با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمندهدوستان از بين tv tv/monitor monitor تو سايز 27 يا 32 كه hdmi هم داشته باشه و full hd هم باشه و كيفيت رنگ خوبي هم داشته باشه تو رنج قيمت 400 تا 500 تومن چي پيشنهاد ميدين؟
ابتدا بگم که اون واژه اشتباه نوشته شده. hd ready هست نه HDTV ready تو مانیتور الجی 27اینچ زده hd tv یعنی رو خودش گیرنده دیجیتال تلوزیون داره.1- ما که نفهمیدیم بالاخره این HDTV ready با Full HD چقدر فرق دارن...کسی می تونه راهنمایی کنه یا دسته کم بگه توی نمایش تصویر پلی 3 و ایکس باکس 360 فرقشون از کجا تا کجاس؟
چون من مشکل مانی دارم و نمی تونم خیلی خرج کنم
2- این ایکس ویژن ها خوبن؟ تو مشخصاتشون نوشته HDTV ready! یا برم بگردم دنبال سامسونگ
3- ارزونترین ال سی دی 32 اینچ فول اچ دی مال کدوم برنده و قیمتش در چه حدوده؟
سام و ال جی تقریبا تو 1رنج هسن. من ترجیحا سام رو کمی بهتر میدونم. ولی 27 سام بدی هاش= نداشتن اسپیکر و تی وی هست. ولی ال جی هم تی وی(دیجیتال) و هم اسپیکر دارهبا سلام.من یه سری اطلاعات راجع به مانیتور 27 اینچ سامسونگ مدل P2770H میخاستم.و ایا این مدل واسه وصل کردن به ps3 مناسبه؟در ضمن من نتونستم بفهمم این مدل چند هرتزه و ایا اسپیکر یا خروجی صدا وهدفون داره یا نه؟در کل اساتید این مدل رو واسه وصل کردن به ps3 مناسب میدونن یا تو همین سایز و همین رنج قیمت مدل دیگری رو پیشنهاد میکنن؟
دوست عزیز این lg که شما میگی 27 اینچه؟مدلش چیه؟اگه منظورت m2794d هستش که من خودم یکی دارم و اصلا ازش راضی نیستم.تو حالت 1080p صفحه به شدت دیر رفرش میشه(فکر کنم تو مد 1080p اسکنش 20 هرتز بیشتر نیست)طوری که موقعی که تو داشبورد xbox 360 باهاش میخام پروفایل لود کنم شبح صفحه قبلی داشبورد رو میبینم.در ضمن کیفیت تصویرو زاویه دید و کنتراستش هم افتضاحه.جوری که سامسونگ سری 3 که 3 سال پیش خریدمش واصلا فول اچ دی هم نیست خیلی از نظر کیفیت تصویر و کنتراست ازش سرتره.سام و ال جی تقریبا تو 1رنج هسن. من ترجیحا سام رو کمی بهتر میدونم. ولی 27 سام بدی هاش= نداشتن اسپیکر و تی وی هست. ولی ال جی هم تی وی(دیجیتال) و هم اسپیکر داره
هم ال جیه هم سام 60هرتز هسن.
خودمون 2تا از این ال جیه گرفتیم(1برای نمایش عکس+فیلم - 1کی شم واسه بازی)380تومن.نسبت به قیمتش خوبه.
البته ال سی دی اصلیم واسه بازی sony w550 هست که حرف نداره.
خواسی تا 500تومن هزینه کنی حتما مانینور اسوس که 1-2صفحه پیش معرفی کرده بودم رو بگیر
بزرگترين سايز مانيتوری که فقط بخوام PS3 رو بهش وصل کنم چه سايزيه و يه مدل خوب با قيمت مناسبم ازش معرفی کنيد
27 اینچه - اگه 1چیز درست درمون میخوایی . اسوسی که 1-2صفحه پیش معرفی کردم بگیربزرگترين سايز مانيتوری که فقط بخوام PS3 رو بهش وصل کنم چه سايزيه و يه مدل خوب با قيمت مناسبم ازش معرفی کنيد
دوست عزیز این lg که شما میگی 27 اینچه؟مدلش چیه؟اگه منظورت m2794d هستش که من خودم یکی دارم و اصلا ازش راضی نیستم.تو حالت 1080p صفحه به شدت دیر رفرش میشه(فکر کنم تو مد 1080p اسکنش 20 هرتز بیشتر نیست)طوری که موقعی که تو داشبورد xbox 360 باهاش میخام پروفایل لود کنم شبح صفحه قبلی داشبورد رو میبینم.در ضمن کیفیت تصویرو زاویه دید و کنتراستش هم افتضاحه.جوری که سامسونگ سری 3 که 3 سال پیش خریدمش واصلا فول اچ دی هم نیست خیلی از نظر کیفیت تصویر و کنتراست ازش سرتره.