خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

يدونه LED با كنتراست بالا 32 اينچ

مدل و قيمت ميدين؟

======

كلا چه مانيتوري براي بازدهي كامل PS3 خوبه؟

فکر میکنم سامسونگ 6900 مناسب باشه.
دوستم داره خیلی تعریف میکنه.

قیمت 000 300 1 تومان.
فکر میکنم بالاترین اینچ برای بهترین بازدهی 32 باشه.

سلام دوستان
من قصد خريد مانيتور سامسونگ مدل P2770H رو واسه پلي استيشن 3 دارم
به نظر شما اين مانيتور مي تونه يه انتخاب مناسب باشه؟
اصلا واسه ps3 مانيتور بهتره يا تلوزيون؟
خواهش ميكنم در اين مورد منو خيلي راهنمايي كني!
سلام..
من خودم می خواستم این مانیتور رو بگیرم.. به نظر من مانیتور خیلی خوب و با کلاسی هستش.. بدیش اینه که گیر نمی یاد تو بازار، اگر هم پیدا کنی خیـــــلی گروونه..
اگه شما با قیمت مناسب پیدا کردی به من هم بگو من هم برم یکی بگیرم..
اگه هم بی خیالش شدی میتونی جاش یه ASUS بگیری؛ چند صفحه قبلتر یادمه بچه ها یه مدل 27 خوبش رو معرفی کردن..

سلام..
من خودم می خواستم این مانیتور رو بگیرم.. به نظر من مانیتور خیلی خوب و با کلاسی هستش.. بدیش اینه که گیر نمی یاد تو بازار، اگر هم پیدا کنی خیـــــلی گروونه..
اگه شما با قیمت مناسب پیدا کردی به من هم بگو من هم برم یکی بگیرم..
اگه هم بی خیالش شدی میتونی جاش یه ASUS بگیری؛ چند صفحه قبلتر یادمه بچه ها یه مدل 27 خوبش رو معرفی کردن..
بابا هرکسی رو بحر کاری ساختند :دی تا سامسونگ و ال جی هستند پیشنهاد میکنم پولتونو تو حلق ایسوز نریزید مگه اینکه 3d میخواید....
یه دونه LG 2286L بگیرید ال ای دی هستش... 2تا ورودی اچ دی ام ای داره... من خودم فروشنده مانیتورم.... مردونه رو دست این تو این سایز بهتر نیست....قیمتش هم مناسبه...

من يک مانيتورLCD 17LG دارم که ميخوام يک PS3 بهش وصل کنم يک کابل هم گرفتم HDMI TO VGA که تصوير
نداد ميشه بگيد بايد چه کار کرد بد جوری کارم گيره در ضمن DVI هم نداره

سلام دوستان
من قصد خريد مانيتور سامسونگ مدل P2770H رو واسه پلي استيشن 3 دارم
مشخصات مانيتور
LCD
سايز: 27 اينچ
وضوح تصوير: 1080*1920
كنتراست: 70000:1
پاسخگويي تصوير: 2 ميلي ثانيه
ورودي HDMI و DVI
تزريق دوگانه رنگ TOC
به نظر شما اين مانيتور مي تونه يه انتخاب مناسب باشه؟
اصلا واسه ps3 مانيتور بهتره يا تلوزيون؟
خواهش ميكنم در اين مورد منو خيلي راهنمايي كني!

کلاً واسه کنسول LCD TV بهتره اصلاً شک نکن چون خودم تجربه کردم.

Monitor (vs) Lcd tv

يعني فرق بين lcd tv و monitor خيلي زياده؟
آخه من پول ندارم 700 يا 800 تومن بدم واسه tv مي خوام با حداكثر 400 تومن سر و تهش رو هم بيارم
راستي چه طوري بايد از مانيتور صدا بگيرم؟ مانيتور كه مثل تي وي،خودش بلند گو نداره(ديدي چه خاكي بر سرم شد،اينم يه خرج اضافه)

وضعيت قرمز!

تو را خدا يكي جواب من فلك زده رو بده
من الان بين زمين آسمون موندم،يه وقت ديدي از اون بالا افتادم پايين شل و پل ميشم،اونوقت به جاي اين كه پول بدم واسه مانيتور بايد هرچي پول دارم بدم واسه دوا درمون!

راستي چه طوري بايد از مانيتور صدا بگيرم؟ مانيتور كه مثل تي وي،خودش بلند گو نداره(ديدي چه خاكي بر سرم شد،اينم يه خرج اضافه)
اینطوری که دوستان میگن شما میتونی صدا رو از کابل کابل معمولی که سه فیش قرمز و سفید زرد داره بگیری,بدین صورت که تصویر رو روی اچ دی ام آی تنظیم میکنی,اما صدا رو روی سه فیش میزاری,خرج اضافه هم نداره.

در مورد ال سی دی از یه منبعی شنیدم ال سی دی با کاهش قیمت زیادی احتمالا روبرو میشه چون تولید تلویزیون های لامپی دیگه تا آخر سال 2010 منقرض میشه.
یا علی.

تشكر

اینطوری که دوستان میگن شما میتونی صدا رو از کابل کابل معمولی که سه فیش قرمز و سفید زرد داره بگیری,بدین صورت که تصویر رو روی اچ دی ام آی تنظیم میکنی,اما صدا رو روی سه فیش میزاری,خرج اضافه هم نداره.

در مورد ال سی دی از یه منبعی شنیدم ال سی دی با کاهش قیمت زیادی احتمالا روبرو میشه چون تولید تلویزیون های لامپی دیگه تا آخر سال 2010 منقرض میشه.
یا علی.

با اين كه متوجه نشدم ولي ممنون از پاسخي كه دادي

يعني فرق بين lcd tv و monitor خيلي زياده؟
آخه من پول ندارم 700 يا 800 تومن بدم واسه tv مي خوام با حداكثر 400 تومن سر و تهش رو هم بيارم

فرقشون خیلی زیاد نیست. من کلی گفتم که LCD TV بهتره.
اگه استفاده ات فقط واسه TV هستش من اینو پیشنهاد میدم: (منظورم اینه که به جای مانیتور استفاده نکنی) :
26 اینچ سامسونگ قیمتش رو هم تو سایت زده 450
LA26C475
http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=501

بچه ها یه سوالی داشتم من چند وقتیه رفتم تو فکر یه X360 فقط مشکلم اینجاست که مانیتورم از این گنده هاست پشت دارا اسمشو دقیق نمیدونم میخوام ببینم اگه یه x360 بگیرم میتونم باهاش بازی کنم گیر نمیده؟؟؟

بدون عنوان!

سلام
از همه شما بابت راهنمايي بنده متشكرم
فقط يه چيز مونده كه شايد نبايد اينجا مطرح بشه ولي ميگم!
اگر امكان داره يه سينماي خانگي درحد 100،150 الي 200 كه دالبي رو هم پشتيباني كنه،فرقي نمي كنه كه دالبي 1 باشه يا 2 فقط بشه بهش گفت دالبي هست!
بازم تشكر

سلام
از همه شما بابت راهنمايي بنده متشكرم
فقط يه چيز مونده كه شايد نبايد اينجا مطرح بشه ولي ميگم!
اگر امكان داره يه سينماي خانگي درحد 100،150 الي 200 كه دالبي رو هم پشتيباني كنه،فرقي نمي كنه كه دالبي 1 باشه يا 2 فقط بشه بهش گفت دالبي هست!
بازم تشكر

ببین رفیق مانیتور با تلویزیون زیاد فرق داره . ببین استفادت مانیتوریه یا تلویزیونی . مهم ترین فرقشون تو زاویه دیدشه . اگه می خوای سیخ بشینی جلوی مانیتور و بازی کنی خب مشکلی نیست ولی اگه می خوای لم بدی و بخوابی و ... مانیتور اصلا به درد نمیخوره . در ضمن مواردی مثل کالیبراسیون ( تنظیم نور و رنگ و.... ) تو تلویزیون ها خیلی حرفه ای تر هستش .
راستی این دالبی 1 و 2 جریانش چیه ؟ مگه فیلم ترمیناتوره بهش شماره میدی ؟
در ضمن الآن تقریبا هر آت و آشغالی از بازار بخری دالبی رو دیکد میکنه . اما چه نوع دالبی و با چه کیفیتب و .... دیگه اندازه یه کتاب قصه داره .
موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or