Mehrdad092000
کاربر سایت
سلام
میبخشی تنظیماتی دار رو ps3 برای 3D دیدن چون من هرکاری میکنم . نمیتونم 3D ببینم
tv samsung 9000 led 3D 52 ini
وقتی فیلم رو میزارم نشون میده ولی 3D نیست فیلمش از ایناس که رو عینک 3D میدن برای سامسونگ
وقتی 3D tv رو میزنی و روشنش میکنی 3 تا گزینه میاد 2 بعدی به 3 بعدی و 2 تصویره از چپ وراست یا 2 تصویره از بال و پایین
لطفا کمک کنید
با تشکر
اول از همه یه کابل HDMI 1.4بگیر.احتمال زیاد مشکل از تنضیمات ps3 شما هست. شما ریست کن تنظیمات دستگاه رو(از طریق دکمه رو خود دستگاه) ریست کردی بهت میگه tv شما قابلیت 3D رو هم داره. و ازت میخواد اینچ tv رو به طور دستی وارد کنیسلام
میبخشی تنظیماتی دار رو ps3 برای 3D دیدن چون من هرکاری میکنم . نمیتونم 3D ببینم
tv samsung 9000 led 3D 52 ini
وقتی فیلم رو میزارم نشون میده ولی 3D نیست فیلمش از ایناس که رو عینک 3D میدن برای سامسونگ
وقتی 3D tv رو میزنی و روشنش میکنی 3 تا گزینه میاد 2 بعدی به 3 بعدی و 2 تصویره از چپ وراست یا 2 تصویره از بال و پایین
لطفا کمک کنید
با تشکر
ورژن ps3 3.55
اول از همه یه کابل HDMI 1.4بگیر.احتمال زیاد مشکل از تنضیمات ps3 شما هست. شما ریست کن تنظیمات دستگاه رو(از طریق دکمه رو خود دستگاه) ریست کردی بهت میگه tv شما قابلیت 3D رو هم داره. و ازت میخواد اینچ tv رو به طور دستی وارد کنی
واسه گیم عالیه با این قیمت
اگه نخریدی من تو بازارچه تاپیک خرید همین مانیتور رو زدم
یعنی خریدارم
عزیز مدل فت 1.4 رو پشتیبانی نمیکنه اسلیم 1.4 رو ساپورت میکنهaidin عزیز درست میگه ولی کابل 1.4 نمی خواد ps3 ساپورت نمی کنه ولی فریمور دستگات باید حتما 3.55 باشه و دکمه ps3 رو نگه دار تا 2 تا بوقفکر کنم بزنه بعد دستگاه ریستمی شه و به شما اعلام میکنه که تلویزیون شما 3D ساپورت بعد اینچ رو می دی و ادامه
عزیز ماله من اسلیم هستش ساپورت نکرد الانبا معمولی 3D پخش می کنهعزیز مدل فت 1.4 رو پشتیبانی نمیکنه اسلیم 1.4 رو ساپورت میکنه
این سوالتون رو فکر کنم تو پی سی ورد دیروز خونده بودم:dسلام به همه
خوب من 40EX720 میخواستم بگیرم که سروکلهٔ smart tv samsong پیدا شد
حالا 40EX720 بگیرم یا 40D6960 ؟؟؟
این سوالتون رو فکر کنم تو پی سی ورد دیروز خونده بودم:d
اسمارت تی وی ویژگی منحصر به فردی حساب نمیشه شما اگه گیمری من بهتونex720 رو پیشنهاد میکنم