خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان . به یک راهنمایی اساسی تو خرید تلوزیون واسه ps3 احتیاج دارم . تو مرز 1 ملیون میخوام یه تی وی 32 اینچ فول اچ دی بگیرم . اولا نظر خودتون رو بگید در ضمن من خودم بین این دو مدل موندم کودوم بهتره
سامسونگ LED Samsung 32" B6000
سونی LCD TV Sony 32" KLV-32W550A

مرسی منتظر نظرتون هستم

نمیدونم مدلش رو تو صفحه های قبلی همین جا میتونی پیدا کنی مدلشو که گفتن.تو صفحه های220 به بعد.بعدشم تو این رنج قیمت انتخاب دیگه ا یی نداری و خوب هست.اسپیکر هم داره.ولی آمار قیمت سام هم بگیر اگه هم قیمت بودن فکر کنم سام بهتر باشه.خودم سام رو ترجیح میدم
اگه میتونی چندتا هم اندازه همون ال جیه بگو:)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . به یک راهنمایی اساسی تو خرید تلوزیون واسه ps3 احتیاج دارم . تو مرز 1 ملیون میخوام یه تی وی 32 اینچ فول اچ دی بگیرم . اولا نظر خودتون رو بگید در ضمن من خودم بین این دو مدل موندم کودوم بهتره

مرسی منتظر نظرتون هستم
یعنی بخش ps3 یه کارشناس نداره بیاد نظرشو بگه؟ منتظرم(ماشالا همه یه پا کارشناسن واسه خودشون. یه چیزی بگین بابا)

مرسی منتظر نظرتون هستم
به نظر من sony خیلی بهتره
http://www.retrevo.com/search?q=Samsung+UN-32B6000&rt=sp&modelid=23336464
http://www.pricecheck.co.za/products/7860346/Sony+BRAVIA+KLV-32W550A+32"+LCD+TV/
این هم مقایسه بین این 2 تا hdtv

یعنی بخش ps3 یه کارشناس نداره بیاد نظرشو بگه؟ منتظرم(ماشالا همه یه پا کارشناسن واسه خودشون. یه چیزی بگین بابا)
دوست عزیز یکم که توی اینترنت سرچ کنی خودتت متوجه میشی چه مدلی بهتره،اینجا هرکس طرفدار PS3 باشه میگه سونی بخر(چشم بسته) یا برعکسش که پیشنهاد سامسونگ یا ال جی یا مدل های دیگه رو میدن برای همین درست راهنماییت نمیکنن;)

Am8!N جان گفتی یه رفیق داری خدای اطلا عات تو این بحث من ازش دوتا سوال داشتم:
1.چندمدل tv خوب 37-40 اینچ قیمت بین 1.5تا2 به ما معرفی کنه ترجیحا سون.
2.الان قیمت 3d های sam وsony تو این سایز چنده.
ممنون میشم.

Am8!N جان گفتی یه رفیق داری خدای اطلا عات تو این بحث من ازش دوتا سوال داشتم:
1.چندمدل tv خوب 37-40 اینچ قیمت بین 1.5تا2 به ما معرفی کنه ترجیحا سون.
2.الان قیمت 3d های sam وsony تو این سایز چنده.
ممنون میشم.
با سلام خدمت دوست عزیز.بهت پی ام دادم;)
قیمت 3d هم چون هنوز واسه فروش نیست دقیق مشخص نیست تا 1ماه دیگه باید صبر کنی فکر کنم . سونی 3d که 100% زیر 3.5میلیون نیست سام هم دیگه فکر نمیکنم زیر 2.5 باشه

آقایون 3d سامسونگ اومده رفیقه من توی نمایندگیشه حداقل قیمتشم 3تومنه!!
ولی میگه یه ریموته شاخ داره که روی خود ریموت یه lcd دازه که از اونم میتونی تلویزیون ببینی!!!!!!!

سلام اقا یه سوال من وقتی ps3 رو به TV سامسونگ وصل میکنم با HDMI میگه که این پشتیبانی نمیشه ! از یک نفر پرسیدم گفت به خاطر اینه که tv HDCP رو ساپورت نمیکنه درسته ؟؟؟ یا ربطی نداره ؟

با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------
دوست عزیزمون سجاد ازم خواسته بود تا از کسی که تو پی سی ورد بهش استاد ال سی دی میگن بپرسم تو سقف 1 -1.5 ال سی دی37-40اینچ چی پیشنهاد میده که ایشون هم گفتن:

سامسونگ B690 یا مدل جدیدترش C650 گزینه های خوبی دارن مشکی عمیقی بازتولید میکنن و تصویر خوبی دارن ولی مشکل Input lag دارن.
LCD 37V10 پاناسونیکم گزینه خوبی هست زاویه دید عریش و وضوح حرکتی خوبی داره تصویر براقی هم ارائه میده ولی مشکی ضعیفی داره.
پلاسمای 42G10 پاناسونیکم گزینه خوبی میتونه باشه.
سونی W550 هم تصویر خوبی داره.

نظر خود من سونی w550 هست.اگه اینچ بالا بخوایی بگیری 1-1.5 در میاد

چندتا عکس از پلاسما g10:
92870489577567670067.jpg

18415967892580592322.jpg

94504343384044830367.jpg

بقیه عکسا
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=423089

با سلا م ودرود فراوان خدمت همه دوستان .
به نظر من اگه مانیتور بخواید که هم پورت HDMI ساپورت کنه وهم 1080 من به شما مدلهای AOCرا پیشنهاد می کنم .
اگر به دنبال TV FULL HDمیگردید برای نهایت لذت از بازی ها که هم دارای کیفیت خوب وهم قیمت مناسب

می تونید سری به مدل های SAMSUNGبزنید من خودم B580 را دارم واقعا چیز ردیفی هست .

این تجربه عملی من بود برای تست کردن .موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or