خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
منم سرویس گیم دارم ولی پینگم خوبه ۹۰ تا ۱۰۰ئه
جدی همینو گفت برا گیم ؟ یه دی ان اس میگه ۱۰ تومن پول میگیره :)))
نمیدونم واقعا چرا پینگ من اینطور شده قبل این ماجرای سرویسای جدید اوکی بود !
اره گفتم خوب باید سرویس گیمتون یه فرقی داشته باشه دیگه وقتی گرون تره
گفت پروفایل رو گیم میزاریم واستون و دی ان اس هم میگم ست کن
اخه پروفایل گیم رو میشه رو سرویسای معمولی هم گفت فعال کنن اما مشکل اینجاس اینا بیشترشون چیزی بارشون نیست و همینجوری اینارو گذاشتن پشتیبانی !
و فقط میخوان یه چیزی گفته باشن :دی

من سرویس 2 مگ از های وب گرفتم ، و اینم تست سرعت و پینگ من با سرور فرانکفورت:

قاعدتا الان باید سرعت من 256 باشه ولی همینطور که میبنید 900 هست:D
پینگمم که شدیدا عالیه 125:D
خلاصه اینم واسه اونایی که میگفتن پینگ های وب خوب نیست و....
ایمان بیاورید به های وب:))
تست با idm بزارید :D

هر شهری فرق داره کیفیت این شرکتا ..چه هایوب چه هر شرکتی دیگه تو شهرای مختلف فرق میکنه کیفیتشون
اما مشکل اینه هایوب یهو میره بالا پینگش و دیگه هم پایین نمیاد
منم قبلا داشتم اوایل حدود 1 ماه پینگش زیر 140 اینا بود بعد که گذشت یهو رفت بالا 200 یا حتی 250 ..نمیدونم چرا ولی کلا مشکل اینه اصلا بهشون بگی هم میگن ما گیم ساپورت نمیکنیم
اما شاید اون مرکزی که شما گرفتی فعلا خلوته یا فاصلتون باهاش کمه ! حالا باز بزار یه مدت بگذره ببین باز همین پینگ خوب رو داری یا نه

هر شهری فرق داره کیفیت این شرکتا ..چه هایوب چه هر شرکتی دیگه تو شهرای مختلف فرق میکنه کیفیتشون
اما مشکل اینه هایوب یهو میره بالا پینگش و دیگه هم پایین نمیاد
منم قبلا داشتم اوایل حدود 1 ماه پینگش زیر 140 اینا بود بعد که گذشت یهو رفت بالا 200 یا حتی 250 ..نمیدونم چرا ولی کلا مشکل اینه اصلا بهشون بگی هم میگن ما گیم ساپورت نمیکنیم
اما شاید اون مرکزی که شما گرفتی فعلا خلوته یا فاصلتون باهاش کمه ! حالا باز بزار یه مدت بگذره ببین باز همین پینگ خوب رو داری یا نه
اتفاقا شهر ما شهر کوچیکی هم هست! (بروجرد)
7-8 ماهه دارم از های وب میگیرم همینجوریه ولی این سرویس جدیدا پینگاشون مال های وب کمتر شده:D

تست با idm بزارید :D
Screenshot_95_.png

چشمش زدید اصن قبول نیس:D:D

Screenshot_94_.png

خب اینکه تست با کیلوبیت هست نه کیلوبایت :D اتفاقا 2 مگ گرفتی اسپید تست باید 2 مگابیت سرعت نشون میداد که نداده، برو پیگری کن.
الان این میشه سرعت 110-130 کیلوبایت :D مثل همین تست IDM که گذاشتی.

• Like
Reactions: bayern_vahid
خط من چقدر کشش داره
1 مگابیت
Screenshot_94_.png

پول 2 مگابیت داری میدی ولی سرعت زیر 1 مگابیت دارن بهت میدن، خوشحالی نداره واقعاً

• Like
Reactions: bayern_vahid
بنده امروز رفتم مخابرات گفت بیشتر از حجمی که در نظر گرفته شده استفاده بشه بعدش ازاده و هرچی استفاده کنی پول میخوره :| مگه قرار نبود سرعت بیاد رو 128 ولی قطع نشه :| دیدم دزدیه گفتم نمیخوام :D

یه طرفش اینه و طرف دیگه‎ش هم اینه که یه عده آپلود رو جز مصرفشون حساب نمی‌کنن و وقتی میبینن میزان ترافیکی که ازشون کم شده از میزان دانلودشون بیشتره میذارن پای حجم خوری.

کاربرهای کم مصرف که سرعت خوب میخوان متاسفانه فعلاً تنها راهی که دارن استفاده از اینترنت همراه هست. فکر می‌کنم 1 گیگ برای یه ماه حدود 5 تومن در میاد. این طرح جدید به درد پرمصرفهای واقعی که نمیخوره در مجموع، کم مصرفها رو هم که کاملاً فروش کرده ولی واسه کسایی که مصرفشون تو رنج 100-200 گیگ هست تقریباً عالی شده.
فارغ از اینا چه جوری کمتر از یه گیگ مصرف داری؟ من نه هیچ وقت اینستاگرام داشتم، نه تو گروه و کانالهای تلگرام و واتساپ هستم ولی اون چند هفته‌ای که به طور جدی درگیر پایاننامه‌م بودم و نه فیلم و گیم دانلود کرد و نه گیم آنلاین زدم بازم 5-6 گیگ مصرف داشتم:D
دیگه دیگه:ar!
حالا سرعتش کم باشه هم اشکالی نداره
ولی مودمم معمولی wi fi نیست برا اینستا و تگرام بسته همراه اول فعال میکنم بازی ها رو هم به صورت فیریکی میگیرم(کرک شده) که ارشیو داشته باشم منبع فیلم و سریال هم کلا جداست
اینم برا وب گردی دارم و اپدیتی چیزی برا ویندوز و...البته همین جوری گفتم 1 گیگ موقع مراسم وکنفرانس مربوط به گیم میره رو 10 گیگ
منظورتون رو از اینترنت همراه نفمیدم یعنی نت گوشی؟ولی ویندوز باید حتما نت داشته باشه
الان یه سری چیزا شبکه خبر میگه که اختیاری این طرحا یعنی میشه تو طرح حجمی به قول خودشون موند این چه جوریاس؟

منظورتون رو از اینترنت همراه نفمیدم یعنی نت گوشی؟ولی ویندوز باید حتما نت داشته باشه
همون نت گوشی رو میتونی یه آنتن wifi بگیری زمانی که لازم داری واسه ویندوز share کنی. قیمت آنتن دستم نیست و حتی دقیق نمیتونم بگم اسمش به عنوان یه قطعه چیه، مال خودم مجانی بهم رسید:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or