خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام به همه دوستان
قصد دارم برای ps3 یه LCD با قیمت متوسط جور کنم .
تو این چند روز یه برند بیشتر توجه ام رو جلب نکرد اونم LG بود .

lg_lh5000_-blue-460x418.jpg

870 هزار تومن
200Hz
37"
کنترستات 1:150,000
Divx
Usb
3hdmi
24hz cinema
2ms

مدلش هم LG LH500

دوستان اگر نظری یا پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .
موفق باشید .

این پیشنهاد من هست:
دوستان من w550 اینچ32 گرفتم.خیلی ازش راضی هسم.قیمتش ام عالی گرفتم840با 2سال گارانتی ایران بازرگان.خود فروشگاهای سونی1020هم گذاشتن واسه فروش.تو این رنج سام32 ال ای دی بود و 32پاناسونیک v10ال سی دی.که سام مثه همه کره ایی و چینی ها لاف زیاد میزنن و اون عدد ها تنها در حد 1عدد هسن مثلا 100هرتز واقعی نیست و عمرا ال ای دی نیست و ... .

خلاصه دوستان w550 فوق العادس من هم خودم اینو نمیگم کسی که در p30world بهش استاد ال سی دی میگن بهم معرفی کرد.

در ضمن ex400هم اومده تو رنج w550 هس و مغازه دارایی که w550ندارن یا... الکی دروغ میگن ex400بهتره ولی اینطور نیست و w550 یک چیز دیگس;)

مشخصات w550
http://www.sony.co.ir/product/klv-46w550a
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2818&page=224

توصیه من به همه کسایی که میخوان hdtv سایز بالای خوب برای بازی بخرن پلاسمای پاناسونیکه که تاخیر خیلی کمی داره و رنگای فوق العاده شفاف و طبیعی و سرزنده داره.
این چندتا نمونه عکس از پلاسمای پاناسونیک موقع بازی یه چیز خیلی عجیب اینه که وقتی با پلاسما بازی میکنی بازی چند برابر طبیعی تر میشه!!

cb4ef9f093e849aeaa08.jpg

a187c69e1e0a4cf39b64.jpg

f40d7fb322ba4b86a024.jpg

من یه lcd tv-sony دارم , حدود یه ساله که گرفتم و واقعا" هم کیفیتش عالیه...
قیمتش هم در حدود 1 میلیونه...
2 تا ورودی hdmi داره
تا 1080 رو هم ساپورت میکنه
model:klv-32v300a

آخرین ویرایش:
ميگم اين ال سي دي خوبه براي بازي

مانيتور ال سي دي - سامسونگ - 27 inch
عنوان : مانيتور ال سي دي سامسونگ LCD 2770H Samsung قيمت : 3800000 ريال شرح : طراحي زيبا و منحصر به فرد كريستالي مشكي TOC
پنل باريك با پايه شفاف
كنتراست 1: 50000
وضوح تصوير 1080*1920
زمان پاسخگويي تصوير 2 ميلي ثانيه
فرمت تصوير 16:9
مناسب براي تماشاي فيلم Full HD
Magic Bright 3
داراي پورت هاي ورودي و خروجي D-sub, DVI-D, HDMI, Component, Composite, DTV Tuner, Optical Out, Audio In, Headphone Out , Analog RGB, DVI, HDMI, Component , TV(Digital TV/Analog TV
دادا380از کجا قیمت داری؟پسر داییم میخواد بخره480قیمت داره.ال جی با این مشخصات380تومنه.بنظرم سام اگه380باشه عالیه

از روسايت ها پيدا كردم

حالا يك سوال ضايع فرق مانيتور با ال سي دي چيه؟
چه سایتی؟سایتها همیشه قیمتشون بیشتر از بازاره.380سام فکر نمیکنم باشه چون تازه اومده.
اتفاقا" سوالت ضایع نیست:dتا حالا کسی جواب درست و حسابی نداده-حداقل به من.

ولی در کل موتور و قدرت(در نهایت کیفیت) ال سی دی تی وی ها بیشتره . و اینکه مانیتورها به تازگی روش تی وی گذاشتن.و مانیتور بالاتر از 27 نداریم 27 هم تازه اومده.و عکس ،ال سی دی ها هم بیشتر برند ها زیر32 خیلی کم دارن یا ندارن.دیگه بیشتر از این من نمیدونم:|

آهان 1فرق دیگه پیدا کردم:dمانیتور رو باید بری از بازارهای کامپیوتر تهیه کنی ولی ال سی دی ها رو باید از لوازم خونگی ها:dاین فک کنم مهم ترین فرقشون باشه

http://www.entekhab.com/MoreInfo.aspx?id=202968&G_id=14816

حالا بين مانيتور و ال سي دي كدوم براي بازي مناسب تره؟

اگه ميشه يك ال سي دي با اين ويژگي به من معرفي كنيد قيمتش هم همين حدودا
ال سی دی بهتره ولی گرون تره اگه بخوایی چیزی بگیری که بدرد بازی بخوره حداقل800-850تومن باید خرج کنی.
ولی خوب مانیتور بهترین مارکی که هس اسوس هست.که فقط طبقه4 بازار رضا داره.27هم فکر کنم 500-600باشه -دقیق نمیدونم

ولی همین سام خوبه.به هرتز هم توجه بالایی داشه باش زیر100هرتز نگیر چون تصویر جا میمونه و سایه میندازه.

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1049543&postcount=3340

خوب الان يك ال سي دي زير 500 تومن 27 اينچ با اون ويژگي كه شما گفتي و ويژگي هايي كه اون مانيتور داشت در بازار هست

الان فرض كنين من رفتم مغازه ميگم يكLCD 27 زير 500 تومن براي بازب با ps 3 ميخوام شما بگيد چه ويژگي هايي داشته باشه؟
زیر 500تومن که ال سی دی تی وی نمیتونی بخری.باید مانیتور بخری.همون سامسونگه 27 اينچ خوبه ال جیش 27 اينچ هم هس - فول اچ دی - 100هرتز -ورودی اچ دی ام آی و... که دارن، پسر داییم هم میخواد ال جی یا سام بگیره.ال جی پاساژ ایران380قیمت داشیم ولی سام رو نمیدونم.ولی 1سر به طبقه3یا4 پاساژ رضا واسه مانیتور های اسوس هم بزن ببین چی دارن.اسوس خیلی بهتره به نسبت ال جی و سام.

این مانیتوره LG W2286L که اینهمه ازش تعریف میکنن چجوریه؟به درد بخور هست؟
بعدش اگه یه مانیتور مثل این بگیرم تکلیف صداش چی میشه باید یه اسپیکر جدا بگیرم؟

این مانیتوره LG W2286L که اینهمه ازش تعریف میکنن چجوریه؟به درد بخور هست؟
بعدش اگه یه مانیتور مثل این بگیرم تکلیف صداش چی میشه باید یه اسپیکر جدا بگیرم؟
نمیدونم مدلش رو تو صفحه های قبلی همین جا میتونی پیدا کنی مدلشو که گفتن.تو صفحه های220 به بعد.بعدشم تو این رنج قیمت انتخاب دیگه ا یی نداری و خوب هست.اسپیکر هم داره.ولی آمار قیمت سام هم بگیر اگه هم قیمت بودن فکر کنم سام بهتر باشه.خودم سام رو ترجیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or