سرعتش هم خوبه. من الان با 2 مگابایت در ثانیه دانلود دارم. دیگه چی میخواین. آمریکا که نیست. این سرعت الان بالاترین سرعت مصارف خانگی در ایران هست. مشکل الان اینه که معلوم نیست چه سایتی داخلیه چه سایتی خارجی. مثلا توی لیست پارس آناین آپارات داخلیه، ولی توی آسیاتک اصلا وجود نداره. من سه بار زنگ زدم، هر کدوم از پشتیبانیها یه چیز میگهنمیدونم چرا بعضیا ار حجم بالا خوشحالن
اصن حجم ۱ترا در ماه اونم گیگی ۱۰۰ تومن بدن ولی بگن سرعت ۶۴ کیلو این فایدش کجاست
منکه حاظر نیستم ۲۴ ساعت سیستما روشن بمون که بخاد مثلا ۱گیگ اپدیت بگیره با همچین سرعتایی
سال دیگه هم که قبضای برق میخاد گرون شه با این اوصاف اصلا منظقی نیست
لطف میکنی عکس بگیری بزاری اینجا.تو سایتش که همون تعرفه قبلو زدهتعرفه های پارس آنلاین تغییر کرده . میتونید در پنل ببینید .
چجوریه ۳مگ خریدین خط رو ۹ بستن
اگه پارس قوانینو رعایت نمیکنه بیایم اونور![]()
چجوریه ۳مگ خریدین خط رو ۹ بستن
اگه پارس قوانینو رعایت نمیکنه بیایم اونور![]()
سرویس بنده دو روز قبل از این تغییر بزرگ در تصمیمشون خریده شده.
بهم گفتن دفه بعد محدود هستی.![]()
اون طور که من شنیدم پارس آنلاین برای سرویس های 3 به بالا پهنای باند رو باز میذاره
پس اون خبری که درباره ی پارس آنلاین گفته شده بود شایعه هست؟! بالا اشاره کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
پارس آنلاین 2 روز پیش این سرویس رو بهم فروخت:
![]()
الان تبدیلش کرده به این سرویس:
![]()
خدا رحم کنه و معلوم نیست که بعدا قراره چی بشه. (100 درصد از مقامات بالا بهش فشار میارن که ترافیک سرویسش رو کمتر کنه)
در کل باید بگم که قضیه "آنلاین گیمینگ" بزودی در ایران نابود میشه.
با این حساب طرح پارس آنلاین برای باز گذاشتن پهنای باند سرویس های 3 به بالا لغو شده گویا
Sent from my iPhone using Tapatalk
از نظر حجمی خیلی بهتر از قبل شده، ولی خوب خرابش کردن که، شبانش نامحدود بود قبلاطرح های آپدیت شده پارس آنلاین:
خیلی خوب شده. 16 مگ حجم بین الملل میده 275 گیگ همراه 100 گیگ شبانه 85 تومن! سرعت و پینگ پارس هم فوق العاده ست.
برای بین الملل تقسیم بر دو کنید.
![]()
![]()
![]()