yasu
کاربر سایت
برا دانلود که های وب و فن اوا فکر کنم بهترن. پینگ بستگی داره به منطقه و باید از کسایی که اون منطقه نت اون شرکت رو دارن سئوال کنیداز کجا اینترنت بگیریم؟
نتیجه گیری دوستان چی شد؟
برا دانلود که های وب و فن اوا فکر کنم بهترن. پینگ بستگی داره به منطقه و باید از کسایی که اون منطقه نت اون شرکت رو دارن سئوال کنیداز کجا اینترنت بگیریم؟
نتیجه گیری دوستان چی شد؟
اینجوری گفتنیعنی چی؟ یعنی من ۱۰۰ گیگ دانلود کنم دوباره ۱۰۰ گیگ شبانه میدن؟ پس چرا محدودیت گذاشتن؟
دقیقا.با نرم افزارهای ساده میشه چک کردهیه طرفش اینه و طرف دیگهش هم اینه که یه عده آپلود رو جز مصرفشون حساب نمیکنن و وقتی میبینن میزان ترافیکی که ازشون کم شده از میزان دانلودشون بیشتره میذارن پای حجم خوری.
کشش خیلی زیادی دارهدوستان خط من چه قدر کشش داره ؟
http://uupload.ir/files/mds_untitled.png
http://uupload.ir/files/vx7c_untitled1.png
جدی ؟؟؟ یعنی پس 16 مگ سرویس بگیرم ؟ چون من از این downstream و این چیزا زیاد سر در نمیارم.کشش خیلی زیادی داره
تا 20 مگ رو میگیره راحت
بله عزیزخطتون فیبره؟
اره کیفیت خط خوبهجدی ؟؟؟ یعنی پس 16 مگ سرویس بگیرم ؟ چون من از این downstream و این چیزا زیاد سر در نمیارم.
بله عزیز
خوشحالم کردید دوست عزیز .. والا الان 2 مگ رو این خط وصلهاره کیفیت خط خوبه
الان چه سرویسی دارید؟ اخه دیتا ریت نوشته 23 مگ
منم سرویس گیم دارم ولی پینگم خوبه ۹۰ تا ۱۰۰ئهپارس یه پینگ خوب داشت که اونم دیگه باید خداحافظی کرد باهاش
از پشتیبانیشونم میپرسی ربطی به طرح های جدید داره میگه نه
قبل از این قضیه پینگای پارس 100 تهش تا 120 بود ..الان هر روز من میبینم 150 به بالا میره پینگلای گوگل و ... و باید 10 بار مودمو خاموش کنی فوقش یه مقدار بیاد پایین
الانم سرویسم گیمه مثلامسخرس خدایی
اینقدر پول بدی هیچ فرقی با سرویس معمولی نداشته باشه
بعد ازشون پرسیدم خوب فرق این چیه که دارین با این قیمت میفروشین ؟ خوب بگید گیم همینه چرا الکی گرون تر میدید ..میگه رو این سرویس ما به شما دی ان اس میگیم !! یعنی سرم سوت کشید این حرفو زد ..خوب دی ان اسو که خودم بلدم ست کنم
یعنی هیچ نکته مثبت دیگه ای این سروریسای گیمشون نداره ؟ واقعا دزدیه این کاراشون
الان در واقع پارس داره میشه مثل هایوب ..اونم حجم خوب میداد اما کیفیت سرویسا مزخرف..الان پارس داره راه همونو میره..و اصلا کیفیت چند وقت پیششو نداره دیگه
دوستان اگه تست پینگی چیزی هم خواستید بگید واستون میگیرممن سرویس 2 مگ از های وب گرفتم ، و اینم تست سرعت و پینگ من با سرور فرانکفورت:![]()
قاعدتا الان باید سرعت من 256 باشه ولی همینطور که میبنید 900 هست
پینگمم که شدیدا عالیه 125
خلاصه اینم واسه اونایی که میگفتن پینگ های وب خوب نیست و....
ایمان بیاورید به های وب![]()