خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

نمیخوام یکی دیگه بگیرم که!!!
می خوام اینو درست کنم!!!
تو سایتش نوشته با PS3 هماهنگه!!!
حالا چیکار کنم؟؟
آقا اشتباهی جواب اون یکی رو دادم با نقل قول شما اگه نوشته هماهنگه و با کابل اچ دی ام آی نمیاره پس این مانیتور شما HDCP رو ساپورت نمی کنه.و هیچ کاری نمیشه کرد.

آقا اشتباهی جواب اون یکی رو دادم با نقل قول شما اگه نوشته هماهنگه و با کابل اچ دی ام آی نمیاره پس این مانیتور شما HDCP رو ساپورت نمی کنه.و هیچ کاری نمیشه کرد.
آقا حل شد. درست شد!!!
کابلو نصفه داده بودم تو!!! بازم مرسی!!!!:d
حالا یه سوال دیگه:
مشکل من اینه که کیفیت تصویر یذره پایینه. یعنی در تصویر های کوچیک، پیکسل پیکسله!!! یعنی خط های شکسته ی کوچیک خط صاف نیستند!!
برای حل این چیکار کنم؟

میخواستم بدون وقتی پی اس 3 رو با کابل اچ ادی ام آی وصل میکنم به ماینتور صدا رو باید از کجا بگیرم؟
ممنون.
میدونم شاید سوال تکراری باشه ولی کمی گشتم پیدا نکردم!

سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟

[TABLE="class: tborder, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F5F5FF"]ه اگه دنباله ساپورت فرمت می گردی برو سامسونگ یا ال جی بگیر اگه کیفیت تصویر می خوای بر و سونی بگیر البته بگم این مدلی که می خوای بگیری اصطلاحا اج ال ای دی هست اکه توان مالی شو داری nx710 یا nx720 بگیر بهتره
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟
قبل خرید این دو سوالمو جواب بده بعد. اگه هم خریدی مبارکه.

چقد بودجه داری؟
بانه ؟ یا شرکت بازرگانی ( نمایندگی ) ؟

این فرمت رو هم نمیخونه.

سلام... من یه مانیتور aoc led v22+ 19 inch دارم که هر کاری کردم نتونستم کیفیت مناسبی بگیرم ...!! :( حالا میخوام دوروبره 300 -330 اینا یه hdtv بگیرم... بهترین tv که کیفیت مناسبی داشته باشه رو x360 , ps3 چی معرفی میکنین ؟

Plz

دوستان من قصد خرید سونی 32 ex720 رو دارم،بودجه نهایت 850،واسه همین مجبورم از بانه بردارم!2تا سوال دارم1.منظورتون از اینکه گفتین این مدل اج ال ای دی هست چی بود؟2.من تاحالا از بانه خرید نکردم،کسیرو هم ندارم اونجا!ب نظرتون سرم کلاه نمیذارن؟چون باید پولو بریزم ب حساب تا بفرستن!هیچ راه دیگه ای هست؟----------------راستی با 850 تومن 3بعدی 32 اینچ چی میشه از سامسونگ یا ال جی خرید؟

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من قصد خرید سونی 32 ex720 رو دارم،بودجه نهایت 850،واسه همین مجبورم از بانه بردارم.بنظرتون خوبه؟2تا سوال دارم1.منظورتون از اینکه گفتین این مدل اج ال ای دی هست چی بود؟خوبه یا بد؟نباید ips باشن؟2.من تاحالا از بانه خرید نکردم،کسیرو هم ندارم اونجا!ب نظرتون سرم کلاه نمیذارن؟چون باید پولو بریزم ب حساب تا بفرستن!هیچ راه دیگه ای هست؟----------------راستی با 850 تومن 3بعدی 32 اینچ چی میشه از سامسونگ یا ال جی خرید؟

رفیق معمولا مانیتورهایی که اچ دی ام ای میخورن خودشون پشتشون اسپیکر داره واسه من که اینطوریه
معمولا آره ولی حالا که این نداره!
عزیز باید یک خروجی مثل ورودی اسپیکر پشت lcd شما باشه 100%
همه اسپیکر ندارن عزیز مگر اینکه lcd یا led تلویزیون باشه
نه خروجی هم نداره متاسفانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or