خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
از نظر حجمی خیلی بهتر از قبل شده، ولی خوب خرابش کردن که، شبانش نامحدود بود قبلا:|
ولی انصافا اگه کسی سرویس 16 مگ بگیره دیگه نمیشه 375 گیگ در ماه دانلود کرد!
الان پارس آنلاین از همه شرایط بهتری داره.
پینگ قوی-سرعت بالا حتی در شبانه-حجم بالا

طرح های آپدیت شده پارس آنلاین:
خیلی خوب شده. 16 مگ حجم بین الملل میده 275 گیگ همراه 100 گیگ شبانه 85 تومن! سرعت و پینگ پارس هم فوق العاده ست.
برای بین الملل تقسیم بر دو کنید.
خیلی جالب شد پارس آنلاین با این تغییرات از قعر به صدر جدول صعود کرد! امیدوارم این تغییرات مثبت کماکان ادامه داشته باشه :Thumbsup:
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که مقدار حجمی که برای دانلود شبانه گذاشتن هم شامل طرح مسخره داخلی و بین المللی میشه یا کاملا بین المللیه؟

Attenuation خط من بالای 130 ــه یعنی نویز شدیدی داره :| 80 تومن پول دادم سرعت 250 کیلوبایت بیشتر نمیتونم بگیرم :| مودمو بردم از جلوی در هم تست کردم فرقی نکرد یعنی از سیم کشی داخلی هم نبود ، دوستان کسی تا حالا این مشکلو داشته؟ راه حلی دارین برا برطرف کردنش؟

طرح های آپدیت شده پارس آنلاین:
خیلی خوب شده. 16 مگ حجم بین الملل میده 275 گیگ همراه 100 گیگ شبانه 85 تومن! سرعت و پینگ پارس هم فوق العاده ست.
برای بین الملل تقسیم بر دو کنید.

ریلی؟

خیلی خوب شده؟

فقط نصف حجم ترافیک های ذکر شده برای بین الملل است و داخل که اصلا چیز مهمی (لااقل واسه من) برای استفاده نداره و قیمتاش هم سرسام آوره.

از ماه دیگه نمیدونم واقعا چکار کنم. اینترنت همه کشورها سال به سال سریع تر و ارزان تر میشه و اینترنت ایران هر سال گران تر و محدودتر میشود.

تازه یکی مثل شما میاد میگه :

خیلی خوب شده.

من رفتم سایتشون و شکایت تنظیم کردم و براشون فرستادم.

کسی اینجا تعریف نکنه و به به و چه چه نگه وگرنه ماه های بعد اینترنت رو مزخرف تر میکنن.

Attenuation خط من بالای 130 ــه یعنی نویز شدیدی داره :| 80 تومن پول دادم سرعت 250 کیلوبایت بیشتر نمیتونم بگیرم :| مودمو بردم از جلوی در هم تست کردم فرقی نکرد یعنی از سیم کشی داخلی هم نبود ، دوستان کسی تا حالا این مشکلو داشته؟ راه حلی دارین برا برطرف کردنش؟
fyix_untitled.png

الان خط من تا چه سرعتی کشش داره؟! (نت الانم 1مگ نامحدود مخابراته)

الان پارس آنلاین برای من خیلی خوب شده به نظرم :D پینگش که بد نیست و میترسم برم جای دیگه بگیرم از این بدتر هم بشه! ولی 150 گیگ دانلود رو 8 مگ رو گذاشته 55 تومن، شبانه هم همون نصف حساب کنیم که میشه 80 گیگ، جمعا 230 گیگ. حقیقتا بیشتر از این دیگه دانلود هم ندارم :D ولی اونایی که دانلود زیاد میکنن برداشته شدن شبانه نامحدود خیلی جالب نیست. کلا این شرکت ها همیشه یه جای کارشون میلنگه، غیر ممکنه یه سرویس درست و حسابی و بدون مشکل بدن دست ملت :))

یه سوال در مورد اینکه خط جواب میده یا نه! من الان که 2 مگ دارم سرعت دانلودم با IDM اینه:

ojut_3233.jpg

الان خطم 8 مگ رو میکشه دیگه؟ :دی

• Like
Reactions: RedShift
ریلی؟

خیلی خوب شده؟

فقط نصف حجم ترافیک های ذکر شده برای بین الملل است و داخل که اصلا چیز مهمی (لااقل واسه من) برای استفاده نداره و قیمتاش هم سرسام آوره.

از ماه دیگه نمیدونم واقعا چکار کنم. اینترنت همه کشورها سال به سال سریع تر و ارزان تر میشه و اینترنت ایران هر سال گران تر و محدودتر میشود.

تازه یکی مثل شما میاد میگه :

خیلی خوب شده.

من رفتم سایتشون و شکایت تنظیم کردم و براشون فرستادم.

کسی اینجا تعریف نکنه و به به و چه چه نگه وگرنه ماه های بعد اینترنت رو مزخرف تر میکنن.
نه خب من نسبت به سرویس های قبلش گفتم، الان از همه بیشتر گیگ میده دیگه! شما با کل طرح مشکل داری که اون بحثش جداست
من درون همین طرح گفتم نسبت به بقیه و خودش بهتر شده، بالاترین گیگ رو میده، قیمت همه هم ثابته دیگه!
وگرنه کلا نت ایران از اولش فاجعه بوده...!

الان پارس آنلاین برای من خیلی خوب شده به نظرم :D پینگش که بد نیست و میترسم برم جای دیگه بگیرم از این بدتر هم بشه! ولی 150 گیگ دانلود رو 8 مگ رو گذاشته 55 تومن، شبانه هم همون نصف حساب کنیم که میشه 80 گیگ، جمعا 230 گیگ. حقیقتا بیشتر از این دیگه دانلود هم ندارم :D ولی اونایی که دانلود زیاد میکنن برداشته شدن شبانه نامحدود خیلی جالب نیست. کلا این شرکت ها همیشه یه جای کارشون میلنگه، غیر ممکنه یه سرویس درست و حسابی و بدون مشکل بدن دست ملت :))
البته من تو اینستا از ادمینش پرسیدم گفت شبانش بین الملل هست...
اما یک نکته... دیگه خط ها باز نیستن... مثلا اگه هشت مگ می گرفتی خط شما بین نه تا 14 مگابیت بسته میشد.... الان مجبوری شونزده مگابیت بخری که باز باشه... وگرنه هشت مگابیتم بگیری نهایتش همون هشت مگابیت بسته شده...
یعنی شما این تعرفه های جدید رو بگیری... هشت مگابیت رو بگیری سرعت دانلودت نهایت یک مگابایت هست نه بیشتر... قدیم خط ها باز بود طرف هر چقدر خطش می کشید دانلود می کرد ولی الان عوض کرده... الان تعرفه دو مگ رو بگیرید سرعتتون میشه 256:D

آخرین ویرایش:
البته من تو اینستا از ادمینش پرسیدم گفت شبانش بین الملل هست...
اما یک نکته... دیگه خط ها باز نیستن... مثلا اگه هشت مگ می گرفتی خط شما بین نه تا 14 مگابیت بسته میشد.... الان مجبوری شونزده مگابیت بخری که باز باشه... وگرنه هشت مگابیتم بگیری نهایتش همون هشت مگابیت بسته شده...
یعنی 160 گیگ بین الملل؟ چه بهتر :دی
این رو میدونم، همون 8 مگ هم ثابت باشه کافیه :دی فقط میخوام ببینم خطم میکشه و قطعی نداشته باشه، اینم از تنظیمات مودم:

th_22.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or