mohsen2012
کاربر سایت
همرا اوله؟؟
16 مگ راحت میگیرهخط من چقدر کشش داره
من عکس رو ندیدم چون تصاویر مرورگرم رو میبندمدو مگابيت گرفته ٩٠٠ كيلوبيت دارن ميدن بهش يعني سرعت دانلود حدود ١٣٠ كيلوبايت
در اصل يك مگ داره نه دو مگ
دوستان ممنون از همگی که بهم گفتید بهم انداختن
فکر میکردم به کیلوبایته
امشب زنگ میزنم های وب پیگیری میکنم!
بازم منون از همگی![]()
اون قيمت گيگ اضافه براي ترافيك بين الملله يني ٢ت ميديد برا يك گيگ خارجهالان با این اینترنت مثلا نامحدود ینی من بعد از اینکه حجم عیر منصفانم تموم شد و دوباره حجم خریدم هر 1 گیگ مصرف من از سرور های خارجی 2 گیگ محسوب میشه.
ینی من اگ 100تومن دادم و 50 گیگ حجم خریدم در اصل 25 گیگ خریدم و اگر بخوام واقعا 50 گیگ مصرف کنم باید 200 بدم 100گیگ بخرم و بتونم از سرور های خارج 50 گیگ مصرف کنم
اساتید اشتباه میگم یا واقعا همینه؟کلابرداری جدیده؟
اینجوری حساب کنیم هرگیگ با سرورای خارج قمیتش 4 تومن محسوب میشه
من امروز برای گرفتن همین جواب زنگ زدم آی اس با پشتیبانی حرف زدم یه خانم برداشت 4 5 بار همین چیزی ک نوشتمو توضیج دادم باز نفهمید گفت اگر شکایتی دارین میتونین به یه شماره دیگه وصل شیناون قيمت گيگ اضافه براي ترافيك بين الملله يني ٢ت ميديد برا يك گيگ خارجه
پشتيباني ها معمولا چيزي متوجه نميشن مخصوصا مخابرات كه يه عده كارمنداشو معلوم نيست از كجا مياره فكر كنم بلد نيستن كامپيوتر روشن كنن من قبلا مخابرات داشتم زنگ ميزدم ميگفتم قطعي دارم ميگرفتن كل نتمو قطع ميكردن دوباره بايد زنگ ميزدم ميگفت غلط كردم فقط وصلش كنيد : |من امروز برای گرفتن همین جواب زنگ زدم آی اس با پشتیبانی حرف زدم یه خانم برداشت 4 5 بار همین چیزی ک نوشتمو توضیج دادم باز نفهمید گفت اگر شکایتی دارین میتونین به یه شماره دیگه وصل شین
باو پشتیبانی ها اکثرا یه سری خانوم هستن که معمولا فامیل های مدیر اون شعبه هستن سیستم رو بلد نیستن خاموش روشن کنن فرق بیت و بایت رو نمیدوننمن امروز برای گرفتن همین جواب زنگ زدم آی اس با پشتیبانی حرف زدم یه خانم برداشت 4 5 بار همین چیزی ک نوشتمو توضیج دادم باز نفهمید گفت اگر شکایتی دارین میتونین به یه شماره دیگه وصل شین
یک چیز دیگه من در مورد پشتیبانی مخابرات بگم بیشتر بخندیمباو پشتیبانی ها اکثرا یه سری خانوم هستن که معمولا فامیل های مدیر اون شعبه هستن سیستم رو بلد نیستن خاموش روشن کنن فرق بیت و بایت رو نمیدونن![]()
دقیقا من هر مشکلی دارم شبا زنمگ میزنم شیف شب مردها هستن بیشتر بارشونهباو پشتیبانی ها اکثرا یه سری خانوم هستن که معمولا فامیل های مدیر اون شعبه هستن سیستم رو بلد نیستن خاموش روشن کنن فرق بیت و بایت رو نمیدونن![]()