Darkside Fury
کاربر سایت
من اگه px2370 بدون ضمانت ( از بانه ) گیر آوردم بخرم ؟ چون سام سرویسش (px23720) تو بازار یافت نمیشه
مشکلی پیش نمیاد ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
درود
دوستان من LCD سونی رو فروختم چون موشن فلو 50 بود ازش راضی نبودم.
حالا میخوام یه tv جدید بگیرم. در کل پلاسما بهتره یا LED ؟
این سونی HX800 3D 42 خوبه بگیرم میگه 1.200.000
یا پلاسما بگیرم؟ فقط واسه گیم میخوام. بودجه هم 1.5 دارم. اگه پلاسما بهتره چه مدلی بگیرم؟ هرچی بزرگتر بهتر. دوست دارم KILLZONE 3 رو 3D بازی کنم. چیکار کنم؟
سلام رفیق.درود
دوستان من LCD سونی رو فروختم چون موشن فلو 50 بود ازش راضی نبودم.
حالا میخوام یه tv جدید بگیرم. در کل پلاسما بهتره یا LED ؟
این سونی HX800 3D 42 خوبه بگیرم میگه 1.200.000
یا پلاسما بگیرم؟ فقط واسه گیم میخوام. بودجه هم 1.5 دارم. اگه پلاسما بهتره چه مدلی بگیرم؟ هرچی بزرگتر بهتر. دوست دارم KILLZONE 3 رو 3D بازی کنم. چیکار کنم؟
سلام رفیق.
این مدل hx800 اگر تقلبی نباشه . با این قیمت خیلی عالیه.
ولی در کل برای 3d دیدن پلاسما بهترین گزینس.
----------------------------------
اما اگر از سونی میخواید خرید کنید . به غیر از hx800 دو مدل ex720 و nx720 رو هم تست کنید.
اقا ما هر روز سر می زنیم. کسی نیست کمک کنه لطفن؟دوستان با ۵۰۰-۶۰۰ تومن چه hdtv ی میشه خرید؟ توی lcd ها سایز ۳۲ چیزی می شه پیدا کرد؟ برای بازی با PS3 می خوام.
اقا ما هر روز سر می زنیم. کسی نیست کمک کنه لطفن؟
اینو بشخصه قبول دارم. البته فعلا.ببین با نه ای باید بخری مشکلی هم ندارن فقط باید اصلی بگیری
اینو بشخصه قبول دارم. البته فعلا.
دلیلشم بعدا میگم
---------------------------------------------
پست قبلیت رو هم تا 1 هفته دیگه جواب میدم. عزیز:d
---------------------------------------------
راستی تا حالا مشکلی که نداشتی؟ آپدیتش هم کردی؟ یا اصن وصل نمیشی به اینترنت.!
حالا بانه ای و شرکتی ش فرقی نمی کنه برا منم. منم اعتقادی به گارانتی ندارم شخصا. مثلا چقدر باید هزینه کنم یه چیز بهینه بخرم؟ برای اتاقم می خوام واسه همین زیاد نمی خوام هزینه کنم. وگرنه حالا بالاتر هم شد خیالی نیست. پیشنهاداتون چیه؟ببین با نه ای باید بخری مشکلی هم ندارن فقط باید اصلی بگیری ولی بیشتر کن پول خرید