خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

؟

آقا بهترین led دو بعدی از سونی و سامسونگ و الجی 32اینچ با سقف قیمت 800 تومان هم در بانه و هم در نمایندگی چیست؟سونی در اولویته.ممنون

سلام... من یه مانیتور aoc led v22+ 19 inch دارم که هر کاری کردم نتونستم کیفیت مناسبی بگیرم ...!! :( حالا میخوام دوروبره 300 -330 اینا یه hdtv بگیرم... بهترین tv که کیفیت مناسبی داشته باشه رو x360 , ps3 چی معرفی میکنین ؟

کسی نیست ؟ شاید بتونم تا 400 بودجه رو افزایش بدم ...

آخرین ویرایش:
ShowThumbnail.aspx
LG2261v

عزیزم lcd کامپیوتر منم همینه پوشتشو که نگاه می کنی سمت راست می شه میبینیش اونو باید وصل کنی به اسپیکر

آخرین ویرایش:
دوستانی که 3d tv دارن کسی تا حالا از تو هارد ps3 فیلم 3 بعدی پخش کرده یا فقط از طریق درایو و disk امکان پذیره
اسمارت tv سامسونگ usb ورزن بالا داره می شه از این طریق فیلم 3d دید با تشکر

من يه مانيتور LG E2040 بيست اينچ خريدم ولی با كابل VGA نمی تونم باهاش رو PS3 رزولوشن 1080p بگيرم و رو اين رزولوشن هی تصوير پرش داره (درست مثل مانيتورای ديگه-فكر كنم عيب از كابله) رزولوشن 720p هم كيفيت تصوير حتی از crt هم پايينتره ولی جزئيات مشكلی نداره.1080i هم كه اصلا تصوير نمی ده (در حاليكه رو crt می ده)
خواهشا اگه می شه يه vga باكس خوب معرفی كنيد كه بتونم تصوير 1080p با كيفيت بالا بگيرم.
بعد اگه از پورت dvi مانيتور تصوير بگيرم (dvi خروجی مانيتور به vga ورودی كابل vga) ممكنه مشكلم حل شه و با همين كابل vga كارم راه بيوفته؟

کیفیت sony 32ex500 چطوره؟الان قیمتش تو بانه چقدره؟

قیمت 500000
مشخصات تلویزیون ال سی دی سونیEX500 خرید کالا های مطمئن ازفروشگاه اینترنتی بانه مارکت
مدل
  • اندازه صفحه LCD 32 اینچ (87 سانتی متر )، 16:9
  • سیستم تلویزیون Analog: B/G, D/K, I, M
  • سیستم رنگ NTSC 3.58, NTSC 4.43 :فقط در حالت AV ،PAL, PAL60 : فقط در حالت AV , SECAM
  • سیگنال ویدیویی 480/60i, 480/60p, 576/50i, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/60i, 1080/50i, 1080/60p (HDMI™ / Component), 1080/50p (HDMI™ / Component), 1080/24p (HDMI™)
تصویر
  • وضوح تصویر Full HD 1080 (1920 x 1080)
  • پردازشگر تصویر موتور براویا 3
  • فناوری حرکت فریم سریع 100 هرتز
  • مدول نور زمینه CCFL
  • فناوری تولید رنگهای زنده بله
  • سینما واقعی 24 P بله
  • تصویر هوشمند تصویر هوشمند پیشرفته
  • سیستم کاهنده نویز تصویر MPEG بله
  • زاویه دید 178 درجه
  • فرمت صفحه تلویزیون :تمام صفحه / نرمال / زوم عریض / زوم ،کامپیوتر :نرمال / تمام صفحه 1 / تمام صفحه 2
  • حالت تصویر خیلی روشن / استاندارد/ تنظیم شخصی / بازی - استاندارد / بازی - اصلی
صدا
  • ساراند اصلی سونی صدای ساراند شبیه سازی شده
  • حالت صدا Dynamic / Standard / Clear Voice
  • حالت فراگیر Cinema / Music / Sports / Game
  • سیستم استریو NICAM, A2
  • قدرت خروجی صدا 20 وات (10W x 2)
تر مینال ها
  • ورودی صوتی / HDMI 4 ( 1 پهلو / 3 عقب)
  • رابط USB2.0 1 (Side) : Photo (JPEG), Music (MP3), Video (MPEG1, MPEG2 TS & PS)
  • ورودی صوتی / کامپوننت 1 (عقب،ورودی کامپوزیت)
  • ورودی صوتی /کامپوزیت 3 (1 عقب خروجی مانیتور / 1 عقب ،وروردی کامپوننت / 1 پهلو )
  • ورودی HD15 PC/صوتی 1(پهلو )
  • خروجی صدا 1(عقب )
  • خروجی هدفون 1(پهلو )
ویژگیهای دیگر
  • عملکرد سازگار با براویا بله
  • حالت فریم تصویر بله
  • ساعت بله
  • تایمر خواب بله
  • تایمر روشن / خاموش شدن بله
  • تله تکست بله(1000 صفحه )
  • تصویر و تصویر(PAP) بله(یک تیونر )
  • PIP(تصویر در تصویر ) بله (ورودی PC )
  • زبان اطلاعات روی صفحه انگلیسی،چینی،عربی،فارسی،ویتنامی،تایلندی،فرانسوی،روسی
  • قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست -/بله
ویژگی های ECO
  • مدیریت مصرف برق PC بله
  • حسگر نور محیط بله
  • حالت های صرفه جویی در مصرف برق بله
  • حالت Idle TV Standby بله
  • مواد بسته بندی کاغذ بازیافتی (بیش از 70 درصد)
  • مواد چاپی کاغذ بازیافتی (بیش از 40 درصد)
موارد کلی
  • برق مورد نیاز AC 110-240V, 50/60Hz
  • مصرف برق 195 وات (در حالت کارکرد)
  • مصرف برق در حالت آماده Standby کمتر از 0.3 وات
  • ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه 281 * 713 * 1127 میلی متر
  • ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه تقریبا 101 * 676 * 1127 میلی متر
  • وزن با پایه تقریبا 13 کیلوگرم
  • وزن بدون پایه تقریبا 10 کیلوگرم
لوازم جانبی عرضه شده
  • کنترل از راه دور RM-GA018
  • باتری ها 2 عدد باتری اندازه AAA

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------

من يه مانيتور LG E2040 بيست اينچ خريدم ولی با كابل VGA نمی تونم باهاش رو PS3 رزولوشن 1080p بگيرم و رو اين رزولوشن هی تصوير پرش داره (درست مثل مانيتورای ديگه-فكر كنم عيب از كابله) رزولوشن 720p هم كيفيت تصوير حتی از crt هم پايينتره ولی جزئيات مشكلی نداره.1080i هم كه اصلا تصوير نمی ده (در حاليكه رو crt می ده)
خواهشا اگه می شه يه vga باكس خوب معرفی كنيد كه بتونم تصوير 1080p با كيفيت بالا بگيرم.
بعد اگه از پورت dvi مانيتور تصوير بگيرم (dvi خروجی مانيتور به vga ورودی كابل vga) ممكنه مشكلم حل شه و با همين كابل vga كارم راه بيوفته؟

عزیز فکر کنم شما اگه 1080p بخوایبگیری حتما باید کابل hdmi باشه نه vga یا dvi

عزیز فکر کنم شما اگه 1080p بخوایبگیری حتما باید کابل hdmi باشه نه vga یا dvi
خب DVI جزو HDCP هست كه PS3 ساپرت می كنه.مانيتور منم (مشخصاتش اينجاست) DVI می خوره پس فكر كنم بشه.
LED گرفتم برای بازی حالا مهم نيست چقدر پول VGA باكسش شه،تا جایی هم كه می دونم بهترينش 50-60 تومنه.لطفا يكی كه می دونه كمكم كنه...

خب DVI جزو HDCP هست كه PS3 ساپرت می كنه.مانيتور منم (مشخصاتش اينجاست) DVI می خوره پس فكر كنم بشه.
LED گرفتم برای بازی حالا مهم نيست چقدر پول VGA باكسش شه،تا جایی هم كه می دونم بهترينش 50-60 تومنه.لطفا يكی كه می دونه كمكم كنه...
سراغ VGA Box نرو که هم گرونه هم اینکه کیفیت لازم رو بهت نمیده .
یه تبدیل HDMI to DVI بگیر خیلی راحت کنسول رو به مانیتور وصل کن .

مانيتور منم پشتش خروجی DVI داره،پس با يه تبديل HDMI to DVI راحت كارم راه میوفته و 1080p هم می تونم راحت بگيرم؟
واقعا ممنون كه به دادم رسيديد،همين فردا می رم يه تبديل HDMI to DVI و يه كابل HDMI می خرم
yahoo_8.gif
خواهش میکنم دوست عزیز مانیتور شما حداکثر رزولِیشنی که ساپورت میکنه 900*1600 ـه 1080p رو فکر نمیکنم ساپورت بکنه و اگر هم بکنه تصویر کمی کشیده میشه تا فیت بشه.

آخرین ویرایش:
سراغ VGA Box نرو که هم گرونه هم اینکه کیفیت لازم رو بهت نمیده .
یه تبدیل HDMI to DVI بگیر خیلی راحت کنسول رو به مانیتور وصل کن .
مانيتور منم پشتش خروجی DVI داره،پس با يه تبديل HDMI to DVI راحت كارم راه میوفته و 1080p هم می تونم راحت بگيرم؟
واقعا ممنون كه به دادم رسيديد،همين فردا می رم يه تبديل HDMI to DVI و يه كابل HDMI می خرم:x

• Like
Reactions: 4th

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or