B3hDad
کاربر سایت
به مانيتور هد ست وصل ميشه؟ چون من فقط باهد ست بايد صدا رو بشنوم
ببین باید مانیتورت خروجی صدا داشته باشه
کلا بخوای ازش صدا بگیری چه اسپیکر چه هدست
به مانيتور هد ست وصل ميشه؟ چون من فقط باهد ست بايد صدا رو بشنوم
اگه میتونی چندتا هم اندازه همون ال جیه بگونمیدونم مدلش رو تو صفحه های قبلی همین جا میتونی پیدا کنی مدلشو که گفتن.تو صفحه های220 به بعد.بعدشم تو این رنج قیمت انتخاب دیگه ا یی نداری و خوب هست.اسپیکر هم داره.ولی آمار قیمت سام هم بگیر اگه هم قیمت بودن فکر کنم سام بهتر باشه.خودم سام رو ترجیح میدم
یعنی بخش ps3 یه کارشناس نداره بیاد نظرشو بگه؟ منتظرم(ماشالا همه یه پا کارشناسن واسه خودشون. یه چیزی بگین بابا)سلام دوستان . به یک راهنمایی اساسی تو خرید تلوزیون واسه ps3 احتیاج دارم . تو مرز 1 ملیون میخوام یه تی وی 32 اینچ فول اچ دی بگیرم . اولا نظر خودتون رو بگید در ضمن من خودم بین این دو مدل موندم کودوم بهتره
سامسونگ LED Samsung 32" B6000
سونی LCD TV Sony 32" KLV-32W550A
مرسی منتظر نظرتون هستم
به نظر من sony خیلی بهترهسلام دوستان . به یک راهنمایی اساسی تو خرید تلوزیون واسه ps3 احتیاج دارم . تو مرز 1 ملیون میخوام یه تی وی 32 اینچ فول اچ دی بگیرم . اولا نظر خودتون رو بگید در ضمن من خودم بین این دو مدل موندم کودوم بهتره
سامسونگ LED Samsung 32" B6000
سونی LCD TV Sony 32" KLV-32W550A
مرسی منتظر نظرتون هستم
دوست عزیز یکم که توی اینترنت سرچ کنی خودتت متوجه میشی چه مدلی بهتره،اینجا هرکس طرفدار PS3 باشه میگه سونی بخر(چشم بسته) یا برعکسش که پیشنهاد سامسونگ یا ال جی یا مدل های دیگه رو میدن برای همین درست راهنماییت نمیکننیعنی بخش ps3 یه کارشناس نداره بیاد نظرشو بگه؟ منتظرم(ماشالا همه یه پا کارشناسن واسه خودشون. یه چیزی بگین بابا)

با سلام خدمت دوست عزیز.بهت پی ام دادمAm8!N جان گفتی یه رفیق داری خدای اطلا عات تو این بحث من ازش دوتا سوال داشتم:
1.چندمدل tv خوب 37-40 اینچ قیمت بین 1.5تا2 به ما معرفی کنه ترجیحا سون.
2.الان قیمت 3d های sam وsony تو این سایز چنده.
ممنون میشم.