چرا نشه. فقط باید یه کابل dvi به hdmi یا مبدل کابل hdmi به ورودی dvi بگیری.سلام...
امیدوارم حالتون خوب باشه...
می خواستم بدونم آیا هر مانیتوری که ورودی dvi داره میشه به ps3 وصل کرد؟
ممنون میشم جوابمو بدین چون دارم مانیتور می گیرم.
یه مدل lg دیدم فکر می کنم w2053tq بود..
یکی یه جواب بده تورو خدااقایون شما این مانیتور رو چه تور ارزیابی میکنیدM2794DP
ممنون که جواب دادی...چرا نشه. فقط باید یه کابل dvi به hdmi یا مبدل کابل hdmi به ورودی dvi بگیری.
راستش رو بخوای در اون مورد چیزی نشنیدم. من فقط مانیتور قبلیم dvi بود و از همین روش استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم. بهتره بیشتر بپرسی.ممنون که جواب دادی...
آخه یه بنده خدایی می گفت بعضی از مانیتورها جواب نمی ده بایدhdcp داشته باشه..
باز اگه چیز دیگه ای هست ممنون میشم بگید.
ممنون که جواب دادی...
آخه یه بنده خدایی می گفت بعضی از مانیتورها جواب نمی ده بایدhdcp داشته باشه..
باز اگه چیز دیگه ای هست ممنون میشم بگید.
یکی یه جواب بده تورو خدا
ممنون ...اون بنده خوب خدا کاملا درست می گفته . البته اینم بگم 3 - 4 سال پیش این HDCP پدیده ای بود و تعداد مانیتور هایی که پشتیبانی می کردن ... انگشت شمار . الآن قاعدتا باید مانیتورهای جدید همه این استاندارد رو داشته باشن . برای اطمینان کافیه سایت محصول رو چک کنی . حتما این استاندارد رو اونجا مشخص کرده .
من روی TV عادی پلی استیشن رو نصب کردم !نشون نمیده! ! یعنی حتما باید LCD بگیرم !؟
البته قبلا داداشم روی LCD ش با HDMI وصل کرده!! به نظرتون مشکل از اینه !؟
سلام لطفا میشه منو راهنمایی کنید
من تازگی یه مانیتور سامسونگ مدل p23500 گرفتم واسه بازی وpc اما تصویر تو قسمتهای روشن و پر نور بازیها مثل alan wakeو....وفیلمها حتی پوست بدن آدما به صورت هاله های بد رنگ و زشت در میاد میخواستم ببینم تنظیماتی نداره که بشه درستش کرد واقعا توی بعضی از بازیها مثل alan قابل تحمل نیست خواهش میکنم اگه کسی وارده کمک که[/QUOTE
کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟