیه.

ولی در کل برای 3d دیدن پلاسما بهترین گزینس.

----------------------------------

اما اگر از سونی میخواید خرید کنید . به غیر از hx800 دو مدل ex720 و nx720 رو هم تست کنید.

سلام.
دوستان قصد خرید مانیتور برای PC دارم ، و با توجه با اینکه توی پاییز PS3 میخرم ، میخوام یه مانیتوری بخرم که واسه کنسول هم بتونم استفاده کنم.
خودم این مدل رو در نظر دارم:
Samsung P23500
LG 2261VP
میخواستم نظر دوستان رو بدونم چی هست!
خودم بیشتر از ظاهر 23500 خوشم اومده و اینکه 23اینچ هست ، تنهای مساله ای که هست نداشتن HDMI هست.
با تبدیل اگه PS3 رو وصل کنم توی کیفیت تصویر و ... مشکلی ایجاد میشه؟
کیفیت تصویر کدوم یکی از این دو مدل بهتر هست؟
کسی 23500 داره ، باهاش کار کرده؟
مرسی.

سلام رفیق.
این مدل hx800 اگر تقلبی نباشه . با این قیمت خیلی عالیه.

ولی در کل برای 3d دیدن پلاسما بهترین گزینس.

----------------------------------

اما اگر از سونی میخواید خرید کنید . به غیر از hx800 دو مدل ex720 و nx720 رو هم تست کنید.

سلام چیکار کردی نخریدی؟
عزیز منhx800 خریدم فیلم 3D هم آواتار گرفتم با ps3 نگاه کردم واقعا عالی بود با پاناسونیک 50vt 20 مقایسه کردم فرقه زیادی نداشت با ex720 مقایسه کردم یکی از دوستامم داره به نظر من خیلی بهتر از ex720 هستش ولی مدل ex720 2011 هست ولی hx800 2010 این نظر من عزیز

ببین با نه ای باید بخری مشکلی هم ندارن فقط باید اصلی بگیری
اینو بشخصه قبول دارم. البته فعلا.
دلیلشم بعدا میگم
---------------------------------------------
پست قبلیت رو هم تا 1 هفته دیگه جواب میدم. عزیز:d
راستی تا حالا مشکلی که نداشتی؟ آپدیتش هم کردی؟ یا اصن وصل نمیشی به اینترنت.!

اینو بشخصه قبول دارم. البته فعلا.
دلیلشم بعدا میگم
پست قبلیت رو هم تا 1 هفته دیگه جواب میدم. عزیز:d
راستی تا حالا مشکلی که نداشتی؟ آپدیتش هم کردی؟ یا اصن وصل نمیشی به اینترنت.!

نه تا حالا آبدیتش نکردم خدا رو شکر مشگل هم نداشته مالزی هستش با 2 تا عینک 3D

سلام دوستان.من میخواستم تلویزیون سونی ex710 یخرم گفتن دیگه تولسد نمیشه. جایگزین این tv چی هست بگیرم؟ تو همین رنج قیمت و کیفیت. ترجیحا" خود سونی!

ببین با نه ای باید بخری مشکلی هم ندارن فقط باید اصلی بگیری ولی بیشتر کن پول خرید
حالا بانه ای و شرکتی ش فرقی نمی کنه برا منم. منم اعتقادی به گارانتی ندارم شخصا. مثلا چقدر باید هزینه کنم یه چیز بهینه بخرم؟ برای اتاقم می خوام واسه همین زیاد نمی خوام هزینه کنم. وگرنه حالا بالاتر هم شد خیالی نیست. پیشنهاداتون چیه؟

دوستان یک سوال LG تو بعضی از تلویزیون های 3Dیش مینویسه Cinema 3D و تو بعضی دیگه 3D خالی می نویسه.منظور از اولی یعنی passive و دومی به معنی Active هستش درسته؟تو رنج 1.200 یک تلویزیون خوب که سه بعدی باشه.اندازه اش هم هرچه بیشتر باشه بهتره.من از سامسونگ 40D600 با قیمت 1.300 بدون گارنتی و از سونی 40HX800 مد نظرم هست.نتونستم با این قیمت یک پلاسمای 3 بعدی فول اچ دی خوب گیر بیارم آیا تو این رنج یکم بالاتر شد هم اشکال نداره وجود داره؟(البته بدون گارانتی)قیمت این v20 که پلاسمای پاناسونیک بد.ن گارنتی سه بعدیش چند میشه؟قیمت این سامسونگ 50D6900 پلاسمای 3 بعدی چند میشه؟یا این پاناسونیک تو بانه چند میشه؟40gt20.آیا این gt30 این رو هم میشه پیدا کرد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or