خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان من یه مانیتور T220P سامسونگ 22 اینچ دارم سوالم اینه که ps3 به مانیتور من وصل میشه؟
و اگه وصل میشه کیفیت تصویرش خوبه؟
اگه تصویرش خوب نیست شما چه مانیتوری رو برای بازی کردن با ps3 پیشنهاد می کنین؟
با تشکر

کسی جواب ما رو نمیده! :(

اگه مانیتور سامسونگت hdmi میخوره که خوبه .اگه نه بگو میخوای تا چه حد هزینه کنی تا بهت بگم چی بخری

دوست عزیز لینک زیر رو بخون توضیحات مانیتور من
http://www.samsung.com/iran/consume...e/LS22TWPSUV/EN/index.idx?pagetype=prd_detail

لطفا نظرت رو بگو تا 300 هزار تومان هزینه می کنم.آخه یکی از دوستام می گفت که کیفیت بازی های ps3 تو مانیتور پایین میخوای از بازی لذت ببری حتما باید تلویزیون lcd بخری

با تشکر

دوست عزیز لینک زیر رو بخون توضیحات مانیتور من
http://www.samsung.com/iran/consume...e/LS22TWPSUV/EN/index.idx?pagetype=prd_detail

لطفا نظرت رو بگو تا 300 هزار تومان هزینه می کنم.آخه یکی از دوستام می گفت که کیفیت بازی های ps3 تو مانیتور پایین میخوای از بازی لذت ببری حتما باید تلویزیون lcd بخری

با تشکر

دوستان لطفا راهنمایی کنید :( کلا پیشنهادتون رو بگید

دوستان لطفا راهنمایی کنید :( کلا پیشنهادتون رو بگید

بیخیاله lcd سامسونگ خودت شو hdmi نمیخوره .ببین میتونی یه led full hd 21.5 اینچ که واسه بازیهای تک نفره استاندارتشه بخری. من خودم همینو lcd شو دارم .فرقشم با lsd در اینه که مال من وقتی از پایین بهش نگاه میکنی صفحه زیادی تاریک میشه.و یه چیزایه دیگه .حالا اگه میخوای lcd بگیری مثه مال من زیره 220 باید باشه .
اگه بهتر میخوای led فک کنم همون طرفایه 300 باشه .سامسونگ وال جی هم فرقی نمیکنه .
و یه فیش hdmi هم میخری که از 8 تومن است تا بالا
سوالی نیست

داداش بگو تا چه حد میخوای هزینه کنی ؟
هر چی کمتر بهتره!
راستش رو بخواین من قیمت مانیتور های Full HD 3D رو ندارم ولی میدونم چون کمه تو ایران قیمت های فضایی ای دارند. واسه همین کلا قید LED رو زدم. اگه LCDها هم دست کمی از LED نداره!

به هر بودجه من حداکثر 500 تومن هست. در حال حاضر میشه با این پول به فکر خرید بود؟ یا بهتره یه چند ماهی صبر کنم تا قشنگ این مانیتور ها تو ایران جا بیوفته و قیمت ها به حالت نرمال برگرده؟!

هر چی کمتر بهتره!
راستش رو بخواین من قیمت مانیتور های Full HD 3D رو ندارم ولی میدونم چون کمه تو ایران قیمت های فضایی ای دارند. واسه همین کلا قید LED رو زدم. اگه LCDها هم دست کمی از LED نداره!

به هر بودجه من حداکثر 500 تومن هست. در حال حاضر میشه با این پول به فکر خرید بود؟ یا بهتره یه چند ماهی صبر کنم تا قشنگ این مانیتور ها تو ایران جا بیوفته و قیمت ها به حالت نرمال برگرده؟!

مانیتور 3d میخوای بخری فعلا بیخیال شو .ولی با این پول میشه یه led full hd خفن گرفت.که اگه من بودم همین کارو میکردم

سوال قبلی رو بی خیال بشین. یه سوال بی ربط! میشه بگید چطور میتونم کیس و PS3 رو همزمان با DVI و HDMI به مانیتور وصل کنم؟ (LG W2286L) :-/

این دو تا رو که وصل کردی پشت مانیتور(تا اینجا که مشکلی نیست؟)بهد با دکمه های فک کنم سمت راست باشه یکم کار کن یاد میگیری که بزاری رو hdmi یا rgb یا dvi .حله

مانیتور 3d میخوای بخری فعلا بیخیال شو .ولی با این پول میشه یه led full hd خفن گرفت.که اگه من بودم همین کارو میکردم
والا این پول رو واسه 3D میخواستم.

الان در حال حاضر تصمیم قطعی نگرفتم که چقدر واسه Full HD میخوام هزینه کنم. چون من یه مانیتور Full HD که یه پورت HDMI داشته باشه واسه اجرای بازی های PS3 یا X360 لازم دارم.
خوب طبیعتا با 200-250 تومن هم میشه یه مانیتور 22" با همین قابلیت پیدا کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or