SLASH1
کاربر سایت
دوست عزیز این lg که شما میگی 27 اینچه؟مدلش چیه؟اگه منظورت m2794d هستش که من خودم یکی دارم و اصلا ازش راضی نیستم.تو حالت 1080p صفحه به شدت دیر رفرش میشه(فکر کنم تو مد 1080p اسکنش 20 هرتز بیشتر نیست)طوری که موقعی که تو داشبورد xbox 360 باهاش میخام پروفایل لود کنم شبح صفحه قبلی داشبورد رو میبینم.در ضمن کیفیت تصویرو زاویه دید و کنتراستش هم افتضاحه.جوری که سامسونگ سری 3 که 3 سال پیش خریدمش واصلا فول اچ دی هم نیست خیلی از نظر کیفیت تصویر و کنتراست ازش سرتره.
دوست عزيز مشكل اينجاست شما بلد نيستي تنظيمات LCD درست تنظيم كني اون مشكلي كه مي گي به خاطر گزينه ي حذف نويز تصوير شما اونو اف كن ديگه اونطوري نميشه تنظيمات صفحه هم اگه درست بازم تنظيم كني مي بيني كه كنتراست فوق العاده اي بالايي هم داره اگه شما سامسونگ سري 3 كه هيچي 4 بيار از اين مانيتور بيشتر بود من مال خودمو به شما هديه مي دم چون خودم با مدل سامسونگ و سوني از نزديك تست گرفتم و يه عمرم هست كه هي مدل ها رو بررسي مي كنم
خواستي بگو تا بگم تنظيماتتو روي چي بذاري خوب ميشه
در نهايتم مي تونيد مدل ASUS 27 بگيريد كه قيمتي حدود 500 تومن داره و كاملا شبيه همين مدل LG هست حالا اينكه كدوم از روي كدوم تقليد كردن نمي دونم اما خودم اولين بار LG ديدم