bacheh mosbat
کاربر فعال
فیبر یا pcm؟متاسفانه دزدی دیگه اشکار شده کلا ، من از فن آوا سفارش اینترنت دادم برای شرکت اولش خیلی قشنگ و خوش برخورد ثبت نام کردن و گفتن اینترنتی این مقدار پول رو بریزین و تا 3 روز دیگه هم وصل میشه براتون 3 روز شد یه هفته زنگ زدم میگن منطقه شما فیبره و ما نمیتونیم خدمات بدیم میگم چرا اول بهم نگفتین هم وقت منو تلف کردین هم پول گرفتین !!! کلی عذرخواهی و چرت و پرت که همین امروز فردا براتون واریز میکنیم شماره کارت گرفتن و الان نزدیک 8 روز که نریختن هر روز هم زنگ میزنم میگن در دست اقدامه حالا اصلا پول بخوره تو فرق کله ی پوکشون هیچ کس تو این شرکت به من جواب درست نداد که اقا شما که میدونستین این منطقه نمیتونین سرویس بدین چرا ثبت نام میکنین پس ؟ تنها جوابی که دادن این بود که اشکال سیستمیه !!!!
لیست نیم بهای اسیاتکمن امروز 16 مگ آسایتک با 300 گیگ خریدم ماهی 80 تومن که در اصل انگار 150 گیگ خریدم. خوبیش اینکه که اینطوری گیگی 590 تومن برای ترافیک خارجی میافته و داخلی هم که نصف میشه. مثلا شنیدم Downloadha و Aparat داخلیه که کار رو راه میندازن. من قبلا با گیگ باکس گیگی 800 میخریدم که الان قطعا گیگی 300 تومن به نفعم شد. حواستون باشه که آسیاتک هرچی سرعت کمتری بخرید، قیمت گیگ بیشتر میشه. یعنی 512 هر گیگ 1250 تومن هست. 16 مگ گیگی 590
50 رو 100 حساب کردن درست بوده اما 160 اشتباهههمین امروز اقدام کردم به خرید سرویس 16 مگ با حجم 210 گیگ مخابرات.همون اول دفه تست کردم پینگ و سرعتم تغییری نداشت و همون قبلیمه
یه فایل از سرور سونی رو گذاشتم 50 مگ دانلود شه ببینم چقد کم میکنه با کمال تعجب دیدم جای 50 مگ 160 مگ کم کرده سه برابر بیشتر!!!
هرچند گزارش شده بود ولی نمیدونم چرا سه برابر کم میشه درسته یا نه اینجوری باشه دوتا پیج رو ادم به ترس و به لرز باز میکنه.حدود 1 دقیقه هم برای تست شروع کردم به پیام دادن
داخل یکی از مسنجرها دیدم 20 مگ کم کرده!!!یعنی در این حد دزدی من قبلا کلی پیام میدادم 5-6 مگ کم میکرد حجم خوری هم نداشتم ولی انصافا این دزدی خالصه
با دقت هم همه چیو تست کردم اگه قرار دادتون مونده نرین سمت این سرویسا دلتون خوشه حجم بالاست اما انچنان سوبله چوبله ازتون کم میکنن که بازم حجم بخرین.
نه آخه فقط همین یوتیوب بازه.بقیه سایتا بازم فیل ت ر ن.البته نت شاتل هم دارم که اونم هم باز نمیکنه.(فاز جدید باید تو کلیه شرکتا اجرا شه دیگه؟)دارن فاز جدید فیل و اجرا میکنن
فعلا بازه دوباره بسته میشه نگران نباشید![]()
شما که های وب هستی میشه از وضعیت پینگ های وب بگی؟ چنده برای شما؟نه آخه فقط همین یوتیوب بازه.بقیه سایتا بازم فیل ت ر ن.البته نت شاتل هم دارم که اونم هم باز نمیکنه.(فاز جدید باید تو کلیه شرکتا اجرا شه دیگه؟)
همین امروز اقدام کردم به خرید سرویس 16 مگ با حجم 210 گیگ مخابرات.همون اول دفه تست کردم پینگ و سرعتم تغییری نداشت و همون قبلیمه
یه فایل از سرور سونی رو گذاشتم 50 مگ دانلود شه ببینم چقد کم میکنه با کمال تعجب دیدم جای 50 مگ 160 مگ کم کرده سه برابر بیشتر!!!
هرچند گزارش شده بود ولی نمیدونم چرا سه برابر کم میشه درسته یا نه اینجوری باشه دوتا پیج رو ادم به ترس و به لرز باز میکنه.حدود 1 دقیقه هم برای تست شروع کردم به پیام دادن
داخل یکی از مسنجرها دیدم 20 مگ کم کرده!!!یعنی در این حد دزدی من قبلا کلی پیام میدادم 5-6 مگ کم میکرد حجم خوری هم نداشتم ولی انصافا این دزدی خالصه
با دقت هم همه چیو تست کردم اگه قرار دادتون مونده نرین سمت این سرویسا دلتون خوشه حجم بالاست اما انچنان سوبله چوبله ازتون کم میکنن که بازم حجم بخرین.
نه آخه فقط همین یوتیوب بازه.بقیه سایتا بازم فیل ت ر ن.البته نت شاتل هم دارم که اونم هم باز نمیکنه.(فاز جدید باید تو کلیه شرکتا اجرا شه دیگه؟)