خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اینم تست من

f4i_1.jpg

yf7a_2.jpg

fen_4.jpg

fhrc_3.jpg
همرا اوله؟؟

دو مگابيت گرفته ٩٠٠ كيلوبيت دارن ميدن بهش يعني سرعت دانلود حدود ١٣٠ كيلوبايت
در اصل يك مگ داره نه دو مگ
من عکس رو ندیدم چون تصاویر مرورگرم رو میبندم
بعد که دیدم چند نفر گفتن تصاویر رو باز کردم فهمیدم که چی شده
پستمو حذف کردم سریع

الان با این اینترنت مثلا نامحدود ینی من بعد از اینکه حجم عیر منصفانم تموم شد و دوباره حجم خریدم هر 1 گیگ مصرف من از سرور های خارجی 2 گیگ محسوب میشه.
ینی من اگ 100تومن دادم و 50 گیگ حجم خریدم در اصل 25 گیگ خریدم و اگر بخوام واقعا 50 گیگ مصرف کنم باید 200 بدم 100گیگ بخرم و بتونم از سرور های خارج 50 گیگ مصرف کنم :))
اساتید اشتباه میگم یا واقعا همینه؟کلابرداری جدیده؟
اینجوری حساب کنیم هرگیگ با سرورای خارج قمیتش 4 تومن محسوب میشه

• Like
Reactions: IMANOKA and Ps42014
امروز تلگرام مدام قطع و وصل میشه و با قند شکن فقط درست میشه
الآن هم ps store قاطی کرده بالا نمیاد یا سخت بالا میاد و کامل لود نمیشه
می تونه بخاطر این تغییرات جدید باشه و اینکه شاید به زودی تلگرام شیلتر بشه
دوستان ممنون از همگی که بهم گفتید بهم انداختن:D
فکر میکردم به کیلوبایته:D
امشب زنگ میزنم های وب پیگیری میکنم!
بازم منون از همگی:x

فکر کردی چی میشه آخرش
میگن خط شما بیشتر از این کشش نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
الان با این اینترنت مثلا نامحدود ینی من بعد از اینکه حجم عیر منصفانم تموم شد و دوباره حجم خریدم هر 1 گیگ مصرف من از سرور های خارجی 2 گیگ محسوب میشه.
ینی من اگ 100تومن دادم و 50 گیگ حجم خریدم در اصل 25 گیگ خریدم و اگر بخوام واقعا 50 گیگ مصرف کنم باید 200 بدم 100گیگ بخرم و بتونم از سرور های خارج 50 گیگ مصرف کنم :))
اساتید اشتباه میگم یا واقعا همینه؟کلابرداری جدیده؟
اینجوری حساب کنیم هرگیگ با سرورای خارج قمیتش 4 تومن محسوب میشه
اون قيمت گيگ اضافه براي ترافيك بين الملله يني ٢ت ميديد برا يك گيگ خارجه

• Like
Reactions: behrooz_50cent
اون قيمت گيگ اضافه براي ترافيك بين الملله يني ٢ت ميديد برا يك گيگ خارجه
من امروز برای گرفتن همین جواب زنگ زدم آی اس با پشتیبانی حرف زدم یه خانم برداشت 4 5 بار همین چیزی ک نوشتمو توضیج دادم باز نفهمید گفت اگر شکایتی دارین میتونین به یه شماره دیگه وصل شین

زنگ زدم به های وب، واسم درستش کرد، اینم تست با همون سرور قبلی(فرانکفورت)
Screenshot_96_.png

خداروشکر درستش کردن واسم:D
(با سرور اورنج پاریس پینگم 133 بود و سرور وآدفون لندن، 139 بود پینگم:D

من امروز برای گرفتن همین جواب زنگ زدم آی اس با پشتیبانی حرف زدم یه خانم برداشت 4 5 بار همین چیزی ک نوشتمو توضیج دادم باز نفهمید گفت اگر شکایتی دارین میتونین به یه شماره دیگه وصل شین
پشتيباني ها معمولا چيزي متوجه نميشن مخصوصا مخابرات كه يه عده كارمنداشو معلوم نيست از كجا مياره فكر كنم بلد نيستن كامپيوتر روشن كنن من قبلا مخابرات داشتم زنگ ميزدم ميگفتم قطعي دارم ميگرفتن كل نتمو قطع ميكردن دوباره بايد زنگ ميزدم ميگفت غلط كردم فقط وصلش كنيد : |
ولي تا جايي كه ميدونم تو مصوبه نوشته شده حجم اضافه بين الملل هست

• Like
Reactions: behrooz_50cent
باو پشتیبانی ها اکثرا یه سری خانوم هستن که معمولا فامیل های مدیر اون شعبه هستن سیستم رو بلد نیستن خاموش روشن کنن فرق بیت و بایت رو نمیدونن=))=)):))

باو پشتیبانی ها اکثرا یه سری خانوم هستن که معمولا فامیل های مدیر اون شعبه هستن سیستم رو بلد نیستن خاموش روشن کنن فرق بیت و بایت رو نمیدونن=))=)):))
یک چیز دیگه من در مورد پشتیبانی مخابرات بگم بیشتر بخندیم
هروقت زنگ میزدم می گقتم فلان مشکل رو دارم می گفتن dns مثلا می گفتم سرویسم افت سرعت داره می گفتن dns ی که ما می گیم بزن ،یا مثلا می گفتم قطعی دارم می گفتن dns،کلا هر مشکلی داشتم زنگ می زدم اولین چیزی که می گفتن dns یعنی آخر خنده و رو اعصاب بودن خدایش8-}:))=))=)) از همه باحال تر یک پشتیبان بود یعنی کلی تو خونه بهش خندیدم یعنی جوک سال بود اونم این که یک دفعه زنگ زدم گفتم نتم قطع گفت dns ی رو که می گم بزن می گفتم قطع می گفت شما بزن تا آخر بهش گفتم خانم شما گوشی همراهتو خاموش کن بعد زنگ بزن میشه گفت نه گفتم خدا خیرت بده ، بعد تازه متوجه شد چی می گم=))=))=))=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ps42014
دقیقا من هر مشکلی دارم شبا زنمگ میزنم شیف شب مردها هستن بیشتر بارشونه:-j

• Like
Reactions: Ps42014 and IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or