Max Payne Pay
کاربر سایت
نه داخلی انقده،قبلا 8 مگ 100 بود 40 تومن و 4 مگ هم 50 گیگ 25 تومن.این سقف منظورت استفاده بین الملل ؟ چون طرح اولیه هم همین بود اگه اشتباه نکنم ؟![]()
نه داخلی انقده،قبلا 8 مگ 100 بود 40 تومن و 4 مگ هم 50 گیگ 25 تومن.این سقف منظورت استفاده بین الملل ؟ چون طرح اولیه هم همین بود اگه اشتباه نکنم ؟![]()
خود سرويس دهنده گفته نصف حجمتون بي الملل هست؟اقا من باز تست کردم تمام دستگاه های ارتباطی رو قطع کردم از مودم تست کردم 100 مگ دانلود کردم 230 مگ کم کرد!!! ریزمصرفم گرفتم خودشونم همینو نشون میدن
یعنی هیچ ترسی از دزدیشون ندارن مشکل منم فقط نیس حتی تو ISP های دیگم این حجم خوری گزارش شده. مگه دوبرابر نباید کم کنه؟یه ساعت بازی انلاین میکردم نهایتش 50 مگ کم میکرد الان شده هرساعت بالای 180 مگ.210 گیگ به ما نت دادن شیش برابرش دارن کم میکنن مارو بگو گفتیم هزینمون کم تر شده.
مگه 210 گیگ حداقل 100 گیگش خارجی نیس؟ ترافیک تموم شه سرعت نت به چند محدود میشه؟16 مگه سرویس
اینم اوضاع خطه تا چند کشش داره که زنگ بزنم بگم ببندن؟البته این مقدار Attainable rate همیشه اینجوری نیس و تغییر میکنه بالاتر هم رفته.
![]()
بله دیدم... ولی باز فکر می کنم نسبت به تعرفه های قبل بهتر شده... من هفته پیش که پارس انلاین از نظر حجم جزو کمترین شرکت ها بود... هشت مگ 150 گیگ با شبانه نامحدود به قیمت صد و پنجاه تومن خریدم... امروز ولی با صد و پنجاه هزارتومن میشه پونصد گیگ حجم بین الملل گرفت... و شبانه هم با توجه بر اینکه خط اکثرا روی نه مگ بسته شده پونصد گیگ معنی همون نامحدود رو داره برای خیلی ها...من اصلا یه اشتباه محاسباتی کردم و الان براتون اصلاحش میکنم.
فقط توی ساعات شبانه رایگان سرویس زیر میشه 450 گیگ دانلود بین الملل داشت.
تازه با فرض اینکه خط شما فقط پهنای باند 9 مگ رو بکشه.
![]()
و توی ساعات شبانه رایگان این سرویس هم باز میشه 450 گیگ دانلود بین الملل داشت.
با فرض اینکه خط شما فقط پهنای باند 9 مگ رو بکشه.
![]()
بنابراین اوضاع در سرویس های حجمی جدید افتضاح شده.
بله دیدم... ولی باز فکر می کنم نسبت به تعرفه های قبل بهتر شده... من هفته پیش که پارس انلاین از نظر حجم جزو کمترین شرکت ها بود... هشت مگ 150 گیگ با شبانه نامحدود به قیمت صد و پنجاه تومن خریدم... امروز ولی با صد و پنجاه هزارتومن میشه پونصد گیگ حجم بین الملل گرفت... و شبانه هم با توجه بر اینکه خط اکثرا روی نه مگ بسته شده پونصد گیگ معنی همون نامحدود رو داره برای خیلی ها...
یعنی هفته قبل با 150 هزارتومن میشد 600 گیگ مصرف کرد... الان با 150 تومن میشه 1000گیگ
اولا 100 تا 200رو تا کم کرده درستهاقا من باز تست کردم تمام دستگاه های ارتباطی رو قطع کردم از مودم تست کردم 100 مگ دانلود کردم 230 مگ کم کرد!!! ریزمصرفم گرفتم خودشونم همینو نشون میدن
یعنی هیچ ترسی از دزدیشون ندارن مشکل منم فقط نیس حتی تو ISP های دیگم این حجم خوری گزارش شده. مگه دوبرابر نباید کم کنه؟یه ساعت بازی انلاین میکردم نهایتش 50 مگ کم میکرد الان شده هرساعت بالای 180 مگ.210 گیگ به ما نت دادن شیش برابرش دارن کم میکنن مارو بگو گفتیم هزینمون کم تر شده.
مگه 210 گیگ حداقل 100 گیگش خارجی نیس؟ ترافیک تموم شه سرعت نت به چند محدود میشه؟16 مگه سرویس
اینم اوضاع خطه تا چند کشش داره که زنگ بزنم بگم ببندن؟البته این مقدار Attainable rate همیشه اینجوری نیس و تغییر میکنه بالاتر هم رفته.
دقیقا. من یکم فکر کردم دیدم نه من بیشتر از ماهی 70 گیگ شبانه می زدم، نه هاردم بیشتر از 170 گیگ واسه آرشیو جا داره. به نظرم به نفع شده خیلی. حداقل از این ماهی 20گیگ کذایی که الان دارم و هر ماه خدا گیگ باید حجم می گرفتم کیلومتر ها بهتره. به کاپیتالیسم و بازار آزاد ایمان بیاریددقیقا با چه معیاری حجم شبانه رو با روزانه مقایسه می کنید !!!؟؟ مگه اینترنت فقط دانلود بین 2-7 شب هست !!
این سرویس های جدید پارس انلاین نسبت به قبل حجم روزانه اش بیشتر از 2 برابر شده و تا الان بیشترین حجم روزانه رو ارائه میدن و البته دانلود شبانه محدودی هم دارن
یعنی چی؟ یعنی من ۱۰۰ گیگ دانلود کنم دوباره ۱۰۰ گیگ شبانه میدن؟ پس چرا محدودیت گذاشتن؟توشته پارس انلاین در جواب کسایی که میپرسن بعد از اتمام حجم شبانه چی میشه
یه طرفش اینه و طرف دیگهش هم اینه که یه عده آپلود رو جز مصرفشون حساب نمیکنن و وقتی میبینن میزان ترافیکی که ازشون کم شده از میزان دانلودشون بیشتره میذارن پای حجم خوری.اولا 100 تا 200رو تا کم کرده درسته
ولی 15 مگ بیشتر محاسبه کرده
ثانیا چک کن با network ویندوزت
شما یه سایت باز میکنی کلی عکس و اینا داره
ممکنه همون لحظه نرم افزاری داره آپدیت میشه
شما یا با نرم افزارهایی مثل bw meter یا network کامپیوتر حجم مصرفی رو مشخص بعد ضربدر دو کن ،ببین چجوری کم کرده
اینجوری میشه تست. وای فای مودم هم قبللش خاموش کن و تست رو از با استفاده از لن انجام بده
اینکه من اینقدر دانلود کردم اینقدر کم کرده که تست درستی نیست
کاربرهای کم مصرف که سرعت خوب میخوان متاسفانه فعلاً تنها راهی که دارن استفاده از اینترنت همراه هست. فکر میکنم 1 گیگ برای یه ماه حدود 5 تومن در میاد. این طرح جدید به درد پرمصرفهای واقعی که نمیخوره در مجموع، کم مصرفها رو هم که کاملاً فروش کرده ولی واسه کسایی که مصرفشون تو رنج 100-200 گیگ هست تقریباً عالی شده.سلام
من چند ساله نت مخابرات رو دارم حجم زیادی هم مصرف نمیکنم شاید ماهی یه گیگ قبض هم نمیدونم دو ماه یه بار فکر کنم 7 یا 12 تومن میومد
حالا ارزون ترینش همین ماهی 12500؟این طوری که هر دوره 25000 میاد رو قبض با یه سرعت کم
طرحی چیزی دیگه ای برا افرادی مثل من نیست؟
بابا اینا دیوانه هستن اصلا... دوباره سوال کردم از ادمین پیجشون... گفتش اصلا شب محدود نیست... درواقع شبانه نامحدوده... میگم پس چرا حجم مشخص کردید؟ چیزی نمیگه...یعنی چی؟ یعنی من ۱۰۰ گیگ دانلود کنم دوباره ۱۰۰ گیگ شبانه میدن؟ پس چرا محدودیت گذاشتن؟