معمولا آره ولی حالا که این نداره!
نه خروجی هم نداره متاسفانه
امکان نداره مدل lcd تو بگو
معمولا آره ولی حالا که این نداره!
نه خروجی هم نداره متاسفانه
سلام... من یه مانیتور aoc led v22+ 19 inch دارم که هر کاری کردم نتونستم کیفیت مناسبی بگیرم ...!! حالا میخوام دوروبره 300 -330 اینا یه hdtv بگیرم... بهترین tv که کیفیت مناسبی داشته باشه رو x360 , ps3 چی معرفی میکنین ؟
LG2261v
کیفیت sony 32ex500 چطوره؟الان قیمتش تو بانه چقدره؟
من يه مانيتور LG E2040 بيست اينچ خريدم ولی با كابل VGA نمی تونم باهاش رو PS3 رزولوشن 1080p بگيرم و رو اين رزولوشن هی تصوير پرش داره (درست مثل مانيتورای ديگه-فكر كنم عيب از كابله) رزولوشن 720p هم كيفيت تصوير حتی از crt هم پايينتره ولی جزئيات مشكلی نداره.1080i هم كه اصلا تصوير نمی ده (در حاليكه رو crt می ده)
خواهشا اگه می شه يه vga باكس خوب معرفی كنيد كه بتونم تصوير 1080p با كيفيت بالا بگيرم.
بعد اگه از پورت dvi مانيتور تصوير بگيرم (dvi خروجی مانيتور به vga ورودی كابل vga) ممكنه مشكلم حل شه و با همين كابل vga كارم راه بيوفته؟
خب DVI جزو HDCP هست كه PS3 ساپرت می كنه.مانيتور منم (مشخصاتش اينجاست) DVI می خوره پس فكر كنم بشه.عزیز فکر کنم شما اگه 1080p بخوایبگیری حتما باید کابل hdmi باشه نه vga یا dvi
سراغ VGA Box نرو که هم گرونه هم اینکه کیفیت لازم رو بهت نمیده .خب DVI جزو HDCP هست كه PS3 ساپرت می كنه.مانيتور منم (مشخصاتش اينجاست) DVI می خوره پس فكر كنم بشه.
LED گرفتم برای بازی حالا مهم نيست چقدر پول VGA باكسش شه،تا جایی هم كه می دونم بهترينش 50-60 تومنه.لطفا يكی كه می دونه كمكم كنه...
خواهش میکنم دوست عزیز مانیتور شما حداکثر رزولِیشنی که ساپورت میکنه 900*1600 ـه 1080p رو فکر نمیکنم ساپورت بکنه و اگر هم بکنه تصویر کمی کشیده میشه تا فیت بشه.مانيتور منم پشتش خروجی DVI داره،پس با يه تبديل HDMI to DVI راحت كارم راه میوفته و 1080p هم می تونم راحت بگيرم؟
واقعا ممنون كه به دادم رسيديد،همين فردا می رم يه تبديل HDMI to DVI و يه كابل HDMI می خرم
مانيتور منم پشتش خروجی DVI داره،پس با يه تبديل HDMI to DVI راحت كارم راه میوفته و 1080p هم می تونم راحت بگيرم؟سراغ VGA Box نرو که هم گرونه هم اینکه کیفیت لازم رو بهت نمیده .
یه تبدیل HDMI to DVI بگیر خیلی راحت کنسول رو به مانیتور وصل کن .