خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
یعنی 160 گیگ بین الملل؟ چه بهتر :D
این رو میدونم، همون 8 مگ هم ثابت باشه کافیه :D فقط میخوام ببینم خطم میکشه و قطعی نداشته باشه، اینم از تنظیمات مودم:

th_22.jpg
خطت میکشه 8 مگ رو ولی قطعی رو نمیدونم خودت باید تست کنی بفهمی ولی 16 رو نمیکشه خدایی:D،الان که رو 16 گذاشتین کیفیت خط اومده پایین

نه خب من نسبت به سرویس های قبلش گفتم، الان از همه بیشتر گیگ میده دیگه! شما با کل طرح مشکل داری که اون بحثش جداست
من درون همین طرح گفتم نسبت به بقیه و خودش بهتر شده، بالاترین گیگ رو میده، قیمت همه هم ثابته دیگه!
وگرنه کلا نت ایران از اولش فاجعه بوده...!

الان از بقیه شرکت ها بیشتر گیگ میده و در این مورد بحثی ندارم.

ولی میگی نسبت به خودش بهتر شده که کاملا در اشتباهی.

با این سرویس میشه هر ماه دقیقا 300 گیگ دانلود از بین الملل داشت:

z613987_1.jpg

اما با سرویس جدید 300 گیگ بین الملل به 190 گیگ بین الملل کاهش یافته:

z11366_2.jpg

تازه عدد 190 گیگ هم در صورتی است که بزارن ترافیک ساعات 2 تا 7 صبح رو صرفا به بین الملل اختصاص بدی.

-------

بنابراین به هیچ عنوان نگید که نسبت به خودشون بهتر شده. خیلی بدتر شده.

یعنی 160 گیگ بین الملل؟ چه بهتر :D
این رو میدونم، همون 8 مگ هم ثابت باشه کافیه :D فقط میخوام ببینم خطم میکشه و قطعی نداشته باشه، اینم از تنظیمات مودم:

th_22.jpg
می دونم قبلا چه یک مگ می گرفتیم چه دو مگ خطمون تا شونزده مگابیت باز بودش... هر چقدر که می کشید دیگه خط رو می بستن(تعرفه های قدیم اینطوری بود و چون شما قرارداد داری هنوز سرعتتون اینه:دی)... الان سرعت شما 1.2 مگابایت هست... اینا سرعتی که می فروشن به بیت هست و خط هارو روی همون سرعت اسمی که می خری می بندن...
هر مگابایت مساوی با هشت مگابیت... یعنی شما وقتی دو مگابیت می خریدی خطتتون تا جایی که می کشیده باز بوده... یعنی با این سرعتت خطتتون ده مگابیت رو می کشه... الان بخواید به همین ده مگابیت دسترسی داشته باشید مجبورید حتما شونزده مگابیت رو تهیه کنید تا همین سرعت فعلی تون رو شاید یکم بیشتر بدن:دی وگرنه هشت مگ بخری... تقسیم بر هشت بشه سرعت دانلودتون نهایت یک مگابایت هست(خورده هم نداره:دی)... و وقتی خطتتون 1.2 مگابایت = 9.6 مگابیت رو حداقل می کشه پس هشت مگابیت رو هم می کشه:دی

• Like
Reactions: Frobary

z613987_1.jpg

z11366_2.jpg

تازه عدد 190 گیگ هم در صورتی است که بزارن ترافیک ساعات 2 تا 7 صبح رو صرفا به بین الملل اختصاص بدی.

-------

نه این سه مگابیت هاش عجیبه از چهار مگ هم قیمتش بیشتره... احتمالا درستش کنن...چون خیلی عجیبه سرعت پایین تر با حجم پایین تر گرون تر از تعرفه های دیگس..

می دونم قبلا چه یک مگ می گرفتیم چه دو مگ خطمون تا شونزده مگابیت باز بودش... هر چقدر که می کشید دیگه خط رو می بستن(تعرفه های قدیم اینطوری بود و چون شما قرارداد داری هنوز سرعتتون اینه:D)... الان سرعت شما 1.2 مگابایت هست... اینا سرعتی که می فروشن به بیت هست و خط هارو روی همون سرعت اسمی که می خری می بندن...
هر مگابایت مساوی با هشت مگابیت... یعنی شما وقتی دو مگابیت می خریدی خطتتون تا جایی که می کشیده باز بوده... یعنی با این سرعتت خطتتون ده مگابیت رو می کشه... الان بخواید به همین ده مگابیت دسترسی داشته باشید مجبورید حتما شونزده مگابیت رو تهیه کنید تا همین سرعت فعلی تون رو شاید یکم بیشتر بدن:D وگرنه هشت مگ بخری... تقسیم بر هشت بشه سرعت دانلودتون نهایت یک مگابایت هست(خورده هم نداره:D)... و وقتی خطتتون 1.2 مگابایت = 9.6 مگابیت رو حداقل می کشه پس هشت مگابیت رو هم می کشه:D
تا اینجاش رو میدونم :D ولی من مخصوصا رو X1 وقتی دانلود میکنم سرعت دانلود متغیره و بعضا تا 14 مگابیت هم میرسه، ولیکن بعضی وقت ها تا 2 مگابیت هم میاد پایین :D برای همین جای سوال پیش اومده که این به خاطر خط هست یا به خاطر سرویس دهنده. الان که سرعت رو روی 16 باز گذاشتن اینجوری هست، میترسم 8 مگ بگیرم و این درجه تغییر هم نصف بشه، یعنی به جای اینکه ثابت بمونه بین 1 مگ و 7 مگ، آفتاب بالانس بزنه! :D به هر حال دیگه قراردادم چند روز دیگه تموم میشه، همون 8 مگ رو میگیرم و تست میزنم ببینم چی میشه.

تا اینجاش رو میدونم :D ولی من مخصوصا رو X1 وقتی دانلود میکنم سرعت دانلود متغیره و بعضا تا 14 مگابیت هم میرسه، ولیکن بعضی وقت ها تا 2 مگابیت هم میاد پایین :D برای همین جای سوال پیش اومده که این به خاطر خط هست یا به خاطر سرویس دهنده. الان که سرعت رو روی 16 باز گذاشتن اینجوری هست، میترسم 8 مگ بگیرم و این درجه تغییر هم نصف بشه، یعنی به جای اینکه ثابت بمونه بین 1 مگ و 7 مگ، آفتاب بالانس بزنه! :D به هر حال دیگه قراردادم چند روز دیگه تموم میشه، همون 8 مگ رو میگیرم و تست میزنم ببینم چی میشه.
شما فردا خواستی زنگ بزن بگو جای شونزده خطم رو روی نه تا ده مگ ببندین... تست کن اگه وضعیت بهتر شد... خوب صد در صد هشت مگابیت رو هم راحت می کشه بعد بخر... مثلا خوده من روی نه مگ بستم سرعتم در طول شبانه روز پایدار هست... و راضی هستم...

• Like
Reactions: Frobary
نه این سه مگابیت هاش عجیبه از چهار مگ هم قیمتش بیشتره... احتمالا درستش کنن...چون خیلی عجیبه سرعت پایین تر با حجم پایین تر گرون تر از تعرفه های دیگس..

خب من الان برای سرعت 4 مگ هم مدرک نشون میدم که وضعیت خیلی بدتر شده.

در این سرویس میتونستی حداقل 307 گیگ دانلود بین الملل داشته باشی:

l940280_4.jpg

اما در سرویس جدید که عکسش در پایین هست، فقط 220 گیگ میتونی دانلود بین الملل داشته باشی. (تازه اگه برای ساعت 2 تا 7 صبح بزارن همش رو دانلود بین الملل داشته باشی)

r795807_3.jpg

فن آوا هم برای شبانش قانون گذاشته:

bw-2-8-newprice.png

من متوجه نشدم الان سقفی که برای دانلود شبانه گذاشتن چقدره؟
بیشتر بازی با کلمات هست... مثلا فکر کنم... اگه هشت مگ ادم داشته باشه... شش ساعت شبانه بخواد دانلود کنه بدون قطعی و بالاترین سرعت شبی 21.6گیگ می تونه دانلود کنه که ماهیانه میشه نهایتش 648گیگ دقیق... یعنی تو یک ماه از هر ثانیه شبانه استفاده کنی قطعی نداشته باشه سرعتت بالاترین میزان باشه... ماهیانه تو ساعات شبانه حجمی که میشه دانلود کرد نهایت 648 هست حالا اینا شونزده گیگشو کم کردن... :دی فازشون چی بوده؟:دی

• Like
Reactions: vivaz360
دقیقا با چه معیاری حجم شبانه رو با روزانه مقایسه می کنید !!!؟؟ مگه اینترنت فقط دانلود بین 2-7 شب هست !!
این سرویس های جدید پارس انلاین نسبت به قبل حجم روزانه اش بیشتر از 2 برابر شده و تا الان بیشترین حجم روزانه رو ارائه میدن و البته دانلود شبانه محدودی هم دارن

• Like
Reactions: saphire
ولی در کل خوب شده... یادمه یه زمانی هم تعرفه های نامحدودی پارس انلاین داشت که دو مگ بود مصرف منصفانه اش 400گیگ بود به قیمت 400هزار تومن...
الان با 315 هزارتومن میشه 1860گیگ خرید...:دی

بیشتر بازی با کلمات هست... مثلا فکر کنم... اگه هشت مگ ادم داشته باشه... شش ساعت شبانه بخواد دانلود کنه بدون قطعی و بالاترین سرعت شبی 21.6گیگ می تونه دانلود کنه که ماهیانه میشه نهایتش 648گیگ دقیق... یعنی تو یک ماه از هر ثانیه شبانه استفاده کنی قطعی نداشته باشه سرعتت بالاترین میزان باشه... ماهیانه تو ساعات شبانه حجمی که میشه دانلود کرد نهایت 648 هست حالا اینا شونزده گیگشو کم کردن... :D فازشون چی بوده؟:D
فازشون اینه شاید فکر می کنن ملت boost میزنن تو یه شب 100 گیگ دانلود می کنن=)):D

بیشتر بازی با کلمات هست... مثلا فکر کنم... اگه هشت مگ ادم داشته باشه... شش ساعت شبانه بخواد دانلود کنه بدون قطعی و بالاترین سرعت شبی 21.6گیگ می تونه دانلود کنه که ماهیانه میشه نهایتش 648گیگ دقیق... یعنی تو یک ماه از هر ثانیه شبانه استفاده کنی قطعی نداشته باشه سرعتت بالاترین میزان باشه... ماهیانه تو ساعات شبانه حجمی که میشه دانلود کرد نهایت 648 هست حالا اینا شونزده گیگشو کم کردن... :D فازشون چی بوده؟:D
فکر کنم منظورشون این بوده که از 648 گیگ دانلود در ماه 632 گیگشو فقط میتونیم دانلود کنیم!:D

z613987_1.jpg

z11366_2.jpg

-------

خب من الان برای سرعت 4 مگ هم مدرک نشون میدم که وضعیت خیلی بدتر شده.

در این سرویس میتونستی حداقل 307 گیگ دانلود بین الملل داشته باشی:

l940280_4.jpg

اما در سرویس جدید که عکسش در پایین هست، فقط 220 گیگ میتونی دانلود بین الملل داشته باشی. (تازه اگه برای ساعت 2 تا 7 صبح بزارن همش رو دانلود بین الملل داشته باشی)

r795807_3.jpg

من اصلا یه اشتباه محاسباتی کردم و الان براتون اصلاحش میکنم.

فقط توی ساعات شبانه رایگان سرویس زیر میشه 450 گیگ دانلود بین الملل داشت.
تازه با فرض اینکه خط شما فقط پهنای باند 9 مگ رو بکشه.

z613987_1.jpg

و توی ساعات شبانه رایگان این سرویس هم باز میشه 450 گیگ دانلود بین الملل داشت.
با فرض اینکه خط شما فقط پهنای باند 9 مگ رو بکشه.

l940280_4.jpg

بنابراین اوضاع در سرویس های حجمی جدید افتضاح شده.

• Like
Reactions: x410xDragon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or